Diego Ajuta Animalele - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Diego Ajuta Animalele Descriere Joc: Diego este un foarte bun ecologist si un iubitor al animalelor, ori de cate ori este nevoie el sare in ajutorul lor ca sa isi poata continua viata in mediul lor natural. In jocul de astazi il veti intalni pe Diego in plina actiune de salvare a animalelor unde vrea sa il insotiti si voi ca sa poata ajuta cat mai repede animalele aflate in suferinta. Misiunea lui este sa isi ajute familia de gorile cat si un biet urs care s-a ranit foarte tare la laba. Diego are o masina dotata cu un sistem care detecteaza cand animalele sunt in pericol iar el sare numaidecat in ajutorul lor. Pentru inceput veti ajuta familia de gorile pentru ca unul din pui a cazut intr-o capcana si este prins in sfori nemaiputand sa se salveze, sarcina voastra este sa ajungeti pana la locul respectiv parcurgand un traseu cu obstacole. Ajunsi la locul unde sunt gorilele trebuie sa taiati pe rand sforile cu care este legat puiul. In a doua parte a jocului va trebui sa pasiti spre urs asezand pietrele in ordinea corecta ca sa ii salvati laba. Diego este tare bucuros ca ati decis sa il urmati in expeditia de salvare a animalelor unde veti invata cat de important este sa ocrotim animalele!
Jocul Diego Ajuta Animalele a fost adaugat in data de 04.08.2014 03:07, fost jucat pana acum de un numar de 894 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 4 ori, iar media rezultata este de 1.75 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Diego Ajuta Animalele

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: diego jocuri, diego salveaza animale, joc cu diego, jocuri animale, jocuri aventura, jocuri aventura cu diego, jocuri cu animale, jocuri cu animale si diego, jocuri cu diego, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego in jungla, jocuri cu diego in padura, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego salveaza animale, jocuri cu diego si animalele, jocuri diego, jocuri diego salvarea animalelor, jocuri diego salveaza animale, jocuri diego salveaza animalele, jocuri distractive cu animale, jocuri du diego online, jocuri gratis, jocuri gratis cu diego, jocuri noi, jocuri noi cu animale, jocuri noi cu diego, jocuri online, jocuri online cu diego

Diego Ajuta Animalele

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Diego Ajuta Animalele

Prinde Animalele

Prinde Animalele

Pasarea cioc negru...

Pasarea cioc negru

Iepurasul Salvator...

Iepurasul Salvator

James Zebra in Spat...

James Zebra in Spatiu

3 Panda in Brazilia...

3 Panda in Brazilia

Antrenorul de Hamst...

Antrenorul de Hamsteri

Terminatorul Oilor...

Terminatorul Oilor

Traseul Hamsterului...

Traseul Hamsterului

Familia Cainilor

Familia Cainilor

Jocul Oilor

Jocul Oilor

Diferente cu Catelu...

Diferente cu Catelusi

Veverita Dragalasa ...

Veverita Dragalasa de Aranjat

Spitalul de Animale...

Spitalul de Animale

Iepurasul de Paste ...

Iepurasul de Paste de Imbracat

Spala Caini

Spala Caini

Maimuta infometata...

Maimuta infometata

Puiul de Foca de In...

Puiul de Foca de Ingrijit

Maimuta cu Caiacul...

Maimuta cu Caiacul

Ingrijeste Maimuta...

Ingrijeste Maimuta

Diego Ajuta Animale...

Diego Ajuta Animalele


Mai multe despre jocul Diego Ajuta Animalele
Jocul Diego Ajuta Animalele face parte din categoria de Jocuri cu Animale si a fost jucat ultima oara in data de 19.03.2018 14:28.
Jocul Diego Ajuta Animalele a fost adaugat in data de 04.08.2014 03:07 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 894 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?