Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV Descriere Joc: Se pare ca foarte multe personaje au incercat macar o data sa mearga pe Atv, astfel de vehicule foarte simpatice care te pot transporta cu usurinta dintr-un loc in altul. Astazi vine la voi chiar Elful lui Mos Craciun care va porni intr-o goana nebuna pe ATV pentru a-si implini misiunile. La inceputul jocului aveti posibilitatea sa va alegeti vehicului fie motocicleta fie un ATV ca sa dati start jocului. Misiunea elfului este aceea de a aduna de pe traseu toate cadourile si bunatatile ce au cazut din sania Mosului ca niciun dar sa nu se piarda si sa poata fi adus sub brad. Voi va trebui sa ghidati foarte bine vehiculul elfului ca sa poata parcurge traseul cu bine ca sa ajunga la final iar cadourile sa fie salvate. Cu fiecare nivel incheiat cu bine veti primi un anumit numar de puncte in functie si de cate cadouri ati reusit sa adunati. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti aceeasi misiune de indeplinit ca Mos Craciun sa fie foarte multumit de ajutorul vostru. Fiti foarte atenti pentru ca traseul este plin de dealuri si pante abrupte si daca va accidentati veti pierde cursa fiind nevoiti sa o luati de la capat. In timp ce veti trece peste dealuri si vai veti aduna multe puncte pentru timpul pe care il petreceti in aer. Dati o mana de ajutor elfului ca sa adune de pe drum toate cadourile copiilor!
Jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV a fost adaugat in data de 13.12.2014 16:44, fost jucat pana acum de un numar de 638 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: curse cu atv, curse cu motociclete, curse online, elfi, elful sofer de atv, jocuri cu atv, jocuri cu elfi, jocuri cu elfi si atv, jocuri cu elfi si curse cu atv, jocuri cu elful si motocicleta, jocuri cu motocicleta si elful, jocuri cu motociclete, jocuri de craciun, jocuri de craciun cu elfi, jocuri de curse, jocuri de curse cu atv, jocuri de curse cu elfi, jocuri de curse cu motociclete, jocuri de curse de craciun, jocuri elful sofer de atv, motociclete, motociclete jocuri

Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV

Curse ATV prin Dese...

Curse ATV prin Desert

Atv mania

Atv mania

Atv-uri iarna

Atv-uri iarna

Atv pe Zapada

Atv pe Zapada

Curse ATV in Desert...

Curse ATV in Desert

Atv in jungla

Atv in jungla

Coloreaza un Atv

Coloreaza un Atv

Cu ateveul pe luna...

Cu ateveul pe luna

Atv Sahara

Atv Sahara

Ateveuri cu NOS

Ateveuri cu NOS

Atv-uri pe zapada

Atv-uri pe zapada

Ateveuri de lupta

Ateveuri de lupta

Curse 4x4 cu ATV

Curse 4x4 cu ATV

Atv-ul in padure

Atv-ul in padure

Atv de teren

Atv de teren

Curse ATV in Oras

Curse ATV in Oras

Curse Mario atv

Curse Mario atv

ATV pe plaja

ATV pe plaja

Atv Extreme

Atv Extreme

Curse Nordice cu Sn...

Curse Nordice cu Snowmobilul Atv


Mai multe despre jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV
Jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV face parte din categoria de Jocuri cu Atv si a fost jucat ultima oara in data de 18.01.2019 16:02.
Jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV a fost adaugat in data de 13.12.2014 16:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 638 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?