Dora cu Piciorul la Doctor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dora cu Piciorul la Doctor Descriere Joc: Micuta Dora este tare necajita pentru ca a cazut de pe bicicleta si si-a rupt piciorusul este cu el in ghips si nu poate merge decat ajutata de carje. Jocul nostru de astazi Dora cu Piciorul la Doctor este un joc cu doctori in care trebuie sa jucati voi rolul medicului ortoped care va incerca sa-i trateze problema de la picior sa nu mai aibe dureri si sa se vindece mai repede. Tot ce aveti de facut este sa-i dati bandajul jos de la picior si sa folositi instrumentarul din joc ca sa-i vindecati multele rani de la picior. Luati fiecare ustensila in partea si veti fi ghidati ca sa stiti ce tip de afectiune poate trata, in felul acesta va va veni mai usor sa o tratati. In joc aveti o lista cu mai multe sarcini pe care trebuie sa le bifati ca piciorul Dorei sa fie vindecat complet. Veniti alaturi de noi si ajutati-o pe Dora sa scape de problemele dureroase de la picior!
Jocul Dora cu Piciorul la Doctor a fost adaugat in data de 28.05.2014 23:36, fost jucat pana acum de un numar de 1600 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Dora cu Piciorul la Doctor.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: diego, dora, dora 2014, dora exploratoarea, dora la doctor, dora online, dora probleme la picior 2014, dora si piciorul rupt, dora the explorer jocuri, jocuri aventurile lui dora, jocuri cu doctori, jocuri cu doctori, jocuri cu dora, jocuri cu dora 2014, jocuri cu dora bonava, jocuri cu dora online, jocuri cu medici, jocuri cu medici noi, jocuri de ingrijit, jocuri de ingrijit online, jocuri de tratat, jocuri doctor, jocuri doctori, jocuri doctori 2014, jocuri dora la doctor, jocuri dora la doctorul de picior, jocuri dora la medic, jocuri dora probleme la picior, jocuri dora probleme la ureche, jocuri dora si diego, jocuri dora si prietenii ei, jocuri gratis, jocuri gratis dora, jocuri noi, jocuri noi cu dora, jocuri online, jocuri online 2014, jocuri online 2014 cu doctori, jocuri online cu dora, jocuri pacienti, noi jocuri cu doctori, noi jocuri cu dora, online 2014

Dora cu Piciorul la Doctor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dora cu Piciorul la Doctor

Ingrijeste Parul Do...

Ingrijeste Parul Dorei

Dora in Vacanta

Dora in Vacanta

Puzzle cu Dora si D...

Puzzle cu Dora si Diego

Puzzle cu Dora

Puzzle cu Dora

Dora Aventura pe Pl...

Dora Aventura pe Planeta Mov

Diego si Piramida

Diego si Piramida

Dora Exploratoarea ...

Dora Exploratoarea Joaca Tetris

Dora si florile

Dora si florile

Dora la Coafor

Dora la Coafor

Dora si Poneiul Dre...

Dora si Poneiul Dress-up

Dora si Comoara Pir...

Dora si Comoara Piratilor

Dora Prepara Fursec...

Dora Prepara Fursecuri

Dora Operatie Reala...

Dora Operatie Reala

Imbrac-o pe Dora Ex...

Imbrac-o pe Dora Exploratoarea

Decoreaza cu Dora P...

Decoreaza cu Dora Pentru Petrecere

Dora Bejeweled

Dora Bejeweled

Diego Expeditie de ...

Diego Expeditie de Salvare in Africa

Dora Chirurgie la S...

Dora Chirurgie la Stomac

Dora Astronaut

Dora Astronaut

Dora Taie Fructe

Dora Taie Fructe


Mai multe despre jocul Dora cu Piciorul la Doctor
Jocul Dora cu Piciorul la Doctor face parte din categoria de Jocuri cu Dora si a fost jucat ultima oara in data de 11.06.2018 17:03.
Jocul Dora cu Piciorul la Doctor a fost adaugat in data de 28.05.2014 23:36 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1600 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?