Dinozauri Gaseste Diferentele - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozauri Gaseste Diferentele Descriere Joc: Lumea pierduta a dinozaurilor incepe sa-si faca aparitia mai des in fata voastra si vin la voi in noi jocuri cu dinozauri. Jocul nostru de astazi Dinozauri Gaseste Diferentele este un joc de observatie cu dinozauri in care trebuie sa dati tot ce puteti sa gasiti toate diferentele dintre doua imagini aproape identice cu dinozauri pentru a aduna cat mai multe puncte si pentru a putea fi avansati intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut in joc este sa cautati cele 6 diferente pe care le aveti de gasit in fiecare nivel ca sa puteti aduna punctajul maxim si sa treceti intr-un nou nivel cu o noua poza frumoasa cu dinozauri. Veniti sa descoperiti lumea plina de mister a dinozaurilor in noul nostru joc cu diferente!
Jocul Dinozauri Gaseste Diferentele a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35, fost jucat pana acum de un numar de 836 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dinozauri Gaseste Diferentele

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: animale, dinozauri, gaseste diferentele, jocuri cauta diferentele, jocuri cauta si gaseste diferentele, jocuri cu animale, jocuri cu animale online, jocuri cu diferente, jocuri cu diferente 2014, jocuri cu diferente de cautat, jocuri cu diferente de gasit, jocuri cu diferente frumoase, jocuri cu diferente intre animale, jocuri cu diferente intre imagini, jocuri cu diferente noi, jocuri cu diferente online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri cauta diferentele, jocuri cu dinozauri cu diferente, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri gaseste diferentele, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri gaseste diferentele, jocuri online

Dinozauri Gaseste Diferentele

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozauri Gaseste Diferentele

Jurassic Park

Jurassic Park

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat

Ouale de Dinozaur

Ouale de Dinozaur

Dinozaurul Hopy Sal...

Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Cursa lui Dino

Cursa lui Dino

Diego si Puii de Di...

Diego si Puii de Dinozauri

Gogosile Dinozaurul...

Gogosile Dinozaurului

Puzzle cu dinozauri...

Puzzle cu dinozauri

Age of war

Age of war

Ingrijeste-l pe Din...

Ingrijeste-l pe Dino

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Dinozauri SF

Dinozauri SF

Vanatoare de Dinoza...

Vanatoare de Dinozauri

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Intrecerea dinozaur...

Intrecerea dinozaurilor

Dinozauri Roboti

Dinozauri Roboti

Insula din Jurasic...

Insula din Jurasic

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino


Mai multe despre jocul Dinozauri Gaseste Diferentele
Jocul Dinozauri Gaseste Diferentele face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 18.01.2018 03:24.
Jocul Dinozauri Gaseste Diferentele a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 836 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?