Dinozaurul Donald - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozaurul Donald Descriere Joc: Dinozaurii, creaturi preistorice, isi fac aparitia in noi jocuri ca sa va distrati si sa va jucati alaturi de ei. Jocul pe care vi-l oferim astazi Dinozaurul Donald este un joc cu dinozauri in care trebuie sa va puneti mintea la contributie pentru a gasi cele mai bune solutii ca sa-l ajutati pe Donald sa vina in siguranta pe lume si sa strabata diverse teritorii pline de primejdii pentru a-si gasi parintii. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel trebuie sa va folositi gandirea logica ca sa faceti toate in asa fel incat sa-l stiti pe micul Donald in siguranta. In fiecare nivel aveti cate ceva de facut, trebuie sa asezati toate plantele din jungla in asa fel ca prietenul vostru dinozaur sa strabata traseul fara probleme. Cu fiecare nivel trecut aveti cate o problema de rezolvat. Nu stati prea mult pe ganduri si acceptati noua provocare cu noul nostru joc de logica cu dinozauri!
Jocul Dinozaurul Donald a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:34, fost jucat pana acum de un numar de 1047 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dinozaurul Donald

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri, dinozaurul donald, dinozaurul donald online, friv, friv 2014, friv cu dinozauri, friv frumoase, friv gratis, friv online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in jungla, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri cu dinozaurul donald, jocuri cu dinozaurul donald online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv frumoase, jocuri friv gratis, jocuri friv in jungla, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri online

Dinozaurul Donald

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozaurul Donald

Age of war

Age of war

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Diego si Puii de Di...

Diego si Puii de Dinozauri

Prinde Ouale

Prinde Ouale

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat

Dinozaurul zburator...

Dinozaurul zburator

Bebelusul Dino Ingr...

Bebelusul Dino Ingrijire ca la Spa

Atacul dinozaurilor...

Atacul dinozaurilor

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Dinozaurul rex

Dinozaurul rex

Dinozauri din Ice A...

Dinozauri din Ice Age

Dinozaurul Robot

Dinozaurul Robot

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozaurul pe bicil...

Dinozaurul pe bicileta

Dinozauri Roboti

Dinozauri Roboti

Umangozaur X

Umangozaur X

Baby Dino

Baby Dino

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion


Mai multe despre jocul Dinozaurul Donald
Jocul Dinozaurul Donald face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 18.04.2018 22:00.
Jocul Dinozaurul Donald a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:34 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1047 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?