Distractie cu Impuscaturi - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Distractie cu Impuscaturi Descriere Joc: Pentru pasionatii de jocuri cu tras la tinta sau cu impuscaturi am pregatit jocuri frumoase si interesante si suntem gata sa vi le oferim pentru a va juca si distra alaturi de noi cat mai mult timp. In jocul de astazi veti avea ocazia doar sa va distrati pentru ca nu este neaparat un joc de vanatoare ci un joc cu impuscaturi in care va trebui sa tintiti cat mai bine pentru a aduna puncte si a trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe mai multe nivele si in fiecare nivel aveti un numar de tinte de nimerit ca sa puteti trece mai departe in joc ca sa va dovediti foarte buni si priceputi la acest tip de sport. La inceputul jocului va puteti alege ce fel de tinte sa nimeriti, fie tinte vii precum pasarile, fie tinte cu obiecte pe care jocul vi le arunca in aer si voi sa le nimeriti cat mai repede inainte ca ele sa dispara din dreptul tintei pentru ca atunci veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Scopul jocului este sa ajungeti cat mai departe in joc implinind pe rand fiecare misiune de la fiecare nivel ca sa strangeti un punctaj cat mai mare. Daca nu va descurcati de prima data nu va descurajati ci perseverati pana cand veti capata indemanarea de care aveti nevoie ca sa tintiti cat mai bine.
Jocul Distractie cu Impuscaturi a fost adaugat in data de 23.11.2014 21:41, fost jucat pana acum de un numar de 196 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tasta spaceca sa jucati jocul Distractie cu Impuscaturi

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc de vanatoare jocuir de vanatoare, joc gratis, joc gratis vanatoare, joc gratis vanatoare in natura, joc nou, joc nou pentru copii, joc nou pentru copii online, joc nou vanatoare, joc online, joc online de vanatoare, joc online de vanatoare in natura, joc vanatoare in natura, jocuri de vanatoare in natura, jocuri gratis, jocuri gratis vanatoare, jocuri gratis vanatoare in natura, jocuri noi, jocuri noi pentru copii, jocuri noi pentru copii online, jocuri noi vanatoare, jocuri noi vanatoare in natura, jocuri online de vanatoare in natura, vanatoare in natura

Distractie cu Impuscaturi

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Distractie cu Impuscaturi

Banditii pe Cai

Banditii pe Cai

Torpile subacvatice...

Torpile subacvatice

Impusca Curcani

Impusca Curcani

Impuscaturi din avi...

Impuscaturi din avion

In Misiune cu Joe L...

In Misiune cu Joe Lunetistul

Provocari cu Arme

Provocari cu Arme

Bitejacker

Bitejacker

Agentul Reina

Agentul Reina

SWAT

SWAT

Lunetistul Cutezato...

Lunetistul Cutezator

Impusca Blocurile 2...

Impusca Blocurile 2

Lunetistul Eliberea...

Lunetistul Elibereaza Prizonierii

Zombie Assault

Zombie Assault

Atacul albinelor

Atacul albinelor

Numaratoarea invers...

Numaratoarea inversa

Impusca Extraterest...

Impusca Extraterestri Pou

Misiune in Armata

Misiune in Armata

Impusca Elicopterel...

Impusca Elicopterele

Zombie Assault 2

Zombie Assault 2

Tir cu Arma

Tir cu Arma


Mai multe despre jocul Distractie cu Impuscaturi
Jocul Distractie cu Impuscaturi face parte din categoria de Jocuri cu Impuscaturi si a fost jucat ultima oara in data de 21.11.2017 08:08.
Jocul Distractie cu Impuscaturi a fost adaugat in data de 23.11.2014 21:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 196 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?