Cursa Periculoasa cu Spiderman - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Cursa Periculoasa cu Spiderman Descriere Joc: Spiderman este eroul care nu se teme de pericol si stie cum sa faca fata undei situatii neprevazute. Iata-l astazi gonind pe autostrada si, nu se stie cum, se nimereste mergand pe contra sens, nu exista posibilitatea sa poata reveni la normal si este nevoit sa se descurce pana la final fara sa se loveasca de masinile care vin pe banda lui. Din cand in cand e bine sa mai alimenteze motocicleta cu benzina colectand canistrele de pe traseu. Jocul nostru de astazi vi-l aduce aproape pe eroul vostru indragit care este cu motocicleta intr-o situatie fara iesire din care sa il scoateti cu bine. Incercati sa ghidati cat mai bine motorul cu ajutorul tastelor sageti ca sa il fetiti din calea masinilor care vin spre el ca sa nu pierdeti din viata si sa fiti nevoiti sa reluati nivelul. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcurs un stfel de traseu din care sa iesiti cu bine si sa adunati cat mai multe puncte. Fiti cat mai buni in noua curse cu motociclete alaturi de cel mai indragit supererou care vine alaturi de voi!
Jocul Cursa Periculoasa cu Spiderman a fost adaugat in data de 26.07.2014 22:42, fost jucat pana acum de un numar de 447 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Cursa Periculoasa cu Spiderman

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014, jocuri 2014 spiderman, jocuri aventurile lui spiderman, jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete online, jocuri cu motociclete peste obstacole, jocuri cu mototcicleta spiderman, jocuri cu mototciclete, jocuri cu mototciclete si eroi, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu spiderman online, jocuri cursa periculoasa, jocuri cursa periculoasa cu spiderman, jocuri de curse, jocuri de curse cu motociclete, jocuri eroi pe motocicleta, jocuri gratis, jocuri gratis spiderman, jocuri motociclete, jocuri motociclete cu motociclete 2014, jocuri noi, jocuri noi spiderman, jocuri noi spiderman si motocicleta, jocuri online, jocuri online cu omul paianjen, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu spiderman, jocuri spiderman, jocuri spiderman si motocicleta, jocuri spidermna cursa cu motocicleta, motociclete, motociclete 2014, motociclete online, noi jocuri cu omul paianjen, noi jocuri cursa periculoasa, personaje, spiderman, spiderman cursa periculoasa

Cursa Periculoasa cu Spiderman

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Cursa Periculoasa cu Spiderman

Cursa lui Spiderman...

Cursa lui Spiderman 2

Saruturi cu Spiderm...

Saruturi cu Spiderman 2

Spirderman 3

Spirderman 3

Costumul lui Spider...

Costumul lui Spiderman

Spiderman pe ATV

Spiderman pe ATV

Spiderman Gaseste C...

Spiderman Gaseste Cuvintele

Curse pe Gheata

Curse pe Gheata

Ultima Aventura a l...

Ultima Aventura a lui Spiderman

Spiderman Pericol d...

Spiderman Pericol de Electrocutare

Spiderman cu Motoci...

Spiderman cu Motocicleta

Spiderman revine

Spiderman revine

Ultimate Spiderman...

Ultimate Spiderman

SpiderMan Bike

SpiderMan Bike

Spiderman Cauta Dif...

Spiderman Cauta Diferente

Spiderman Puzzle

Spiderman Puzzle

Spiderman si Obama ...

Spiderman si Obama Puzzle

Spiderman Simtul de...

Spiderman Simtul de Paianjen

Moto Spiderman

Moto Spiderman

Stickman Spiderman...

Stickman Spiderman

Cursa cu Motociclet...

Cursa cu Motocicleta lui Spiderman


Mai multe despre jocul Cursa Periculoasa cu Spiderman
Jocul Cursa Periculoasa cu Spiderman face parte din categoria de Jocuri cu Spiderman si a fost jucat ultima oara in data de 17.10.2017 18:08.
Jocul Cursa Periculoasa cu Spiderman a fost adaugat in data de 26.07.2014 22:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 447 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?