Dinozauri Gaseste Diferentele - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Dinozauri Gaseste Diferentele Descriere Joc: Lumea pierduta a dinozaurilor incepe sa-si faca aparitia mai des in fata voastra si vin la voi in noi jocuri cu dinozauri. Jocul nostru de astazi Dinozauri Gaseste Diferentele este un joc de observatie cu dinozauri in care trebuie sa dati tot ce puteti sa gasiti toate diferentele dintre doua imagini aproape identice cu dinozauri pentru a aduna cat mai multe puncte si pentru a putea fi avansati intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut in joc este sa cautati cele 6 diferente pe care le aveti de gasit in fiecare nivel ca sa puteti aduna punctajul maxim si sa treceti intr-un nou nivel cu o noua poza frumoasa cu dinozauri. Veniti sa descoperiti lumea plina de mister a dinozaurilor in noul nostru joc cu diferente!
Jocul Dinozauri Gaseste Diferentele a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35, fost jucat pana acum de un numar de 738 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Dinozauri Gaseste Diferentele

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: animale, dinozauri, gaseste diferentele, jocuri cauta diferentele, jocuri cauta si gaseste diferentele, jocuri cu animale, jocuri cu animale online, jocuri cu diferente, jocuri cu diferente 2014, jocuri cu diferente de cautat, jocuri cu diferente de gasit, jocuri cu diferente frumoase, jocuri cu diferente intre animale, jocuri cu diferente intre imagini, jocuri cu diferente noi, jocuri cu diferente online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri cauta diferentele, jocuri cu dinozauri cu diferente, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri gaseste diferentele, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri gaseste diferentele, jocuri online

Dinozauri Gaseste Diferentele

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Dinozauri Gaseste Diferentele

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Sa-l salvam pe Dino...

Sa-l salvam pe Dino

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Baby Dino

Baby Dino

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 2

Dinozaurul rex

Dinozaurul rex

Vaneaza Carne cu Di...

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Micul Dino

Micul Dino

Diego in Aventura D...

Diego in Aventura Dinozaurilor

Age of war

Age of war

Ingrijeste-l pe Din...

Ingrijeste-l pe Dino

Carte de Colorat cu...

Carte de Colorat cu Dinozauri

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Dinozauri pe bicicl...

Dinozauri pe bicicleta

Prinde Ouale

Prinde Ouale

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy

Bebelusul Dino Ingr...

Bebelusul Dino Ingrijire ca la Spa

Dinozauri de Foc

Dinozauri de Foc

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion


Mai multe despre jocul Dinozauri Gaseste Diferentele
Jocul Dinozauri Gaseste Diferentele face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 20.09.2017 17:35.
Jocul Dinozauri Gaseste Diferentele a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 738 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?