Dinozaurul Donald - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozaurul Donald Descriere Joc: Dinozaurii, creaturi preistorice, isi fac aparitia in noi jocuri ca sa va distrati si sa va jucati alaturi de ei. Jocul pe care vi-l oferim astazi Dinozaurul Donald este un joc cu dinozauri in care trebuie sa va puneti mintea la contributie pentru a gasi cele mai bune solutii ca sa-l ajutati pe Donald sa vina in siguranta pe lume si sa strabata diverse teritorii pline de primejdii pentru a-si gasi parintii. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel trebuie sa va folositi gandirea logica ca sa faceti toate in asa fel incat sa-l stiti pe micul Donald in siguranta. In fiecare nivel aveti cate ceva de facut, trebuie sa asezati toate plantele din jungla in asa fel ca prietenul vostru dinozaur sa strabata traseul fara probleme. Cu fiecare nivel trecut aveti cate o problema de rezolvat. Nu stati prea mult pe ganduri si acceptati noua provocare cu noul nostru joc de logica cu dinozauri!
Jocul Dinozaurul Donald a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:34, fost jucat pana acum de un numar de 1090 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dinozaurul Donald

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri, dinozaurul donald, dinozaurul donald online, friv, friv 2014, friv cu dinozauri, friv frumoase, friv gratis, friv online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in jungla, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri cu dinozaurul donald, jocuri cu dinozaurul donald online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv frumoase, jocuri friv gratis, jocuri friv in jungla, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri online

Dinozaurul Donald

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozaurul Donald

Dinozaurul pe bicil...

Dinozaurul pe bicileta

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozauri din Ice A...

Dinozauri din Ice Age

Carte de Colorat cu...

Carte de Colorat cu Dinozauri

Baby Dino

Baby Dino

Umangozaur X

Umangozaur X

Dinozaurul Saritor...

Dinozaurul Saritor

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Diego si Puii de Di...

Diego si Puii de Dinozauri

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Dinozaurii Mananca ...

Dinozaurii Mananca Carne

Dinozauri Gaseste D...

Dinozauri Gaseste Diferentele

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Bunul Dinozaur Cart...

Bunul Dinozaur Carti de Memorie

Vanatoare de Dinoza...

Vanatoare de Dinozauri

Prinde Ouale

Prinde Ouale

Dinozauri in Duet

Dinozauri in Duet

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu


Mai multe despre jocul Dinozaurul Donald
Jocul Dinozaurul Donald face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 10.07.2018 12:18.
Jocul Dinozaurul Donald a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:34 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1090 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?