Dinozaurii Vaneaza Carne - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozaurii Vaneaza Carne Descriere Joc: Jocurile cu dinozauri sunt din ce in ce mai cautate de voi de aceea nu intarziem sa va aducem cele mai noi jocuri cu dinozauri ca sa va distrati alaturi de ei. Jocul nostru de astazi Dinozaurii Vaneaza Carne este un joc nou cu dinozauri in care trebuie sa porniti alaturi de ei prin taramul lor ca sa ii ajutati sa gaseasca carne pentru a-si potoli foamea. Jocul nostru de astazi il puteti juca in doi, deci puteti sa va chemati un prieten si sa jucati acest nou joc alaturi de el. Jocul are mai multe niveluri si in fiecare nivel cate un traseu de strabatut plin de pericole. In niveluri trebuie sa va puneti si gandirea la treaba ca sa va ajutati prietenii dinozauri sa ajunga cu bine la finalul jocului. Pe traseu trebuie sa adunati bucatile de carne si sa va indreptati la usita de la fiecare nivel. Ca sa puteti trece la un nou nivel trebuie ca ambii dinozauri sa ajunga la usita. Veniti si ajutati-va dinozaurii sa gaseasca carnea din fiecare nivel ca sa se poata satura!
Jocul Dinozaurii Vaneaza Carne a fost adaugat in data de 07.04.2014 22:48, fost jucat pana acum de un numar de 1276 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tastele W,A,S,D ca sa jucati jocul Dinozaurii Vaneaza Carne

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri de vanat, jocuri de vanatoare, jocuri de vanatoare cu dinozauri, jocuri de vanatoare friv, jocuri de vanatoare in 2 persoane, jocuri de vanatoare online, jocuri in 2, jocuri in 2 cu dinozauri, jocuri in 2 friv, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane 2014, jocuri in 2 persoane cu dinozauri, jocuri in 2 persoane friv, jocuri in 2 persoane frumoase, jocuri in 2 persoane noi, jocuri in 2 persoane online, jocuri in doua persoane

Dinozaurii Vaneaza Carne

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozaurii Vaneaza Carne

Aventura Ultimilor ...

Aventura Ultimilor Dinbozauri

Dinozauri si Ultram...

Dinozauri si Ultraman in Lupta

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Cursa lui Dino

Cursa lui Dino

Dinozaurul Donald

Dinozaurul Donald

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Dinozaurul zburator...

Dinozaurul zburator

Insula din Jurasic...

Insula din Jurasic

Diego si Puii de Di...

Diego si Puii de Dinozauri

Dinozauri din Ice A...

Dinozauri din Ice Age

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Dinozaurul Saritor...

Dinozaurul Saritor

Ingrijeste-l pe Din...

Ingrijeste-l pe Dino

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Dinozaurul Robot

Dinozaurul Robot

Baby Dino

Baby Dino

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Atacul dinozaurilor...

Atacul dinozaurilor

Micul Dinozaur

Micul Dinozaur


Mai multe despre jocul Dinozaurii Vaneaza Carne
Jocul Dinozaurii Vaneaza Carne face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 19.04.2018 22:11.
Jocul Dinozaurii Vaneaza Carne a fost adaugat in data de 07.04.2014 22:48 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1276 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?