Dora Aventura pe Planeta Mov - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dora Aventura pe Planeta Mov Descriere Joc: Prietena voastra Dora are sa va ofere multe jocuri pline de distractie si aventura. Stim ca indragiti jocurile Dorei si le jucati cu drag de aceea va aducem astazi un nou joc online Dora Aventura pe Planeta Mov este un joc de indemanare in care trebuie sa treceti de fiecare nivel cu bine si sa adunati dintre asteroizi obiectele si diamantele de aceeasi culoare cu extraterestrul pe care trebuie sa-l salvati si sa-i faceti loc in racheta Dorei. Dora a pornit spre planeta Mov dar pe traseu trebuie sa salveze extraterestri de diverse culori care s-au ratacit in spatiu si trebuie readusi pe planeta Mov. Jocul are mai multe nivele si in fiecare nivel cate un extraterestru colorat de salvat care este afisat in ecranul din stanga al jocului si ca sa-l puteti salva trebuie sa strangeti cinci obiecte de aceeasi culoare ca a extraterestrul. Puteti sa strangeti si diamantele ca sa adunati cat mai multe puncte. Porniti in aventura cu Dora si salvati extraterestri care sunt locuitorii planetei Mov!
Jocul Dora Aventura pe Planeta Mov a fost adaugat in data de 12.03.2014 22:48, fost jucat pana acum de un numar de 1083 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dora Aventura pe Planeta Mov

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: diego, dora, dora 2014, dora exploratoarea, dora online, dora the explorer jocuri, jocuri aventura, jocuri aventura cu dora, jocuri aventura in spatiu cu dora, jocuri aventurile lui dora, jocuri cu dora, jocuri cu dora 2014, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora in spatiu online, jocuri cu dora online, jocuri dora in spatiu, jocuri dora pe planeta mov, jocuri dora si diego, jocuri dora si extraterestrii, jocuri dora si planeta mov, jocuri dora si prietenii ei, jocuri gratis, jocuri gratis dora, jocuri noi, jocuri noi cu dora, jocuri online, jocuri online cu dora, jocuri planeta mov, noi jocuri cu dora

Dora Aventura pe Planeta Mov

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dora Aventura pe Planeta Mov

Gaseste Stele Ascun...

Gaseste Stele Ascunse cu Diego

Dora in Taramul Flo...

Dora in Taramul Florilor

Dora Operatie la Di...

Dora Operatie la Dinti

Dora la ferma

Dora la ferma

Dora la Spitalul de...

Dora la Spitalul de Recuperare

Diego si Piramida

Diego si Piramida

Dora si Poneiul Dre...

Dora si Poneiul Dress-up

Ferma lui Dora

Ferma lui Dora

Dora in Tara Prajit...

Dora in Tara Prajiturilor

Dora Astronaut

Dora Astronaut

Diego Ecologistul A...

Diego Ecologistul Apelor

Dora la Petrecere d...

Dora la Petrecere de Imbracat

Puzzle cu Dora si D...

Puzzle cu Dora si Diego

Dora si Loviturile ...

Dora si Loviturile Distractive

Dora in Marea Avent...

Dora in Marea Aventura a lui Swiper

Diego cu Masina de ...

Diego cu Masina de Teren

Dora in labirint

Dora in labirint

Dora cu Suv-ul Dupa...

Dora cu Suv-ul Dupa Stele

Dora Captureaza Fan...

Dora Captureaza Fantome de Halloween

Mini golf Dora

Mini golf Dora


Mai multe despre jocul Dora Aventura pe Planeta Mov
Jocul Dora Aventura pe Planeta Mov face parte din categoria de Jocuri cu Dora si a fost jucat ultima oara in data de 08.11.2017 04:12.
Jocul Dora Aventura pe Planeta Mov a fost adaugat in data de 12.03.2014 22:48 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1083 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?