Ferme de Cai 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ferme de Cai 2 Descriere Joc: Ajuta-ne sa hranim si sa salvam toti caii din ferma noastra! Prima data trebuie sa cumperi un tarc si un cal, pentru a incepe munca. Vei vedea ca acesta va vrea diferite lucruri, iar tu trebuie sa i le dai intocmai, astfel nu vei primi nicio rasplata. Pentru fiecare serviciu facut animalului, vei primi un anumit numar de puncte, in functie de cat de costisitor a fost acesta. Cand vei strange mai multi bani, poti construi mai multe tarcuri si mai multe cabaline, fiecare costand diferit. Cei mai scumpi iti vor da mai multi bani cand ii vei ingriji, iar tu trebuie sa ii strangi pentru a indeplini un anumit target pe zi. Pe masura ce trec zilele, va trebui sa aduni din ce in ce mai multi, si vei avea posibilitatea sa cumperi tot felul de obiecte pentru animalele tale. Tine minte ca timpul se scurge, si daca nu reusesti sa termini la timp, vei fi nevoit sa muncesti mai mult pentru a atinge acel punctaj necesar sa ajungi la ziua urmatoare.
Jocul Ferme de Cai 2 a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:45, fost jucat pana acum de un numar de 1480 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ferme de Cai 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: horse games, jocuri cu animale de hranit, jocuri cu animale de ingrijit, jocuri cu animale de spalat, jocuri cu animale domestice, jocuri cu cai, jocuri cu cai 2013, jocuri cu cai 2014, jocuri cu cai 3d, jocuri cu cai de curse, jocuri cu cai de hranit, jocuri cu cai de ingrijit, jocuri cu cai de rasa, jocuri cu cai de spalat, jocuri cu cai domestici, jocuri cu cai frumosi, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai salbatici, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme 2014, jocuri cu ferme 3d, jocuri cu ferme cu cai, jocuri cu ferme de animale, jocuri cu ferme de cai, jocuri cu ferme domestice, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme horse, jocuri cu ferme mari, jocuri cu ferme noi

Ferme de Cai 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ferme de Cai 2

Ferma de Oi

Ferma de Oi

Protejeaza Ferma

Protejeaza Ferma

La ferma

La ferma

Joc cu ferma

Joc cu ferma

Ferma ta de Oi

Ferma ta de Oi

Hay Day

Hay Day

Ferma Monster High...

Ferma Monster High

Ajuta Puii de Gaina...

Ajuta Puii de Gaina

La Ferma cu Purcelu...

La Ferma cu Purcelusa Peppa

Barnyard la ferma

Barnyard la ferma

Ferma magica

Ferma magica

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Fermierul

Fermierul

Reteaua de Apa

Reteaua de Apa

Ferma Panda

Ferma Panda

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Catelusii Ajuta Fer...

Catelusii Ajuta Fermierii

Ferma Spital

Ferma Spital

Dexter si Gainile

Dexter si Gainile

Curata la Animale

Curata la Animale


Mai multe despre jocul Ferme de Cai 2
Jocul Ferme de Cai 2 face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 20.03.2019 23:26.
Jocul Ferme de Cai 2 a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:45 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1480 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?