Dragonul Zburator al lui Zuko - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dragonul Zburator al lui Zuko Descriere Joc: Vrem sa va oferim astazi un joc nou cu dragoni care va face parte dintr-o serie de jocuri desprinse din animatia Legendele lui Korra de la Nikelodeon care va vor purta pe aripi de legende unde dragonii erau imblanziti si folositi in lupta. In jocul nostru de astazi veti avea de luptat alaturi de Zuko care va porni intr-o goana nebuna in cautarea inamicilor pe care trebuie sa ii elimine cu ajutorul flacarilor dragonului. In acest joc va trebui sa va impliniti misiunea de a urmari inamicii care alearga si in acelasi timp va ataca la randul lor pentru a-i tinti cu flacara dragonului. Misiunea lui Zuko nu este atat de usoara pe cat ar parea la prima vedere pentru ca in calea lui apar diferite obstacole de care sa se fereasca cat mai bine ca sa nu ii ia din viata pentru ca daca pierdeti toata viata veti fi nevoiti sa reluati jocul. Cu fiecare inamic eliminat veti primi un anumit numar de puncte. In joc aveti mai multe etape de parcurs pentru a va implini misiunea cu succes si pentru a readuce pacea in tinutul legendar. Dati tot ce puteti si ajutati-va personajul sa isi implineasca misiunea de atac!
Jocul Dragonul Zburator al lui Zuko a fost adaugat in data de 22.07.2014 20:03, fost jucat pana acum de un numar de 1184 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Dragonul Zburator al lui Zuko

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dragoni, jocuri 2014 cu dragoni, jocuri amuzante cu dragoni, jocuri cu dragoni 3d, jocuri cu dragoni 3d 2014, jocuri cu dragoni online, jocuri cu legend of korra 2014, jocuri dragoni, jocuri frumoase legend of korra, jocuri gratis cu dragoni, jocuri gratis legend of korra, jocuri kids cu dragoni, jocuri legend of kirra, jocuri legnd of korra zuko si dragonul, jocuri lupte cu dragoni, jocuri noi cu dragoni, jocuri noi legend of korra, jocuri noi legend of korra zbor cu dragoni, jocuri pentru copii cu dragoni, jocuri pentru copii legend of korra, jocuri zobir cu dragonul zuko, jocuri zuko zbor cu dragonul, legend of korra jocuri online, noi jocuri cu dragoni, zboe cu dragoni legend of korra

Dragonul Zburator al lui Zuko

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dragonul Zburator al lui Zuko

Dragonul American C...

Dragonul American Coborarea Periculoasa

Dragons Riders of B...

Dragons Riders of Berk

Dragonul si Fionna...

Dragonul si Fionna

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor de Lovit cu Mancaul

Dragonul Stuffy

Dragonul Stuffy

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Intra la Duel

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Potriveste Carti

Dragonul inaripat

Dragonul inaripat

Dragon make-up

Dragon make-up

Labirintul Dragonil...

Labirintul Dragonilor

Dragonul zburator

Dragonul zburator

Fugi Viking Fugi

Fugi Viking Fugi

Dragonul si alfabet...

Dragonul si alfabetul

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Set Puzzle Rotativ

Vrajitorul si drago...

Vrajitorul si dragonii

Kung Fu Panda Lupta...

Kung Fu Panda Lupta cu Dragoni

Dragonel in Aventur...

Dragonel in Aventura de Supererou

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Scoala de Zbor

Naruto cu Arcul

Naruto cu Arcul

Puiul de dragon

Puiul de dragon


Mai multe despre jocul Dragonul Zburator al lui Zuko
Jocul Dragonul Zburator al lui Zuko face parte din categoria de Jocuri cu Dragoni si a fost jucat ultima oara in data de 26.04.2019 10:01.
Jocul Dragonul Zburator al lui Zuko a fost adaugat in data de 22.07.2014 20:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1184 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?