Ferme de Gaini - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ferme de Gaini Descriere Joc: Incearca noul joc Ferme de gaini care te va duce in copilaria ta si iti va aminti de zilele petrecute la tara. Atunci cand esti copil, iti petreci toate vacantele la bunici, la tara alaturi de multe animale. Acum vei avea norocul sa iti amintesti de acea perioada minunata din viata ta si sa te gandesti cu bucurie la bunici, prieteni, animale si multe alte lucruri care te leaga de o ferma. In acest joc va trebui sa fii foarte atent si rapid, sa incerci sa termini jocul in cat mai putin timp pentru a primi cat mai multe puncte si stelute aurii. Daca vei completa jocul dar va trece foarte mult timp vei primi doar 25 de stelute. Daca il vei face intr-un singur minut vei lua in plus 100 de astfel de stelute iar daca vor trece 2 minute vei primi doar 50 in plus. Vei avea sansa sa aduni foarte multe stelute de care cu siguranta vei fi foarte mandru la sfarsit. Ai grija deoarece sunt diferite animale pe care va trebui sa le hranesti. La gaini va trebui sa le strangi ouale si sa le pui in cuibar dar si sa le oferi mereu apa curata. Descopera mai multe animale cu acest joc si bucura-te de fiecare.
Jocul Ferme de Gaini a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:25, fost jucat pana acum de un numar de 2375 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 8 ori, iar media rezultata este de 3.875 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ferme de Gaini

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: facebook, frenzy, gaini, in 2, jocuri construieste ferma, jocuri cu agricultori, jocuri cu animale, jocuri cu animale domestice, jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme adevarate, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme agricole gratis, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme cu cont, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme fara timp, jocuri cu ferme free, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme grele, jocuri cu ferme haioase, jocuri cu ferme hd, jocuri cu ferme hi5, jocuri cu ferme in 2, jocuri cu ferme in limba romana, jocuri cu ferme la tara, jocuri cu ferme mari, jocuri cu ferme multiplayer, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme noi 2013, jocuri cu ferme pe nivele, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme romanesti, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme usoare, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu ferme y8, jocuri cu gaini, jocuri cu gaini care fac oua, jocuri cu gaini care fac oua de pasti, jocuri cu gaini la ferma, jocuri cu gaini si cocosi, jocuri cu gaini si porci, jocuri cu pasari, jocuri cu pasari domestice, jocuri cu pasari salbatice, jocuri de pasti, jocuri de pasti 2013, jocuri farm frenzy, jocuri farm frenzy 2, jocuri farm frenzy 3, jocuri farm frenzy 4, jocuri farm frenzy 5, jocuri farm frenzy 6, jocuri ingrijeste ferma, jocuri la tara, jocuri la tara cu animale, mini, play, sebi

Ferme de Gaini

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ferme de Gaini

Ferme de Gaini

Ferme de Gaini

Mario si Ferma de C...

Mario si Ferma de Ciuperci

Ferme de Flori

Ferme de Flori

Cai la ferma

Cai la ferma

Ferma de legume

Ferma de legume

Iepurasul de la Fer...

Iepurasul de la Ferma

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Ferma de Cartofi

Ferma de Cartofi

Ferme de Pinguini

Ferme de Pinguini

Ferme de Animale Do...

Ferme de Animale Domestice

Ingrijeste ferma

Ingrijeste ferma

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar

Dora Ingrijeste Fer...

Dora Ingrijeste Ferma

Prinde Ouale Gainil...

Prinde Ouale Gainilor

Cisterna cu Lapte d...

Cisterna cu Lapte de transportat

Gradinari la Ferma...

Gradinari la Ferma

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

Curata Ferma Cailor...

Curata Ferma Cailor

Curata la Animale

Curata la Animale

Pou si Ferma

Pou si Ferma


Mai multe despre jocul Ferme de Gaini
Jocul Ferme de Gaini face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 26.03.2019 17:37.
Jocul Ferme de Gaini a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:25 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2375 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?