Diego in Aventura Dinozaurilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Diego in Aventura Dinozaurilor Descriere Joc: Se pare ca aventurile fascinante cu Diego nu par sa se opreasca ci ele continua cu noi si noi expeditii in care sunteti invitati si voi sa participati si sa descoperiti impreuna cele mai interesante lucruri pe care nu le stiati despre animale. In jocul de astazi veti porni alaturi de Diego si de sora lui ca sa cautati cat mai multe informatii despre lumea pierduta a dinozaurilor. Cei doi sunt gata sa intocmeasca un jurnal unde vor trece cat mai multe informnatii descoperite despre aceste animale preistorice, de exemplu cum sunt colorate, ce fel de oase au, insa pentru a ajunge la aceste informatii aveti de implinit anumite misiuni din care veti fi rasplatiti cu oase de dinozaur si altele in functie de scorul pe care il veti scoate. Daca v-am facut macar un pic curiosi nu stati de-o parte ci alaturati-va si voi acestei noi aventuri alaturi de Diego si sora lui ca sa aflati cat mai multe informatii utile care va vor folosi la scoala despre lumea misterioasa a dinozaurilor pierduti!
Jocul Diego in Aventura Dinozaurilor a fost adaugat in data de 09.08.2014 15:48, fost jucat pana acum de un numar de 1181 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 7 ori, iar media rezultata este de 3.42857 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Diego in Aventura Dinozaurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri jocuri, joc cu dinozauri, joc diego si dinozaurii, jocuri cu diego, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego in desert, jocuri cu diego in jungla, jocuri cu diego in padure, jocuri cu diego online, jocuri cu diego si dinozaurii, jocuri cu diego si elicopterul, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri cu dinozauri si diego, jocuri diego salveaza animale, jocuri dinozauri, jocuri distractive cu dinozauri, jocuri gratis cu dinozauri, jocuri interesante cu dinozauri, jocuri noi cu diego, jocuri noi cu dinozauri, jocuri online, jocuri online cu dinozauri

Diego in Aventura Dinozaurilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Diego in Aventura Dinozaurilor

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Cursa lui Dino

Cursa lui Dino

Vanatoare de Dinoza...

Vanatoare de Dinozauri

Baby Dino

Baby Dino

Dinozaurul amuzant...

Dinozaurul amuzant

Dinozaurul Hopy Sal...

Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Dino Rush

Dino Rush

Carte de Colorat cu...

Carte de Colorat cu Dinozauri

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Jurassic Park

Jurassic Park

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Dinozaurul rex

Dinozaurul rex

Dinozaurul zburator...

Dinozaurul zburator

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

Dinozauri pe bicicl...

Dinozauri pe bicicleta

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Dinozaurul Saritor...

Dinozaurul Saritor

Bunul Dinozaur Cart...

Bunul Dinozaur Carti de Memorie

Dinozaurul pe bicil...

Dinozaurul pe bicileta

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos


Mai multe despre jocul Diego in Aventura Dinozaurilor
Jocul Diego in Aventura Dinozaurilor face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 18.07.2018 23:25.
Jocul Diego in Aventura Dinozaurilor a fost adaugat in data de 09.08.2014 15:48 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1181 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?