Crocodilul Tic-Tac de Colorat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Crocodilul Tic-Tac de Colorat Descriere Joc: Credem ca il stiti deja pe crocodilul Tic-Tac din binecunoscutul serial de la Disney Jake si Piratii din Tara de Nicaieri. Acest crocodil vine la voi intr-un joc de creativitate in care va trebui sa il colorati cat mai frumos ca sa prinda viata sub pensula voastra. In imaginea oferita crocodilul Tic-Tac nu este singur ci impreuna cu micutele zane din filmul animat Clopotica, care au fost prinse de acesta. Tot ce aveti de facut este sa dati culoare acestui desen frumos ca sa dati dovada de talent si iamginatie la colorat. Aveti in joc o paleta bogata de culori pe care sa o folositi cum stiti mai bine ca imaginea sa fie plina de culoare. O puteti colora asa cum este imaginea originala sau o puteti colora cu culorile voastre preferate pentru ca jocul va da libertate deplina sa colorati imaginea asa cum va doriti. Dupa ce ati terminat de colorat imaginea aveti sansa sa o salvati in calculatorul vostru sau sa o printati pentru a o adauga la colectia voastra de desene realizate online. Stim ca aveti mult talent asa ca apucati-va de treaba si dati tot ce aveti mai bun in materie de colorat!
Jocul Crocodilul Tic-Tac de Colorat a fost adaugat in data de 04.08.2014 02:51, fost jucat pana acum de un numar de 881 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Crocodilul Tic-Tac de Colorat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc de colorat, jocuri clopotica, jocuri clopotica 2014, jocuri cu pirati, jocuri cu tinkerbell, jocuri cu zane, jocuri de colorat, jocuri de colorat cu tinkerbell, jocuri frumoase tick tock de colorat, jocuri gratis, jocuri gratis cu zane, jocuri gratis tinkerbell, jocuri kids, jocuri kids tinkerbell, jocuri noi, jocuri noi clopotica, jocuri noi de colorat, jocuri noi de colorat tinkerbell, jocuri online, jocuri online tinkerbell, jocuri tick tock crocodilul de colorat, jocuri tinkerbell, jocuri tinkerbell 2014, jocuri tinkerbell si piratii, jocuri tinkerbell si zanele pirat, jocuri tinkerbell si zarina, jocuri zana colopotica, jocuri zana tinkerbell, jocuri zane 2014, jocuri zanele pirat, jocuri zanele pirat de colorat, noi jcuri tinkerbell, noi jocuri de colorat cu tinkerbell si tick tock, tinkerbell, tinkerbell 2014

Crocodilul Tic-Tac de Colorat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Crocodilul Tic-Tac de Colorat

Coloreaza cartea lu...

Coloreaza cartea lui Cupidon

Curiosul George de ...

Curiosul George de Colorat 3

Coloreaza fluturasi...

Coloreaza fluturasi

Batman de Colorat

Batman de Colorat

Strumful Fermier de...

Strumful Fermier de Colorat

Rapunzel de Colorat...

Rapunzel de Colorat

Coloreaza Strumfii...

Coloreaza Strumfii

Gamball de Colorat...

Gamball de Colorat

Coloreaza Johnny Te...

Coloreaza Johnny Test

Coloreaza-i pe Mick...

Coloreaza-i pe Mickey si Donald

Coloreaza-l pe Rook...

Coloreaza-l pe Rook Blonko

Coloreaza jurnalul...

Coloreaza jurnalul

Micul Meu Ponei de ...

Micul Meu Ponei de Colorat 2

Regele Leu de Color...

Regele Leu de Colorat

Autobuzul de Colora...

Autobuzul de Colorat

Mario de Colorat

Mario de Colorat

Coloreaza Imaginile...

Coloreaza Imaginile de Pasti

Bakugan de Colorat...

Bakugan de Colorat

Arthur de colorat

Arthur de colorat

Fantoma de Colorat...

Fantoma de Colorat


Mai multe despre jocul Crocodilul Tic-Tac de Colorat
Jocul Crocodilul Tic-Tac de Colorat face parte din categoria de Jocuri de Colorat si a fost jucat ultima oara in data de 15.06.2019 16:02.
Jocul Crocodilul Tic-Tac de Colorat a fost adaugat in data de 04.08.2014 02:51 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 881 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?