Diamantele lui Harry Potter - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Diamantele lui Harry Potter Descriere Joc: Pana si personajele voastre din filmul Harry Potter se inscriu in categoria de jocuri cu diamante ca sa va jucati si sa va distrati alaturi de eroii vostri indragiti. In jocul de astazi aveti anumite misiuni de implinit ca sa puteti inainta in joc si anume trebuie sa spargeti un anumit numar de diamante de o anumita culoare ca sa umpleti cele patru bare din joc adunand cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu diamante colorate ca sa puteti alcatui grupuri de minim trei sau mai multe diamante de acelasi fel ca sa le puteti elimina. Jocul este alcatuit din mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de implinit anumite misiuni pe care sa le finalizati cu succes ca sa puteti trece mai departe in nivelele superioare. Pentru fiecare reusita a voastra veti aduna u anumit numar de puncte. In joc aveti mai multe tipuri de diamante de diferite culori pe care sa va straduiti sa le spargeti ca sa adunati cat mai multe puncte. Fiti foarte atenti ca diamantele sa nu atinga partea de jos a jocului pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa il reluati. Fiti cat mai buni si inscrieti cel mai bun record la jocurile cu diamante!
Jocul Diamantele lui Harry Potter a fost adaugat in data de 06.08.2014 16:01, fost jucat pana acum de un numar de 1648 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Diamantele lui Harry Potter

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bubble 2014, harry potter, harry potter bubble, jocuri 2014, jocuri 2014 cu harry potter, jocuri aventuri, jocuri aventurile lui harry potter, jocuri bubble, jocuri bubble 2014, jocuri bubble cu harry potter, jocuri bubble harry potter 2014, jocuri cu bile, jocuri cu harry potter, jocuri cu harry potter si prietenii sai, jocuri cu vraji, jocuri cu vrajitori, jocuri distractive harry potter, jocuri frumoase, jocuri frumoase bubble cu harry potter, jocuri frumoase harry potter, jocuri gratis, jocuri gratis harry potter, jocuri harry potter 3d, jocuri harry potter pentru copii, jocuri kids, jocuri kids harry potter, jocuri logice, jocuri logice bubble, jocuri noi, jocuri noi bubble, jocuri noi bubble cu harry potter, jocuri noi harry potter, jocuri online, jocuri online bubble, jocuri online harry potter, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii bubble, noi jocuri bubble 2014 cu harry potter

Diamantele lui Harry Potter

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Diamantele lui Harry Potter

Bejeweled cu Stele...

Bejeweled cu Stele

Halloween Bejeweled...

Halloween Bejeweled

Candy Crush

Candy Crush

Bejeweled cu Flori...

Bejeweled cu Flori

Regina Zapezii Beje...

Regina Zapezii Bejeweled

Pinguinii si diaman...

Pinguinii si diamantele

Special Jewel Quest...

Special Jewel Quest

Bejeweled cu Forme ...

Bejeweled cu Forme Geometrice

Ploaia cu Bomboane ...

Ploaia cu Bomboane Bejeweled

1001 Arabian Nights...

1001 Arabian Nights 2

Minerul Diamantelor...

Minerul Diamantelor

Aduna Diamantele di...

Aduna Diamantele din Mare

Gold Miner in 2

Gold Miner in 2

Bejeweled Dragon Ba...

Bejeweled Dragon Ball

Timmy Colecteaza Di...

Timmy Colecteaza Diamante

Ploaia cu Bomboane ...

Ploaia cu Bomboane Bejeweled 2

Aduna Diamantele cu...

Aduna Diamantele cu Shine si Shimmer

Supereroii Bejewele...

Supereroii Bejeweled

Jewel match 3

Jewel match 3

Zoe si Familia Beje...

Zoe si Familia Bejeweled


Mai multe despre jocul Diamantele lui Harry Potter
Jocul Diamantele lui Harry Potter face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 19.01.2019 14:31.
Jocul Diamantele lui Harry Potter a fost adaugat in data de 06.08.2014 16:01 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1648 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?