Equestria Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Equestria Bejeweled Descriere Joc: Iata ca seria minunata cu fetele de la Equestria continua si astazi pentru ca noi avem pregatite pentru voi cele mai frumoase jocuri cu fetele minunate care se dau in vant dupa moda si stil pentru ca ati reusit sa le cunoasteti pe fiecare in parte cu jocurile pe care le-am adaugat pe site-ul nostru mai devreme. Fetele par sa nu fie doar indreptate spre o directie pentru ca astazi va aduc un joc cu totul diferit si anume veti avea de eliminat diamante ca sa adunati puncte. Credem ca acest joc nu va fi deloc dificil pentru voi pentru ca stiti exact ce sa faceti pentru ca el face parte din categoria de jocuri bejeweled unde alceva nu aveti de facut decat sa eliminati diamante. In acest joc pe langa diamante se ascund si cateva simboluri reprezentative pentru fetele voastre, obiecte care le caracterizeaza si pe care voi trebuie sa le colectati pentru a implini misiunea data la fiecare nivel. Tot ce aveti de facut este sa grupati minim trei sau mai multe diamante de aceeasi culoare ca sa le puteti elimina. In joc aveti doar cinci minute in care sa aveti ocazia sa adunati un numar cat mai mare de puncte ca fetele voastre sa fie foarte bucuroase. Distrati-va cat de mult doriti cu noul nostru joc cu diamante!
Jocul Equestria Bejeweled a fost adaugat in data de 25.11.2014 19:22, fost jucat pana acum de un numar de 300 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Equestria Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled micul meu ponei, equestria bejeweled online, fetele equestria, jocuri 2015 bejeweled, jocuri 2015 equestria, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri cu fetele equestria, jocuri cu micul meu ponei, jocuri cu micul meu ponei 2015, jocuri cu micul meu ponei online, jocuri equestria bejeweled, jocuri micul meu ponei, jocuri micul meu ponei bejeweled, jocuri noi bejeweled, jocuri online bejeweled, micul meu ponei, micul meu ponei 2015, micul meu ponei de imbracat, micul meu ponei dress up, micul meu ponei frumoase, micul meu ponei noi, micul meu ponei online

Equestria Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Equestria Bejeweled

Diamante in ocean

Diamante in ocean

Spongebob Bejeweled...

Spongebob Bejeweled

Pou Bejeweled

Pou Bejeweled

Cristale speciale

Cristale speciale

Halloween Bejeweled...

Halloween Bejeweled

Zoe si Familia Beje...

Zoe si Familia Bejeweled

Violeta si Fructele...

Violeta si Fructele Bejeweled

Sparge Diamantele

Sparge Diamantele

Aduna Diamantele di...

Aduna Diamantele din Mare

Bejeweled cu Stele...

Bejeweled cu Stele

Diamante speciale

Diamante speciale

1001 de diamante

1001 de diamante

Goana Dupa Diamante...

Goana Dupa Diamante cu Perechea de Regi

Diamante pretioase...

Diamante pretioase

Candy Crush

Candy Crush

Strumfii Cauta Diam...

Strumfii Cauta Diamante

Sinbad 1001 Arabian...

Sinbad 1001 Arabian Nights 5 Bejeweled

Bejeweled Diamante ...

Bejeweled Diamante Magice

Bejeweled cu Flori...

Bejeweled cu Flori

Diamante misterioas...

Diamante misterioase


Mai multe despre jocul Equestria Bejeweled
Jocul Equestria Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 21:33.
Jocul Equestria Bejeweled a fost adaugat in data de 25.11.2014 19:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 300 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?