Ferma de Gaini Ouatoare - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ferma de Gaini Ouatoare Descriere Joc: Bine ai venit la noul tau servici! In prima faza vei fi doar un simplu angajat, si vei face cunostinta cu patronul fermei, pe nume Henry. Nu te lasa pacalit, pentru ca acesta poate fi foarte dur si nu accepta greseli. Dar daca vei reusi sa il impresionezi, intr-o buna zi vei avea propria ta ferma. Pentru a face tot ceea ce iti cere, trebuie sa fii rapid si sa nu il lasi sa astepte prea mult. Sarcina ta este sa ai grija de gaini. Pentru asta, la inceput vei avea nevoie de putin ajutor, dar apoi va trebui sa te descurci singur. Aseaza fiecare gaina pe cuibar, da-i de mancare graunte din sacul alaturat hambarului si asteapta putin pana va fi gata oul. Dupa ce il strangi, va trebui sa maturi, pentru a pastra curatenia in cuibar. vei fi nevoit sa faci toate aceste lucruri intr-un anumit timp, si sa faci profit. Daca nu, fermierul se va supara si nu te va plati cum se cuvine. E important sa fii cat mai rapid, pentru a indeplini toate cerintele si a-l ajuta pe proprietar sa isi dezvolte afacerea.
Jocul Ferma de Gaini Ouatoare a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:32, fost jucat pana acum de un numar de 1067 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ferma de Gaini Ouatoare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: facebook, gaini, in 2, jocuri construieste ferma, jocuri cu agricultori, jocuri cu animale, jocuri cu animale domestice, jocuri cu ferma, jocuri cu ferma de gaini, jocuri cu ferma de gaini iarna, jocuri cu ferma de gaini si capre, jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme in 2, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme noi 2013, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu gaini, jocuri cu gaini care fac oua, jocuri cu gaini care fac oua de pasti, jocuri cu gaini la ferma, jocuri cu gaini si cocosi, jocuri cu gaini si porci, jocuri cu pasari, jocuri cu pasari domestice, jocuri cu pasari salbatice, jocuri de pasti, jocuri de pasti 2013, jocuri ingrijeste ferma

Ferma de Gaini Ouatoare

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ferma de Gaini Ouatoare

Ferme de Flori

Ferme de Flori

Ferme de Animale Do...

Ferme de Animale Domestice

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

Barnyard la ferma

Barnyard la ferma

Ferma Frenzy

Ferma Frenzy

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Ferma de Gaini Ouat...

Ferma de Gaini Ouatoare

Curata la Animale

Curata la Animale

Ferma de Oi

Ferma de Oi

Ferma de Cartofi

Ferma de Cartofi

Dora la ferma

Dora la ferma

Ferma lui Pou

Ferma lui Pou

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Ferma Youda 3 Sezoa...

Ferma Youda 3 Sezoanele

Dexter si Gainile

Dexter si Gainile

Gradina cu Flori

Gradina cu Flori

La Ferma cu Purcelu...

La Ferma cu Purcelusa Peppa

La ferma

La ferma

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar

Ajuta Puii de Gaina...

Ajuta Puii de Gaina


Mai multe despre jocul Ferma de Gaini Ouatoare
Jocul Ferma de Gaini Ouatoare face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 15.12.2017 19:50.
Jocul Ferma de Gaini Ouatoare a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:32 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1067 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?