Curse cu Buldozere - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Curse cu Buldozere Descriere Joc: La jocurile noastre de curse nu se inscriu doar masinile mai mici sau cele de curse ci se inscriu si masini de mare tonaj si chiar utilaje folosite in constructii pentru nivelarea drumurilor si aceastea sunt buldozerele care astazi vor sa arate de ce sunt in stare. Noi stim cat de buni sunteti la jocurile noastre de curse si veti reusi si de aceasta data sa va descurcati foarte bine in joc ca sa terminati cu bine fiecare traseu si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate o noua cursa la care sunt implicate buldozerele ca sa o finalizati cu succes si sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa ghidati cat mai bine buldozerul ca sa treceti de toate obstacolele dificile de pe traseu ca sa adunati punctele cele mai multe si sa va numarati printre cei mai buni jucatori. Nu uitati sa adunati cat mai multe monede ca la final sa aveti scorul mult asteptat. Dati tot ce puteti si faceti cele mai bune curse cu buldozere!
Jocul Curse cu Buldozere a fost adaugat in data de 18.11.2014 23:48, fost jucat pana acum de un numar de 762 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tastele Z,X,C ca sa jucati jocul Curse cu Buldozere

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: curse cu buldozere, curse cu buldozere online, curse cu buldozere pentru copii, curse cu camioane, curse cu camioane online, curse cu masini mari, jocuri 2014 cu buldozere, jocuri cu buldozere, jocuri cu excavatoare, jocuri cu masini buldozer, jocuri curse cu camioane noi, jocuri de curse cu buldozere, jocuri de curse cu excavatoare, jocuri distractive cu buldozere, jocuri distractive de curse, jocuri gratis cu buldozere, jocuri noi cu buldozere, jocuri noi cu camioane, jocuri online cu buldozere, jocuri pentru copii cu buldozere, jocuri pentru copii cu camioane, jocuri pentru copii cu masini

Curse cu Buldozere

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Curse cu Buldozere

Excavatorul din min...

Excavatorul din mina

Volei cu excavatoar...

Volei cu excavatoare

Excavatoare pe munt...

Excavatoare pe munte

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada 2

Curse cu excavatoar...

Curse cu excavatoare

Curse cu Buldozere...

Curse cu Buldozere

Buldoexcavatoare cu...

Buldoexcavatoare cu lama

Truck Loader 4

Truck Loader 4

Curse cu Excavatoru...

Curse cu Excavatorul Buldozer

Parcheaza Excavatoa...

Parcheaza Excavatoarele

Excavatorul cu Bila...

Excavatorul cu Bila

Excavatoare cu magn...

Excavatoare cu magnet

Excavatorul cu cupa...

Excavatorul cu cupa

Macaraua cu Magnet...

Macaraua cu Magnet

Buldozere de teren...

Buldozere de teren

Excavatorul tractor...

Excavatorul tractor

Excavatoare de demo...

Excavatoare de demolat

Excavator cu bila

Excavator cu bila

Buldozere pe senile...

Buldozere pe senile

Stivuitoare de marf...

Stivuitoare de marfa


Mai multe despre jocul Curse cu Buldozere
Jocul Curse cu Buldozere face parte din categoria de Jocuri cu Excavatoare si a fost jucat ultima oara in data de 16.05.2018 20:54.
Jocul Curse cu Buldozere a fost adaugat in data de 18.11.2014 23:48 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 762 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?