Evadarea lui Tom si Jerry - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Evadarea lui Tom si Jerry Descriere Joc: Iata ca nici Tom si Jerry nu au uitat de voi de aceea se intorc la voi intr-un nou joc plin de obstacole si de aventura in care trebuie sa ii insotiti pe cei doi pana la usa salvatoare. Jocul nostru de astazi este un joc cu obstacole in care trebuie sa va alegeti prietenul cu care sa porniti pana la capat. In joc va puteti chema si un prieten care sa joace alaturi de voi cu cel de-al doilea personaj ca sa va vina mai usor sa ajungeti cu cei doi pana la capat. Tot ce aveti de facut este sa ii duceti pe cei doi in siguranta incercand sa ii sariti peste obstacolele din cale ca sa nu pierdeti din cele trei vieti oferite de joc si sa aveti sansa sa treceti cu bine de fiecare nivel. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de trecut peste obstacole ca sa colectati bucatile de branza pentru un punctaj cat mai mare si sa ajungeti cu bine la final ca sa treceti mai departe intr-un nou nivel. Distrati-va in noua aventura a celor mai simpatice personaje animate Tom si Jerry.
Jocul Evadarea lui Tom si Jerry a fost adaugat in data de 17.07.2014 20:53, fost jucat pana acum de un numar de 604 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tastele W,A,S,D ca sa jucati jocul Evadarea lui Tom si Jerry

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: friv, friv in 2, friv in 2 persoane, jerry online, jocuri cu tom, jocuri cu tom si jerry, jocuri cu tom si jerry de aventura, jocuri cu tom si jerry friv, jocuri cu tom si jerry frumoase, jocuri cu tom si jerry in 2, jocuri cu tom si jerry in 2 persoane, jocuri cu tom si jerry noi, jocuri cu tom si jerry online, jocuri de aventura, jocuri friv, jocuri friv in 2, jocuri friv in 2 persoane, jocuri noi, jocuri online, noi jocuri de aventura, tom si jerry, tom si jerry 2014, tom si jerry de aventura, tom si jerry friv, tom si jerry friv in 2 persoane, tom si jerry frumoase, tom si jerry in 2, tom si jerry in 2 persoane, tom si jerry noi, tom si jerry online

Evadarea lui Tom si Jerry

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Evadarea lui Tom si Jerry

Tom si Jerry Drumul...

Tom si Jerry Drumul Branzei

Tom si Jerry Aduna ...

Tom si Jerry Aduna Branza

Jerry Prinde Branza...

Jerry Prinde Branza

Soricelul Jerry de ...

Soricelul Jerry de Imbracat

Tom si Jerry Saritu...

Tom si Jerry Sarituri cu Jumper-ul

Tom si Jerry Razboi...

Tom si Jerry Razboiul Branzei

Tom Aventura la Muz...

Tom Aventura la Muzeu

Tom and Jerry

Tom and Jerry

Tom si Jerry Numere...

Tom si Jerry Numere Ascunse

Tom si Jerry Cursa ...

Tom si Jerry Cursa cu Motocicleta

Puzzle cu Tom si Je...

Puzzle cu Tom si Jerry

Fuga lui Jerry

Fuga lui Jerry

Desen cu Tom si Jer...

Desen cu Tom si Jerry

Tom si Jerry Cascad...

Tom si Jerry Cascadorii

Tom si Jerry in She...

Tom si Jerry in Sherlock Holmes

Tom si Jerry Jigsaw...

Tom si Jerry Jigsaw

Aventuri extreme cu...

Aventuri extreme cu Tom si Jerry

Restaurantul lui Je...

Restaurantul lui Jerry

Jerry Pistolarul

Jerry Pistolarul

Imbraca-l pe Tom 2...

Imbraca-l pe Tom 2


Mai multe despre jocul Evadarea lui Tom si Jerry
Jocul Evadarea lui Tom si Jerry face parte din categoria de Jocuri cu Tom si Jerry si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 15:42.
Jocul Evadarea lui Tom si Jerry a fost adaugat in data de 17.07.2014 20:53 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 604 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?