Doctorita Plusica Tenis de Masa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Doctorita Plusica Tenis de Masa Descriere Joc: Prietena voastra Plusica iubeste mult sa faca miscare in aer liber si si-a invitat jucariile la un tenis de masa in curtea casei lor. Jocul nostru de astazi Doctorita Plusica Tenis de Masa este un joc de tenis in care trebuie sa loviti mingea cu paleta ca ea sa ajunga la adversar iar cand acesta o trimite spre voi sa o loviti din nou. Daca adversarul nu prinde mingea cu paleta pentru a v-o trimite va pierde si voi veti puncta. Scopul jocului este sa inscrieti cat mai multe puncte pentru a castiga. Voi veti fi Plusica si veti juca contra lui Helly. Trebuie sa va miscatri foarte repede ca mingea sa nu va scape si sa puteti puncta. Veniti alaturi de Plusica si ajutati-o sa castige in noul ei joc cu tenis de masa ca sa inscrie prima cele 21 de puncte!
Jocul Doctorita Plusica Tenis de Masa a fost adaugat in data de 28.04.2014 10:06, fost jucat pana acum de un numar de 1214 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Doctorita Plusica Tenis de Masa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: doctorita plusica, jocuri 2014, jocuri 2014 doctorita plusica, jocuri cu doctori, jocuri cu doctorita plusica, jocuri cu doctorita plusica 2014, jocuri de tenis, jocuri de tenis 2014, jocuri de tenis de masa, jocuri de tenis frumoase, jocuri de tenis gratuite, jocuri de tenis noi, jocuri de tenis online, jocuri de tenis pentru copii, jocuri disney, jocuri disney plusica, jocuri doctor, jocuri doctori, jocuri doctorita plusica, jocuri doctorita plusica tenis de masa, jocuri noi, jocuri noi doctorita plusica, jocuri onlien doctorita plusica, jocuri plusica, jocuri plusica tenis de masa 2014, jocuri tenis cu doctorita plusica, jocuri tenis de masa cu plusica, noi jocuri cu plusica

Doctorita Plusica Tenis de Masa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Doctorita Plusica Tenis de Masa

Tenis de Camp 2

Tenis de Camp 2

Tenis cu Mickey si ...

Tenis cu Mickey si Donald

Rex Tenis de Masa

Rex Tenis de Masa

Violeta si Ludmila ...

Violeta si Ludmila Joaca Tenis de Masa

Ping Pong cu Pou

Ping Pong cu Pou

Tenis Squash

Tenis Squash

Loglod Tenis

Loglod Tenis

Grifka si Zoniek Pi...

Grifka si Zoniek Ping Pong

Tenis online

Tenis online

Dragon Ball Tenis c...

Dragon Ball Tenis cu Foc

Tenis la Clubul lui...

Tenis la Clubul lui Mickey Mouse

Tenis Nunja

Tenis Nunja

Techno tenis

Techno tenis

Tenis Aitchu

Tenis Aitchu

Tenis de camp

Tenis de camp

Turneul de Tenis de...

Turneul de Tenis de Camp

Tenis cu Ninja

Tenis cu Ninja

Smash Return

Smash Return

Expert la Tenis

Expert la Tenis

Ping pong

Ping pong


Mai multe despre jocul Doctorita Plusica Tenis de Masa
Jocul Doctorita Plusica Tenis de Masa face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 17.07.2018 22:54.
Jocul Doctorita Plusica Tenis de Masa a fost adaugat in data de 28.04.2014 10:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1214 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?