Ferme de Animale Domestice - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ferme de Animale Domestice Descriere Joc: Mereu ai visat sa traiesti la tara, sa fii inconjurat de multe animale si sa ai ocazia in fiecare zi sa te joci cu ele? Poti incerca acum cu jocul Ferme de animale domestice, un joc educativ si foarte intens. De-a lungul jocului iti vor fi afisate pe ecran numarul de puncte, numarul maxim de animale pe care le poti avea si chiar trofeele tale. Pe acestea le vei putea castiga completand mai multe premii si primind multe bonusuri. Poti folosi camera din dreapta jos a ecranului pentru a-ti pastra progresele si a le vedea la sfarsit. Pentru a cumpara un animal va trebui sa apesi click pe cel dorit si sa il tragi spre curtea ta. Poti alege pentru inceput un iepure mic sau o oita foarte draguta. Mai multe animale poti sa le cumperi doar dupa ce le vei debloca, avand cat mai multi bani. Poti pune diverse flori, garduri, sperietori de ciori sau chiar o moara de vant. De asemenea iti poti alege casa mult dorita care sa se potriveasca perfect cu toate lucrurile din curtea ta.
Jocul Ferme de Animale Domestice a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:24, fost jucat pana acum de un numar de 1171 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ferme de Animale Domestice

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dragoni, facebook, gaini, in 2, jocuri construieste ferma, jocuri cu agricultori, jocuri cu animale, jocuri cu animale 2013, jocuri cu cai, jocuri cu capre, jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme adevarate, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme agricole gratis, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme cu cont, jocuri cu ferme de animale, jocuri cu ferme de animale si legume, jocuri cu ferme de animale si legume si fructe, jocuri cu ferme de animale si plante, jocuri cu ferme de baieti, jocuri cu ferme de cai, jocuri cu ferme de clasice, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme de dinozauri, jocuri cu ferme de dragoni, jocuri cu ferme de fazani, jocuri cu ferme de fermieri, jocuri cu ferme de fete, jocuri cu ferme de gaini, jocuri cu ferme de iepuri, jocuri cu ferme de ingrijit, jocuri cu ferme de ingrijit animale, jocuri cu ferme de instalat, jocuri cu ferme de muncit, jocuri cu ferme de oi, jocuri cu ferme de pauni, jocuri cu ferme de pesti, jocuri cu ferme de ponei, jocuri cu ferme de porci, jocuri cu ferme de purcei, jocuri cu ferme de rate, jocuri cu ferme de strategie, jocuri cu ferme de struti, jocuri cu ferme de tauri, jocuri cu ferme de vaci, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme fara timp, jocuri cu ferme free, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme grele, jocuri cu ferme haioase, jocuri cu ferme hi5, jocuri cu ferme in 2, jocuri cu ferme in limba romana, jocuri cu ferme la tara, jocuri cu ferme mari, jocuri cu ferme multiplayer, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme noi 2013, jocuri cu ferme pe nivele, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme romanesti, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme usoare, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu iepurasi, jocuri cu oi, jocuri cu vaci, jocuri ingrijeste ferma, jocuri la tara, jocuri la tara cu animale, my daily ranch

Ferme de Animale Domestice

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ferme de Animale Domestice

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Ferme de Cai

Ferme de Cai

Protejeaza Ferma

Protejeaza Ferma

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

La ferma

La ferma

Ferma cu Flori

Ferma cu Flori

Ferma de Cereale

Ferma de Cereale

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Marea Evadare

Marea Evadare

Planteaza Legume

Planteaza Legume

Ferme tari

Ferme tari

Mario si Ferma de C...

Mario si Ferma de Ciuperci

Ingrijeste ferma

Ingrijeste ferma

FarmMania

FarmMania

Ferma de legume

Ferma de legume

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Fetita Hazel la Fer...

Fetita Hazel la Ferma

Dora Salveaza Ferma...

Dora Salveaza Ferma

Ferma Spital

Ferma Spital

Curata la Animale

Curata la Animale


Mai multe despre jocul Ferme de Animale Domestice
Jocul Ferme de Animale Domestice face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 15:13.
Jocul Ferme de Animale Domestice a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:24 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1171 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?