Diego cu Tractorul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Diego cu Tractorul Descriere Joc: Diego e intotdeauna prins in actiune, mai nou isi doreste sa fie un bun ecologist si vrea sa adune toate gunoaiele care au fost aruncate de oameni pe strada. Diego si-a luat tractorul cu care va reusi sa stranga cat mai multe gunoaie intr-un timp foarte scurt, insa nu este o treaba prea usoara si are nevoie sa va alaturati si voi actiunii lui si sa-i dati o mana de ajutor. Jocul pe care vi-l oferim astazi Diego cu Tractorul, este un joc palpitant in care trebuie sa porniti pe un traseu accidentat cu multe gunoaie care trebuiesc cat mai bine adunate ca sa nu devina si ele obstacole pentru voi si sa ajungeti sa va accidentati. Fiti foarte atenti si adunati cu grija tot ce va sta in cale ca sa adunati cat mai multe puncte in fuctie de numarul gunoaielor adunate. Jocul are mai multe niveluri incercati sa le treceti cu bine pe toate ca orasul lui Diego sa fie cat mai curat.
Jocul Diego cu Tractorul a fost adaugat in data de 18.03.2014 23:30, fost jucat pana acum de un numar de 2809 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Diego cu Tractorul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: diego, diego 2014, diego cu tractorul, diego cu tractorul peste obstacole, diego curse cu tractorul, diego frumoase, diego noi, diego online, jocuri cu diego, jocuri cu diego 2014, jocuri cu diego cu tractorul, jocuri cu diego frumoase, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego online, jocuri cu tractoare, jocuri cu tractoare 2014, jocuri cu tractoare cu cupa, jocuri cu tractoare cu cupa online, jocuri cu tractoare cu diego, jocuri cu tractoare de curse, jocuri cu tractoare de putere, jocuri cu tractoare frumoase, jocuri cu tractoare gratis, jocuri cu tractoare noi, jocuri cu tractoare online, jocuri cu tractoare peste obstacole, jocuri diego cu tractorul peste obstacole, jocuri diego curse cu tractorul

Diego cu Tractorul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Diego cu Tractorul

Tractorul de Putere...

Tractorul de Putere

Tractoare de Marfa ...

Tractoare de Marfa la Ferma

Provocare cu Tracto...

Provocare cu Tractoare 4x4

Diego cu Tractorul...

Diego cu Tractorul

Tractorul Meu

Tractorul Meu

Tractorul cu remorc...

Tractorul cu remorca

Tractorul de curse...

Tractorul de curse

Tractorul Craciunul...

Tractorul Craciunului

Tractoare pt demola...

Tractoare pt demolat

Tractoare cu remorc...

Tractoare cu remorca

Tractorul Raliu

Tractorul Raliu

Tractorul Jucariilo...

Tractorul Jucariilor

Castorul cu tractor...

Castorul cu tractor

Tractor Safari

Tractor Safari

Tractorul Fermierul...

Tractorul Fermierului 2

Curse cu Tractorul ...

Curse cu Tractorul de Halloween

Tractorul din Mina ...

Tractorul din Mina Castorilor 2

Tractorul pe sine

Tractorul pe sine

Tractorul lui Diego...

Tractorul lui Diego

Tractorul de Ferma ...

Tractorul de Ferma 3


Mai multe despre jocul Diego cu Tractorul
Jocul Diego cu Tractorul face parte din categoria de Jocuri cu Tractoare si a fost jucat ultima oara in data de 16.02.2019 05:08.
Jocul Diego cu Tractorul a fost adaugat in data de 18.03.2014 23:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2809 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?