Dodgeball cu Cirese Bombe - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dodgeball cu Cirese Bombe Descriere Joc: Iata ca jocul dodgeball sau ratele si vanatorii cum este numit pe la noi se joaca in diferite moduri aici pe site-ul nostru cu jocuri online si aveti ocazia sa va distrati cat de mult cu fiecare joc pe care il alegeti. De aceasta data in loc de mingi veti avea cirese bombe care vor exploda indata ce le aruncati. Acest joc se joaca in doua echipe si fiecare va lupta contra celeilalte pentru a aduna cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa va luati cate o cireasa bomba dupa care sa stabiliti puterea cu care sa o aruncati direct spre adversar ca sa il nimeriti pentru ca doar asa veti putea aduna punctajul care sa va faca castigatori. Echipa care va reusi sa stranga prima 2000 de puncte va fi declarata castigatoare. Fiti foarte atenti ca sa nu fiti tintiti de prea multe ori ca sa nu ajutati in felul acesta echipa adversa sa adune inaintea voastra punctele. Fiti foarte atenti pentru ca echipa adversa are doua ajutoare care vor trage si ele in voi pentru a va nimeri, feriti-va cat de bine puteti de atacul lor ca sa fiti primii cei care vor castiga acest joc!
Jocul Dodgeball cu Cirese Bombe a fost adaugat in data de 10.12.2014 20:37, fost jucat pana acum de un numar de 430 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dodgeball cu Cirese Bombe

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dodgeball, dodgeball cu cirese, dodgeball cu cirese jocuri, dodgeball jocuri, dodgeball online, jocuri cu dodgeball, jocuri cu dodgeball cu cirese, jocuri cu ratele si vanatorii, jocuri de copii, jocuri distractive cu dodgeball, jocuri gratis cu dodgeball, jocuri gratis cu ratele si vanatorii, jocuri noi cu dodgeball, jocuri noi cu ratele si vanatorii, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu dodgeball, jocuri pentru copii cu ratele si vanatorii, ratele si vanatorii, ratele si vanatorii jocuri, ratele si vanatorii online

Dodgeball cu Cirese Bombe

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dodgeball cu Cirese Bombe

Aventura cu James B...

Aventura cu James Bomb

Bombe cu Bomboane

Bombe cu Bomboane

Bombe din inchisoar...

Bombe din inchisoare

James Bomb 2

James Bomb 2

Bomberman cu Tom si...

Bomberman cu Tom si Jerry

Bombe catre extrate...

Bombe catre extraterestrii

Bombarman Dragalas...

Bombarman Dragalas

Bomb it 3

Bomb it 3

Baatman Bomberman

Baatman Bomberman

Taz si bombele

Taz si bombele

Bombardari 3

Bombardari 3

Demolatorul

Demolatorul

Bomberman in Spatiu...

Bomberman in Spatiu

Foc si Bombe

Foc si Bombe

Bombe cu Gaini

Bombe cu Gaini

Lupta Piratilor cu ...

Lupta Piratilor cu Bombe

Bomberman cu Sponge...

Bomberman cu Spongebob

Cavalerul Bomber Ma...

Cavalerul Bomber Man

Bomb Bang Bomberman...

Bomb Bang Bomberman

Foc si Bombe 2

Foc si Bombe 2


Mai multe despre jocul Dodgeball cu Cirese Bombe
Jocul Dodgeball cu Cirese Bombe face parte din categoria de Jocuri cu Bombe si a fost jucat ultima oara in data de 26.03.2019 04:48.
Jocul Dodgeball cu Cirese Bombe a fost adaugat in data de 10.12.2014 20:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 430 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?