Curse cu Buldozere - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Curse cu Buldozere Descriere Joc: La jocurile noastre de curse nu se inscriu doar masinile mai mici sau cele de curse ci se inscriu si masini de mare tonaj si chiar utilaje folosite in constructii pentru nivelarea drumurilor si aceastea sunt buldozerele care astazi vor sa arate de ce sunt in stare. Noi stim cat de buni sunteti la jocurile noastre de curse si veti reusi si de aceasta data sa va descurcati foarte bine in joc ca sa terminati cu bine fiecare traseu si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate o noua cursa la care sunt implicate buldozerele ca sa o finalizati cu succes si sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa ghidati cat mai bine buldozerul ca sa treceti de toate obstacolele dificile de pe traseu ca sa adunati punctele cele mai multe si sa va numarati printre cei mai buni jucatori. Nu uitati sa adunati cat mai multe monede ca la final sa aveti scorul mult asteptat. Dati tot ce puteti si faceti cele mai bune curse cu buldozere!
Jocul Curse cu Buldozere a fost adaugat in data de 18.11.2014 23:48, fost jucat pana acum de un numar de 1020 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 2.33333 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tastele Z,X,C ca sa jucati jocul Curse cu Buldozere

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: curse cu buldozere, curse cu buldozere online, curse cu buldozere pentru copii, curse cu camioane, curse cu camioane online, curse cu masini mari, jocuri 2014 cu buldozere, jocuri cu buldozere, jocuri cu excavatoare, jocuri cu masini buldozer, jocuri curse cu camioane noi, jocuri de curse cu buldozere, jocuri de curse cu excavatoare, jocuri distractive cu buldozere, jocuri distractive de curse, jocuri gratis cu buldozere, jocuri noi cu buldozere, jocuri noi cu camioane, jocuri online cu buldozere, jocuri pentru copii cu buldozere, jocuri pentru copii cu camioane, jocuri pentru copii cu masini

Curse cu Buldozere

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Curse cu Buldozere

Excavatorul din Val...

Excavatorul din Valea Mortii

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada 2

Excavatoare de demo...

Excavatoare de demolat

Excavatoare cu magn...

Excavatoare cu magnet

Curse cu Buldozere...

Curse cu Buldozere

Volei cu excavatoar...

Volei cu excavatoare

Excavatorul Bobcat ...

Excavatorul Bobcat de Parcat

Excavatorul pentru ...

Excavatorul pentru dezapezit

Excavatorul Robot

Excavatorul Robot

Buldozere de teren...

Buldozere de teren

Excavatorul din min...

Excavatorul din mina

Buldozere pentru za...

Buldozere pentru zapada

Joc excavatoare 3D...

Joc excavatoare 3D

Curse cu Excavatoru...

Curse cu Excavatorul Buldozer

Stivuitoare de marf...

Stivuitoare de marfa

Excavator cu bila

Excavator cu bila

Truck Loader 2

Truck Loader 2

Mania Buldozerelor...

Mania Buldozerelor

Excavatorul cu cupa...

Excavatorul cu cupa

Truck Loader 4

Truck Loader 4


Mai multe despre jocul Curse cu Buldozere
Jocul Curse cu Buldozere face parte din categoria de Jocuri cu Excavatoare si a fost jucat ultima oara in data de 11.12.2018 18:02.
Jocul Curse cu Buldozere a fost adaugat in data de 18.11.2014 23:48 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1020 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?