Curse cu excavatoare - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Curse cu excavatoare Descriere Joc: Curse cu excavatoare este cel mai nou joc in care va trebui sa ne arati priceperea ta. Misiunea acestuia este sa controlezi aceasta puternica masina. Foloseste sagetile stanga dreapta de la tastatura si incearca sa conduci cat mai bine. Va trebui sa faci curse in cat mai scurt timp posibil. Poti face cat de multe curse doresti, si toate ti se vor cronometra pentru a vedea unde te-ai descurcat cel mai bine. Toate acestea iti vor fi afisate in dreapta ecranului, in partea de sus si iti vor fi numerotate in ordinea in care le-ai facut. Ai grija insa deoarece cursa va avea cateva obstacole, vor fi pune intentionat pentru a te impiedica sa scoti un timp bun. Fii foarte atent atunci cand vei lua curbele, sa nu le iei prea largi pentru ca iti va scadea multe secunde. Daca vrei, experimenteaza cat mai mult si invita-ti cei mai buni prieteni pentru a le arata si lor cat de bun esti si de de bine poti conduce acum un astfel de excavator.
Jocul Curse cu excavatoare a fost adaugat in data de 13.04.2014 01:36, fost jucat pana acum de un numar de 1493 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Curse cu excavatoare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: concursuri, copii, cu excavatoare, cupa, curse, de arat, escavatoar, escavatoare, excavatoare, excavatoare, excavatoare 3d, excavatoare cu cupa, excavatoare de arat, excavatoare mania, excavatoare puternice, excavatoarele, jocu, jocuri, jocuri Curse cu excavatoare, jocuri cu escavatoare, jocuri cu excavatoare, jocuri cu excavatoare, jocuri cu excavatoare 2012, jocuri cu excavatoare 3d, jocuri cu excavatoare c, jocuri cu excavatoare cu cupa, jocuri cu excavatoare de curse, jocuri cu excavatoare john deere, jocuri cu excavatoare mania, jocuri cu excavatoare mari, jocuri cu excavatoare puternice, jocuri curse cu excavatoare, jocuri de curse, jocuri excavatoare, jocuri excavatoare de ar, jocuri excavatoare de arat, jocuri imvu gratis, jocuri intreceri, jocuri intreceri cu excavatoare, jocuri tra, jocurilor, mania, referate, tractor

Curse cu excavatoare

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Curse cu excavatoare

Excavatoare cu cupa...

Excavatoare cu cupa

Excavatoare cu bena...

Excavatoare cu bena

Curse cu Excavatoru...

Curse cu Excavatorul Buldozer

Excavatorul tractor...

Excavatorul tractor

Curse cu excavatoar...

Curse cu excavatoare

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada

Stivuitoare de marf...

Stivuitoare de marfa

Excavatorul din Val...

Excavatorul din Valea Mortii

Excavatorul cu cupa...

Excavatorul cu cupa

Buldozere de teren...

Buldozere de teren

Mega Excavatorul

Mega Excavatorul

Excavatoare cu remo...

Excavatoare cu remorca

Excavatorul lui Bob...

Excavatorul lui Bob

Truck Loader

Truck Loader

Excavator cu bila

Excavator cu bila

Excavatoare Mania

Excavatoare Mania

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada 2

Excavatorul Robot

Excavatorul Robot

Excavatorul pentru ...

Excavatorul pentru dezapezit

Macaraua cu Magnet...

Macaraua cu Magnet


Mai multe despre jocul Curse cu excavatoare
Jocul Curse cu excavatoare face parte din categoria de Jocuri cu Excavatoare si a fost jucat ultima oara in data de 14.03.2018 18:28.
Jocul Curse cu excavatoare a fost adaugat in data de 13.04.2014 01:36 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1493 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?