Diamantele lui Harry Potter - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Diamantele lui Harry Potter Descriere Joc: Pana si personajele voastre din filmul Harry Potter se inscriu in categoria de jocuri cu diamante ca sa va jucati si sa va distrati alaturi de eroii vostri indragiti. In jocul de astazi aveti anumite misiuni de implinit ca sa puteti inainta in joc si anume trebuie sa spargeti un anumit numar de diamante de o anumita culoare ca sa umpleti cele patru bare din joc adunand cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu diamante colorate ca sa puteti alcatui grupuri de minim trei sau mai multe diamante de acelasi fel ca sa le puteti elimina. Jocul este alcatuit din mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de implinit anumite misiuni pe care sa le finalizati cu succes ca sa puteti trece mai departe in nivelele superioare. Pentru fiecare reusita a voastra veti aduna u anumit numar de puncte. In joc aveti mai multe tipuri de diamante de diferite culori pe care sa va straduiti sa le spargeti ca sa adunati cat mai multe puncte. Fiti foarte atenti ca diamantele sa nu atinga partea de jos a jocului pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa il reluati. Fiti cat mai buni si inscrieti cel mai bun record la jocurile cu diamante!
Jocul Diamantele lui Harry Potter a fost adaugat in data de 06.08.2014 16:01, fost jucat pana acum de un numar de 1396 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Diamantele lui Harry Potter

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bubble 2014, harry potter, harry potter bubble, jocuri 2014, jocuri 2014 cu harry potter, jocuri aventuri, jocuri aventurile lui harry potter, jocuri bubble, jocuri bubble 2014, jocuri bubble cu harry potter, jocuri bubble harry potter 2014, jocuri cu bile, jocuri cu harry potter, jocuri cu harry potter si prietenii sai, jocuri cu vraji, jocuri cu vrajitori, jocuri distractive harry potter, jocuri frumoase, jocuri frumoase bubble cu harry potter, jocuri frumoase harry potter, jocuri gratis, jocuri gratis harry potter, jocuri harry potter 3d, jocuri harry potter pentru copii, jocuri kids, jocuri kids harry potter, jocuri logice, jocuri logice bubble, jocuri noi, jocuri noi bubble, jocuri noi bubble cu harry potter, jocuri noi harry potter, jocuri online, jocuri online bubble, jocuri online harry potter, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii bubble, noi jocuri bubble 2014 cu harry potter

Diamantele lui Harry Potter

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Diamantele lui Harry Potter

Diamante egiptene

Diamante egiptene

Diamante pretioase...

Diamante pretioase

Jessie Vizita in Or...

Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Bejeweled Galactic ...

Bejeweled Galactic 2

Lolirock Bejeweled...

Lolirock Bejeweled

Bejeweled cu Bule d...

Bejeweled cu Bule de Apa

Frozen Elsa si Diam...

Frozen Elsa si Diamantele Bejeweled

Legaturi intre diam...

Legaturi intre diamante

Minerul Diamantelor...

Minerul Diamantelor

Aduna diamante

Aduna diamante

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

Galactic Bejeweled...

Galactic Bejeweled

Craiasa Zapezii Eli...

Craiasa Zapezii Elibereaza Animalele

Candy Match

Candy Match

Sina Mortii din Min...

Sina Mortii din Mina

Doctorita Plusica B...

Doctorita Plusica Bejeweled

Jules Verne si diam...

Jules Verne si diamantele

Aduna Diamantele di...

Aduna Diamantele din Mare

Pinguinii si diaman...

Pinguinii si diamantele

Elimina Inghetatele...

Elimina Inghetatele potrivite


Mai multe despre jocul Diamantele lui Harry Potter
Jocul Diamantele lui Harry Potter face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 14.08.2018 20:25.
Jocul Diamantele lui Harry Potter a fost adaugat in data de 06.08.2014 16:01 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1396 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?