Drumuri la Ferma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Drumuri la Ferma Descriere Joc: Vrem sa va aducem astazi o comunitate foarte prospera cu multe ferme. Insa drumurile de la o ferma la alta nu sunt asezate corespunzator si iti revine tie sarcina de a le aseza in asa fel incat fermele sa aibe legatura. Jocul nostru de astazi Drumuri la Ferma este un joc de logica in care trebuie sa asezi fiecare bucatica de drum in asa fel incat sa comunice cu fiecare ferma in parte ca un circuit. Tot ce puteti sa faceti este sa dati click pe fiecare bucatica de drum pana reusiti sa o pozitionati corect. Nu trebuie sa lasati drumuri neunite sau doua drumuri care duc spre acelasi loc. Ganditi-va foarte bine si asezati-le ca sa se lumineze toate caci atunci ele au legatura unele cu altele. Porniti in noul nostru joc de logica si adunati cel mai mare punctaj de pana acum terminand de asezat drumul in cel mai scurt timp!
Jocul Drumuri la Ferma a fost adaugat in data de 16.04.2014 13:41, fost jucat pana acum de un numar de 1741 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Drumuri la Ferma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri construieste ferma, jocuri cu agricultori, jocuri cu constructii, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme in 2, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme noi 2014, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri de construit, jocuri de construit drumuri, jocuri farm roads, jocuri ingrijeste ferma

Drumuri la Ferma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Drumuri la Ferma

Prinde Ouale Gainil...

Prinde Ouale Gainilor

Ferma magica

Ferma magica

Dora Salveaza Ferma...

Dora Salveaza Ferma

Munca la Ferma de L...

Munca la Ferma de Legume

Cisterna cu Lapte d...

Cisterna cu Lapte de transportat

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar

Fermier de Exceptie...

Fermier de Exceptie

Ferma de iepuri

Ferma de iepuri

Curata Ferma Cailor...

Curata Ferma Cailor

Gradina cu Flori

Gradina cu Flori

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Ferma Panda

Ferma Panda

Cai la ferma

Cai la ferma

Ferma de Oi

Ferma de Oi

Ferme de Gaini

Ferme de Gaini

Joc cu ferma

Joc cu ferma

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Ferma de Plante

Ferma de Plante

Express farm

Express farm

Planteaza Legume

Planteaza Legume


Mai multe despre jocul Drumuri la Ferma
Jocul Drumuri la Ferma face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 17.02.2019 23:18.
Jocul Drumuri la Ferma a fost adaugat in data de 16.04.2014 13:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1741 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?