Ferma de Gaini Ouatoare - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ferma de Gaini Ouatoare Descriere Joc: Bine ai venit la noul tau servici! In prima faza vei fi doar un simplu angajat, si vei face cunostinta cu patronul fermei, pe nume Henry. Nu te lasa pacalit, pentru ca acesta poate fi foarte dur si nu accepta greseli. Dar daca vei reusi sa il impresionezi, intr-o buna zi vei avea propria ta ferma. Pentru a face tot ceea ce iti cere, trebuie sa fii rapid si sa nu il lasi sa astepte prea mult. Sarcina ta este sa ai grija de gaini. Pentru asta, la inceput vei avea nevoie de putin ajutor, dar apoi va trebui sa te descurci singur. Aseaza fiecare gaina pe cuibar, da-i de mancare graunte din sacul alaturat hambarului si asteapta putin pana va fi gata oul. Dupa ce il strangi, va trebui sa maturi, pentru a pastra curatenia in cuibar. vei fi nevoit sa faci toate aceste lucruri intr-un anumit timp, si sa faci profit. Daca nu, fermierul se va supara si nu te va plati cum se cuvine. E important sa fii cat mai rapid, pentru a indeplini toate cerintele si a-l ajuta pe proprietar sa isi dezvolte afacerea.
Jocul Ferma de Gaini Ouatoare a fost adaugat in data de 07.04.2014 07:32, fost jucat pana acum de un numar de 1169 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ferma de Gaini Ouatoare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: facebook, gaini, in 2, jocuri construieste ferma, jocuri cu agricultori, jocuri cu animale, jocuri cu animale domestice, jocuri cu ferma, jocuri cu ferma de gaini, jocuri cu ferma de gaini iarna, jocuri cu ferma de gaini si capre, jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme in 2, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme noi 2013, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu gaini, jocuri cu gaini care fac oua, jocuri cu gaini care fac oua de pasti, jocuri cu gaini la ferma, jocuri cu gaini si cocosi, jocuri cu gaini si porci, jocuri cu pasari, jocuri cu pasari domestice, jocuri cu pasari salbatice, jocuri de pasti, jocuri de pasti 2013, jocuri ingrijeste ferma

Ferma de Gaini Ouatoare

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ferma de Gaini Ouatoare

FarmMania

FarmMania

Fermier de Exceptie...

Fermier de Exceptie

Ferma Panda

Ferma Panda

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Ferme de Fructe

Ferme de Fructe

Farm Mania 2

Farm Mania 2

Ferme de Flori

Ferme de Flori

Joc cu ferma

Joc cu ferma

Fermierul Talking T...

Fermierul Talking Tom

Express farm

Express farm

Curata Ferma Cailor...

Curata Ferma Cailor

Ferma lui Riley

Ferma lui Riley

Dora Ingrijeste Fer...

Dora Ingrijeste Ferma

Ferma de Cereale

Ferma de Cereale

Calaritul la ferma...

Calaritul la ferma

Ferma de iepuri

Ferma de iepuri

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Hay Day

Hay Day

Barbie la Ferma

Barbie la Ferma

Ferma magica

Ferma magica


Mai multe despre jocul Ferma de Gaini Ouatoare
Jocul Ferma de Gaini Ouatoare face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 09:22.
Jocul Ferma de Gaini Ouatoare a fost adaugat in data de 07.04.2014 07:32 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1169 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?