Ferma lui Pou - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ferma lui Pou Descriere Joc: Prietenul vostru Pou a tinut tare mult sa isi faca o ferma la tara unde sa creasca vaci si pasari ca sa poata produce lapte si oua pe care sa le vanda prin targ. Pou este foarte priceput si harnic asa ca ferma lui e productiva si are din belsug de toate. Sunteti invitatii lui la ferma ca sa vedeti cu ce se indeletniceste in fiecare zi si cat de important este sa muncesti ca sa tii ferma pe picioare. Jocul nostru de astazi este un joc cu ferme unde sunteti asteptati sa dati o mana de ajutor prietenului vostru ca sa poata termina la timp treaba de zi cu zi. El are o bucata de pamant pe care cultiva porumb cu care isi hraneste animalele si pasarile care ii dau lapte si oua. Aici trebuie sa il ajutati sa curete pamantul, sa-l semene si sa culeaga roadele cu care sa hraneasca vaca si gaina. Jucati oul nostru joc cu ferme si fiti cei mai buni fermieri alaturi de Pou!
Jocul Ferma lui Pou a fost adaugat in data de 30.06.2014 12:28, fost jucat pana acum de un numar de 1571 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ferma lui Pou

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu pou, jocuri cu pou 2014, jocuri cu pou frumoase, jocuri cu pou gratuite, jocuri cu pou la ferma, jocuri cu pou la ferma noi, jocuri cu pou noi, jocuri cu pou online, jocuri cu pou pentru copii, jocuri cu pou pentru tablete, jocuri cu pou pentru telefoane, jocuri cuferme, jocuri de ingrijit ferme, jocuri ferma, jocuri ferma de animale, jocuri ferma lu pou, jocuri ferme, jocuri frumoase pou la ferma, jocuri pou la ferma online, jocuri pou si ferma, jocuri pou si ferma de animale, jocuri pouingirjeste ferma

Ferma lui Pou

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ferma lui Pou

Fermierul Talking T...

Fermierul Talking Tom

Curata Ferma Cailor...

Curata Ferma Cailor

Ferme tari

Ferme tari

Ferma magica

Ferma magica

Ferma de Cereale

Ferma de Cereale

Ferme cu Legume

Ferme cu Legume

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Ferme cu Ponei

Ferme cu Ponei

Gradina cu Flori

Gradina cu Flori

Fermierul Robot

Fermierul Robot

Calaritul la ferma...

Calaritul la ferma

Fermierul

Fermierul

Farm frenzy 3

Farm frenzy 3

Planteaza Legume

Planteaza Legume

La ferma

La ferma

Dora la ferma

Dora la ferma

Express farm

Express farm

Curata la Animale

Curata la Animale

Fetita Hazel la Fer...

Fetita Hazel la Ferma

Ferme de Gaini

Ferme de Gaini


Mai multe despre jocul Ferma lui Pou
Jocul Ferma lui Pou face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 23.05.2019 22:42.
Jocul Ferma lui Pou a fost adaugat in data de 30.06.2014 12:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1571 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?