Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele Descriere Joc: Vi-l prezentam pe dinozaurul Hopy care astazi are o misiune grea de implinit si anume sa salveze fructele care au fost furate de o banda de inamici incat micutii dinozauri au ramas fara hrana. Jocul nostru de astazi Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele este un joc cu dinozauri in care trebuie sa-l ajutati pe Hopy sa porneasca la recuperarea fructelor furate si sa elimine toti inamicii din calea lui. Jocul nostru este structurat pe mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de strabatut un traseu plin de obstacole peste care sa-l ajutati sa treaca cu bine ca sa nu i se ia din viata si sa pierdeti jocul. Cu fiecare nivel pe care il treceti veti primi puncte. Dinozaurul Hopy va asteapta sa intrati alaturi de el in aventura de recuperare a fructelor furate si sa il ajutati sa scape de toti inamicii de pe traseu. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul nostru joc cu dinozauri!
Jocul Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele a fost adaugat in data de 11.05.2014 17:22, fost jucat pana acum de un numar de 1817 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri 2014, dinozauri friv, dinozauri online, friv, friv 2014, friv online, friv pentru copii, joc de aventura, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri de aventura, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri cu dinozaurul hopy, jocuri cu hopy, jocuri cu hopy 2, jocuri cu hopy dinozaurul, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv online, jocuri friv pentru copii, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu dinozauri, jocuri noi, jocuri noi cu dinozauri

Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Age of war

Age of war

Baby Dino

Baby Dino

Dinozauri de Foc

Dinozauri de Foc

Puzzle cu dinozauri...

Puzzle cu dinozauri

Dinozaurul amuzant...

Dinozaurul amuzant

Impusca Dinozauri

Impusca Dinozauri

Dinozauri Gaseste D...

Dinozauri Gaseste Diferentele

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat

Dinozaurul rex

Dinozaurul rex

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Dinozaurul Robot

Dinozaurul Robot

Dinozaurul Saritor...

Dinozaurul Saritor

Carte de Colorat cu...

Carte de Colorat cu Dinozauri

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Micul Dino

Micul Dino

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Atacul dinozaurilor...

Atacul dinozaurilor

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 2


Mai multe despre jocul Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele
Jocul Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 18.02.2018 21:43.
Jocul Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele a fost adaugat in data de 11.05.2014 17:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1817 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?