Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV Descriere Joc: Se pare ca foarte multe personaje au incercat macar o data sa mearga pe Atv, astfel de vehicule foarte simpatice care te pot transporta cu usurinta dintr-un loc in altul. Astazi vine la voi chiar Elful lui Mos Craciun care va porni intr-o goana nebuna pe ATV pentru a-si implini misiunile. La inceputul jocului aveti posibilitatea sa va alegeti vehicului fie motocicleta fie un ATV ca sa dati start jocului. Misiunea elfului este aceea de a aduna de pe traseu toate cadourile si bunatatile ce au cazut din sania Mosului ca niciun dar sa nu se piarda si sa poata fi adus sub brad. Voi va trebui sa ghidati foarte bine vehiculul elfului ca sa poata parcurge traseul cu bine ca sa ajunga la final iar cadourile sa fie salvate. Cu fiecare nivel incheiat cu bine veti primi un anumit numar de puncte in functie si de cate cadouri ati reusit sa adunati. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti aceeasi misiune de indeplinit ca Mos Craciun sa fie foarte multumit de ajutorul vostru. Fiti foarte atenti pentru ca traseul este plin de dealuri si pante abrupte si daca va accidentati veti pierde cursa fiind nevoiti sa o luati de la capat. In timp ce veti trece peste dealuri si vai veti aduna multe puncte pentru timpul pe care il petreceti in aer. Dati o mana de ajutor elfului ca sa adune de pe drum toate cadourile copiilor!
Jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV a fost adaugat in data de 13.12.2014 16:44, fost jucat pana acum de un numar de 565 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: curse cu atv, curse cu motociclete, curse online, elfi, elful sofer de atv, jocuri cu atv, jocuri cu elfi, jocuri cu elfi si atv, jocuri cu elfi si curse cu atv, jocuri cu elful si motocicleta, jocuri cu motocicleta si elful, jocuri cu motociclete, jocuri de craciun, jocuri de craciun cu elfi, jocuri de curse, jocuri de curse cu atv, jocuri de curse cu elfi, jocuri de curse cu motociclete, jocuri de curse de craciun, jocuri elful sofer de atv, motociclete, motociclete jocuri

Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV

Atv in Jungla 2

Atv in Jungla 2

ATV pe plaja

ATV pe plaja

Provocarea cu ATV i...

Provocarea cu ATV in Desert

Curse cu atv-uri

Curse cu atv-uri

Curse Nordice cu Sn...

Curse Nordice cu Snowmobilul Atv

Sonic pe ATV

Sonic pe ATV

Mos craciun cu atv...

Mos craciun cu atv

Curse Rapide cu ATV...

Curse Rapide cu ATV 3D

Curse cu ATV-ul pe ...

Curse cu ATV-ul pe Munte

Hulk cu ATV

Hulk cu ATV

Curse 4x4 cu ATV

Curse 4x4 cu ATV

Curse ATV prin Dese...

Curse ATV prin Desert

Hulk cu ATV-ul Prin...

Hulk cu ATV-ul Prin Oras

Ateveuri pe munte

Ateveuri pe munte

Atv-ul de armata

Atv-ul de armata

Curse cu Atv

Curse cu Atv

Atv de armata

Atv de armata

Ateveuri cu NOS

Ateveuri cu NOS

Motoare atv

Motoare atv

Hulk Cursa cu ATV 3...

Hulk Cursa cu ATV 3D


Mai multe despre jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV
Jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV face parte din categoria de Jocuri cu Atv si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:17.
Jocul Elful lui Mos Craciun in Cursa pe ATV a fost adaugat in data de 13.12.2014 16:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 565 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?