Elimina Zombie cu Baseball 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Elimina Zombie cu Baseball 2 Descriere Joc: Jocurile cu baseball sunt foarte interesante pentru ca ele vin mereu cu ceva nou ca distractia impreuna sa fie cat mai mare. Iata ca astazi va veti juca cu bata de baseball intr-un mod mai neobisnuit pentru ca veti avea o misiune destul de dificila, veti avea o lupta de purtat contra zombilor care au invadat un intreg oras si trebuiesc inlaturati pentru a nu raspandi groaza. Unul dintre cei mai buni jucatori de baseball este gata sa se lupte de unul singur cu aceste creaturi malefice si o poate face foarte simplu lovindu-i direct in cap cu mingea de baseball. Noi credem ca va reusi sa faca fata acestui atac pentru ca veti fi voi alaturi de el sa il ajutati si sa il ghidati cu mare atentie ca niciun zombie sa nu scape neeliminat. Fiti foarte atenti ca zombie sa nu se apropie prea mult de omul vostru pentru ca il va inhata si risca sa isi piarda viata. Jocul va ofera si unele instructiuni pe parcurs ca sa treceti cu bine prin joc la fiecare nivel ca zombie sa fie anihilati. Dati si voi o mana de ajutor sportivului din joc ca sa isi implineasca misiunea de eliminare a zombilor cu baseball!
Jocul Elimina Zombie cu Baseball 2 a fost adaugat in data de 26.11.2014 19:08, fost jucat pana acum de un numar de 443 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 2.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul, tastele w,a,s,d, tastele sageti, tasta enter si space ca sa jucati jocul Elimina Zombie cu Baseball 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura cu zombie, baseball cu zombie, baseball cu zombie 2, joc de aventura, jocuri cu baseball, jocuri cu baseball cu zombie, jocuri cu baseball pentru copii, jocuri cu misiuni, jocuri cu zombie de aventura, jocuri de aventura, jocuri de aventura cu baseball, jocuri de aventura cu zombie, jocuri de salvat, jocuri de salvat de zombie, jocuri distractive cu baseball, jocuri gratis cu zombie, jocuri noi cu baseball, jocuri noi cu zombie, jocuri pentru copii cu zombie, jocuri zombie baseball, zombie jocuri

Elimina Zombie cu Baseball 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Elimina Zombie cu Baseball 2

Zombie Apocalypse

Zombie Apocalypse

Plante Contra Zombi...

Plante Contra Zombie 2

Zombie charm

Zombie charm

Zombie Fara Cap in ...

Zombie Fara Cap in Aventura

Demolatorul de Zomb...

Demolatorul de Zombie

Obama vs Zombi

Obama vs Zombi

Vanatorul de Zombi...

Vanatorul de Zombi

Distrugatorul de Zo...

Distrugatorul de Zombie 3

Paradisul Zombilor...

Paradisul Zombilor

Zombie Zuma

Zombie Zuma

Zombii Pirati

Zombii Pirati

Elimina Zombie cu B...

Elimina Zombie cu Baseball 2

Plante Contra Zombi...

Plante Contra Zombie

Zombie Atv

Zombie Atv

Invazia Zombilor

Invazia Zombilor

Zombi vs Fantome

Zombi vs Fantome

Groaza zombilor 2

Groaza zombilor 2

Mafia Zombi

Mafia Zombi

Print Contra Zombie...

Print Contra Zombie

SAS Zombie Assault...

SAS Zombie Assault


Mai multe despre jocul Elimina Zombie cu Baseball 2
Jocul Elimina Zombie cu Baseball 2 face parte din categoria de Jocuri cu Zombie si a fost jucat ultima oara in data de 23.04.2019 01:32.
Jocul Elimina Zombie cu Baseball 2 a fost adaugat in data de 26.11.2014 19:08 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 443 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?