Dinozaurul Hopy - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozaurul Hopy Descriere Joc: Vrem sa va facem cunostinta cu inca un dinozaur dragalas care vrea tare mult sa va jucati cu el. Jocul nostru Dinozaurul Hopy este un joc cu dinozauri in care trebuie sa-l ajutati pe Hopy sa gaseasca drumul spre casa. El are de strabatut mai multe trasee pline de primejdii peste care trebuie sa treaca cu bine. Pe inamicii de pe traseu ii poate face sa dispara cu un singur foc pe care il poate sufla accesand tasta Space. Jocul are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate un traseu de strabatut in care trebuie sa sariti peste obstacole, sa va eliminati alti dinozauri cu flacari si sa adunati cat mai multe rubine pentru un scor cat mai mare la final. Micul dinozaur Hopy are incredere ca il veti duce cu bine acasa. Jucati noul joc cu dinozauri si ajutati-va prietenul sa fie din nou in sanul familiei sale.
Jocul Dinozaurul Hopy a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35, fost jucat pana acum de un numar de 1061 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi tasta space si tastele sageti ca sa jucati jocul Dinozaurul Hopy

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: animale, dinozauri, friv, friv 2014, friv cu cristale, friv cu diamante, friv cu dinozauri, friv online, jocuri cu animale, jocuri cu animale friv, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri de actiune, jocuri cu dinozauri de aventura, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri cu dinozauri si cristale, jocuri cu dinozauri si diamante, jocuri de actiune cu dinozauri, jocuri de actiune friv, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu cristale, jocuri friv cu diamante, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv cu dinozauri si cristale, jocuri friv online, jocuri frumoase, jocuri noi

Dinozaurul Hopy

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy in ...

Dinozaurul Hopy in Aventura

Dinozauri SF

Dinozauri SF

Carte de Colorat cu...

Carte de Colorat cu Dinozauri

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Prinde Ouale

Prinde Ouale

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Dinozaurul rex

Dinozaurul rex

Dinozauri Gaseste D...

Dinozauri Gaseste Diferentele

Dinozauri din Ice A...

Dinozauri din Ice Age

Salturile lui Dino...

Salturile lui Dino

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 3

Intrecerea dinozaur...

Intrecerea dinozaurilor

Micii dinozauri

Micii dinozauri

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

BM REX

BM REX

Umangozaur X

Umangozaur X

Gaseste Ouale

Gaseste Ouale

Gogosile Dinozaurul...

Gogosile Dinozaurului


Mai multe despre jocul Dinozaurul Hopy
Jocul Dinozaurul Hopy face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 24.02.2018 02:48.
Jocul Dinozaurul Hopy a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1061 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?