Dinozaurul Hopy - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozaurul Hopy Descriere Joc: Vrem sa va facem cunostinta cu inca un dinozaur dragalas care vrea tare mult sa va jucati cu el. Jocul nostru Dinozaurul Hopy este un joc cu dinozauri in care trebuie sa-l ajutati pe Hopy sa gaseasca drumul spre casa. El are de strabatut mai multe trasee pline de primejdii peste care trebuie sa treaca cu bine. Pe inamicii de pe traseu ii poate face sa dispara cu un singur foc pe care il poate sufla accesand tasta Space. Jocul are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate un traseu de strabatut in care trebuie sa sariti peste obstacole, sa va eliminati alti dinozauri cu flacari si sa adunati cat mai multe rubine pentru un scor cat mai mare la final. Micul dinozaur Hopy are incredere ca il veti duce cu bine acasa. Jucati noul joc cu dinozauri si ajutati-va prietenul sa fie din nou in sanul familiei sale.
Jocul Dinozaurul Hopy a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35, fost jucat pana acum de un numar de 1212 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi tasta space si tastele sageti ca sa jucati jocul Dinozaurul Hopy

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: animale, dinozauri, friv, friv 2014, friv cu cristale, friv cu diamante, friv cu dinozauri, friv online, jocuri cu animale, jocuri cu animale friv, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri de actiune, jocuri cu dinozauri de aventura, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri cu dinozauri si cristale, jocuri cu dinozauri si diamante, jocuri de actiune cu dinozauri, jocuri de actiune friv, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu cristale, jocuri friv cu diamante, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv cu dinozauri si cristale, jocuri friv online, jocuri frumoase, jocuri noi

Dinozaurul Hopy

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozaurul Hopy

Gogosile Dinozaurul...

Gogosile Dinozaurului

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Vaneaza Carne cu Di...

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Dinozauri SF

Dinozauri SF

Dinozauri Diferente...

Dinozauri Diferente

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Aventura Ultimilor ...

Aventura Ultimilor Dinbozauri

Dinozaurul Donald

Dinozaurul Donald

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Dinozaurul amuzant...

Dinozaurul amuzant

Dinozauri si meteor...

Dinozauri si meteoriti

Carte de Colorat cu...

Carte de Colorat cu Dinozauri

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion

Diego si Puii de Di...

Diego si Puii de Dinozauri

Baby Dino

Baby Dino

Oua pentru Dinozaur...

Oua pentru Dinozaur

Umangozaur X

Umangozaur X

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Jurassic Park

Jurassic Park

Micul Dino

Micul Dino


Mai multe despre jocul Dinozaurul Hopy
Jocul Dinozaurul Hopy face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 10.08.2018 11:03.
Jocul Dinozaurul Hopy a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1212 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?