Equestria Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Equestria Bejeweled Descriere Joc: Iata ca seria minunata cu fetele de la Equestria continua si astazi pentru ca noi avem pregatite pentru voi cele mai frumoase jocuri cu fetele minunate care se dau in vant dupa moda si stil pentru ca ati reusit sa le cunoasteti pe fiecare in parte cu jocurile pe care le-am adaugat pe site-ul nostru mai devreme. Fetele par sa nu fie doar indreptate spre o directie pentru ca astazi va aduc un joc cu totul diferit si anume veti avea de eliminat diamante ca sa adunati puncte. Credem ca acest joc nu va fi deloc dificil pentru voi pentru ca stiti exact ce sa faceti pentru ca el face parte din categoria de jocuri bejeweled unde alceva nu aveti de facut decat sa eliminati diamante. In acest joc pe langa diamante se ascund si cateva simboluri reprezentative pentru fetele voastre, obiecte care le caracterizeaza si pe care voi trebuie sa le colectati pentru a implini misiunea data la fiecare nivel. Tot ce aveti de facut este sa grupati minim trei sau mai multe diamante de aceeasi culoare ca sa le puteti elimina. In joc aveti doar cinci minute in care sa aveti ocazia sa adunati un numar cat mai mare de puncte ca fetele voastre sa fie foarte bucuroase. Distrati-va cat de mult doriti cu noul nostru joc cu diamante!
Jocul Equestria Bejeweled a fost adaugat in data de 25.11.2014 19:22, fost jucat pana acum de un numar de 119 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Equestria Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled micul meu ponei, equestria bejeweled online, fetele equestria, jocuri 2015 bejeweled, jocuri 2015 equestria, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri cu fetele equestria, jocuri cu micul meu ponei, jocuri cu micul meu ponei 2015, jocuri cu micul meu ponei online, jocuri equestria bejeweled, jocuri micul meu ponei, jocuri micul meu ponei bejeweled, jocuri noi bejeweled, jocuri online bejeweled, micul meu ponei, micul meu ponei 2015, micul meu ponei de imbracat, micul meu ponei dress up, micul meu ponei frumoase, micul meu ponei noi, micul meu ponei online

Equestria Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Equestria Bejeweled

Diamante in Vegas

Diamante in Vegas

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe

Bejeweled Minecraft...

Bejeweled Minecraft 2

Special Jewel Quest...

Special Jewel Quest

Diamante si Bombe

Diamante si Bombe

Sina Mortii din Min...

Sina Mortii din Mina

Angry Birds Bejewel...

Angry Birds Bejeweled

Potriveste Diamante...

Potriveste Diamantele

Bejeweled cu Forme ...

Bejeweled cu Forme Geometrice

Potriveste inimi be...

Potriveste inimi bejeweled

Finn si Diamantele...

Finn si Diamantele

Diamante misterioas...

Diamante misterioase

Gold miner

Gold miner

Shimmer si Shine si...

Shimmer si Shine si Cursa cu Diamante

Bejeweled cu Minion...

Bejeweled cu Minioni

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 3

Bejeweled cu Alimen...

Bejeweled cu Alimente

Sonic Bejeweled

Sonic Bejeweled

Zoe si Familia Beje...

Zoe si Familia Bejeweled

Jewel match 3

Jewel match 3


Mai multe despre jocul Equestria Bejeweled
Jocul Equestria Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2017 16:15.
Jocul Equestria Bejeweled a fost adaugat in data de 25.11.2014 19:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 119 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?