Dora Aventura pe Planeta Mov - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dora Aventura pe Planeta Mov Descriere Joc: Prietena voastra Dora are sa va ofere multe jocuri pline de distractie si aventura. Stim ca indragiti jocurile Dorei si le jucati cu drag de aceea va aducem astazi un nou joc online Dora Aventura pe Planeta Mov este un joc de indemanare in care trebuie sa treceti de fiecare nivel cu bine si sa adunati dintre asteroizi obiectele si diamantele de aceeasi culoare cu extraterestrul pe care trebuie sa-l salvati si sa-i faceti loc in racheta Dorei. Dora a pornit spre planeta Mov dar pe traseu trebuie sa salveze extraterestri de diverse culori care s-au ratacit in spatiu si trebuie readusi pe planeta Mov. Jocul are mai multe nivele si in fiecare nivel cate un extraterestru colorat de salvat care este afisat in ecranul din stanga al jocului si ca sa-l puteti salva trebuie sa strangeti cinci obiecte de aceeasi culoare ca a extraterestrul. Puteti sa strangeti si diamantele ca sa adunati cat mai multe puncte. Porniti in aventura cu Dora si salvati extraterestri care sunt locuitorii planetei Mov!
Jocul Dora Aventura pe Planeta Mov a fost adaugat in data de 12.03.2014 20:48, fost jucat pana acum de un numar de 1145 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dora Aventura pe Planeta Mov

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: diego, dora, dora 2014, dora exploratoarea, dora online, dora the explorer jocuri, jocuri aventura, jocuri aventura cu dora, jocuri aventura in spatiu cu dora, jocuri aventurile lui dora, jocuri cu dora, jocuri cu dora 2014, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora in spatiu online, jocuri cu dora online, jocuri dora in spatiu, jocuri dora pe planeta mov, jocuri dora si diego, jocuri dora si extraterestrii, jocuri dora si planeta mov, jocuri dora si prietenii ei, jocuri gratis, jocuri gratis dora, jocuri noi, jocuri noi cu dora, jocuri online, jocuri online cu dora, jocuri planeta mov, noi jocuri cu dora

Dora Aventura pe Planeta Mov

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dora Aventura pe Planeta Mov

Dora Ingrijeste Pon...

Dora Ingrijeste Poneiul

Dora cu Masina prin...

Dora cu Masina prin Padure

Dora Puzzle Rotund...

Dora Puzzle Rotund

Spala Rufele cu Dor...

Spala Rufele cu Dora

Dora la palat

Dora la palat

Dora de Craciun

Dora de Craciun

Dora cu Diego de co...

Dora cu Diego de colorat

Dora in Aventura Fa...

Dora in Aventura Fantastica de Gimnastica

Dora cu Motocicleta...

Dora cu Motocicleta in Cursa

Dora Cauta Pisica

Dora Cauta Pisica

Flappy Dora

Flappy Dora

Dress up cu Dora

Dress up cu Dora

Dora pleaca la Scoa...

Dora pleaca la Scoala

Pregatiri de Hallow...

Pregatiri de Halloween cu Dora

Dora in padurea fer...

Dora in padurea fermecata

Dora Manichiura la ...

Dora Manichiura la Spa

Dora de Ingrijit

Dora de Ingrijit

Inalta Zmeul cu Dor...

Inalta Zmeul cu Dora

Dora in Prima Zi de...

Dora in Prima Zi de Scoala

Acasa la Dora

Acasa la Dora


Mai multe despre jocul Dora Aventura pe Planeta Mov
Jocul Dora Aventura pe Planeta Mov face parte din categoria de Jocuri cu Dora si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 15:00.
Jocul Dora Aventura pe Planeta Mov a fost adaugat in data de 12.03.2014 20:48 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1145 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?