Echipa Umizoomi Constructii cu Forme - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Echipa Umizoomi Constructii cu Forme Descriere Joc: Echipa Umizoomi au jocuri educative pentru fiecare din voi in care aveti de invatat de aceasta data despre formele geometrice pentru ca veti contrui cu ele. Jocul nostru de astazi este un joc educativ de construit in care veti fi alaturi de prietenii vostri si va trebui sa participati si voi la construirea unor jucarii cu forme geometrice. Tot ce aveti de facut este sa va alegeti modelul pe care vreti sa il alcatuiti si apoi aveti de cautat in imaginea data formele geometrice pe care le veti gasi in imagine care sa se potriveasca cu desenul vostru. Dupa ce le-ati descoperit pe toate veti putea vedea masinaria care se ascundea in spatele formelor. In joc aveti trei stfel de masinarii de construit pe care le veti face pe rand. Este si un joc de observatie pentru ca formele le veti descoperi voi in imaginea data. Dati dovada de un spirit de observatie foarte bun si construiti masinariile cu care se vor juca prietenii vostri!
Jocul Echipa Umizoomi Constructii cu Forme a fost adaugat in data de 09.07.2014 18:28, fost jucat pana acum de un numar de 820 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Echipa Umizoomi Constructii cu Forme

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura cu umizoomi, aventura cu umizoomi, echipa umizoomi, gaseste formele cu geo, jocuri aventurile umizoomi, jocuri cu echipa umizoomi, jocuri cu geo, jocuri cu milli si geo, jocuri cu robotul bot, jocuri echipa umizoomi, jocuri educative cu umizoomi, jocuri educative umizoomi, jocuri forme grometrice, jocuri frumoase umizoomi, jocuri geo construieste, jocuri geo si formele geometrice, jocuri gratis cu echipa umizoomi, jocuri kids cu umizoomi, jocuri milli geo si bot, jocuri milli si geo, jocuri noi umizoomi, jocuri online umizoomi, jocuri pentru copii cu umizoomi, jocuri umi geo, jocuri umizoomi, jocuri umizoomi, jocuri umizoomi gaseste formele, misiunile umizoomi, umizoomi online

Echipa Umizoomi Constructii cu Forme

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Echipa Umizoomi Constructii cu Forme

Construieste Minion...

Construieste Minioni

Construieste cel ma...

Construieste cel mai Inalt Turn

Construieste zgarie...

Construieste zgarie nori

Construieste un Rol...

Construieste un Rollercoaster 2

Echipa Umizoomi Con...

Echipa Umizoomi Constructii cu Forme

Assembler 4

Assembler 4

Construieste parghi...

Construieste parghii

Constructorul Jim

Constructorul Jim

Isoball 2

Isoball 2

Sam Construieste Ca...

Sam Construieste Casa in Copac

Construieste castel...

Construieste castele din carti

Tower Bloxx Deluxe ...

Tower Bloxx Deluxe 3D

Constructii cu maca...

Constructii cu macarale

Construieste Hotelu...

Construieste Hotelul

Construieste Magazi...

Construieste Magazinele din Imperiu

Construieste cu Mel...

Construieste cu Melcul Turbo

Construieste turnur...

Construieste turnuri

Constructii imperfe...

Constructii imperfecte

Construieste case

Construieste case

Construieste Pantof...

Construieste Pantofii lui Mulan


Mai multe despre jocul Echipa Umizoomi Constructii cu Forme
Jocul Echipa Umizoomi Constructii cu Forme face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2018 12:14.
Jocul Echipa Umizoomi Constructii cu Forme a fost adaugat in data de 09.07.2014 18:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 820 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?