Dinozaurii Mananca Carne - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozaurii Mananca Carne Descriere Joc: Ne bucuram sa va aducem astazi un joc nou cu dinozauri care sunt printre preferatele voastre si care va place tare mult sa va jucati cu ei si sa va impliniti misiunile. In jocul de astazi veti avea alaturi de voi doi dinozauri tare flamanzi care sunt innebuniti dupa carne si au nevoie de ajutorul vostru ca sa ii conduceti cu grija spre ea pentru a se satura. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de hranit cei doi dinozauri trecand cu bine de obstacolele din calea adunand bucatile de carne ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Acest joc se poate juca in doi jucatori, deci va puteti aduce aproape de voi un prieten cu care sa va distrati impreuna hranind acesti micuti dinozauri. Fiecare dintre voi isi poate alege un dinozaur pe care sa il deplaseze cu ajutorul butoanelor lui de control si sa va impliniti misiunea cu succes de fiecare data. Micutii dinozauri va asteapta alaturi de ei ca sa ii ajutati sa se hraneasca cat mai bine si sa se bucure de un festin pe cinste!
Jocul Dinozaurii Mananca Carne a fost adaugat in data de 01.10.2014 20:28, fost jucat pana acum de un numar de 918 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 2.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele W,A,S,D si tastele sageti ca sa jucati jocul Dinozaurii Mananca Carne

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri 2015, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri friv, jocuri friv 2015, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv frumoase, jocuri friv in 2, jocuri friv in 2 persoane, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri frumoase cu dinozauri, jocuri in 2, jocuri in 2 2015, jocuri in 2 persoane, jocuri noi cu dinozauri

Dinozaurii Mananca Carne

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozaurii Mananca Carne

Umangozaur X

Umangozaur X

Puzzle cu dinozauri...

Puzzle cu dinozauri

Baby Dino

Baby Dino

Sa-l salvam pe Dino...

Sa-l salvam pe Dino

Gaseste Ouale

Gaseste Ouale

Vaneaza Carne cu Di...

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Dinozaurul Saritor...

Dinozaurul Saritor

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Impusca Dinozauri

Impusca Dinozauri

Atacul dinozaurilor...

Atacul dinozaurilor

Salturile lui Dino...

Salturile lui Dino

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 2

Dinozauri SF

Dinozauri SF

Dinozauri in Duet

Dinozauri in Duet

Dinozauri si meteor...

Dinozauri si meteoriti

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor

Dinozauri de Foc

Dinozauri de Foc

Intrecerea dinozaur...

Intrecerea dinozaurilor


Mai multe despre jocul Dinozaurii Mananca Carne
Jocul Dinozaurii Mananca Carne face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 19.04.2019 19:33.
Jocul Dinozaurii Mananca Carne a fost adaugat in data de 01.10.2014 20:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 918 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?