Construieste un Regat Pentru o Printesa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Construieste un Regat Pentru o Printesa Descriere Joc: Vrem sa va ducem astazi intr-un loc in care il veti intalni pe un tanar pescar care este hotarat sa isi schimbe soarta si sa construiasca in teritoriul sau un adevarat regat prosper cu de toate unde sa isi aduca viitoarea printesa pentru a locui cu el. Acest joc este unul de creativitate si de organizare pentru ca veti cauta sa faceti treburile in asa fel ca sa va incheiati cu bine activitatea pe o singura zi construind cate ceva. Jocul se intinde pe mai multe nivele si in fiecare nivel veti merge intr-un alt loc unde veti avea mereu altceva de construit. Insa pentru a construi aveti nevoie de hrana, lemne si alte resurse pentru a face ca locul repsectiv sa prospere. Veti sti ce anume puteti face dand click pe anumite portiuni si daca se inverzesc atunci va puteti trimite omul la treaba insa daca este rosu mai aveti nevoie de ceva. Cand veti inainta mai mult in joc veti avea alaturi mai multi oameni cu care veti putea finaliza mai usor treburile care sunt de facut pentru a inalta mici fabricute de cherestea, si casute cu alimente de unde puteti sa va aprovizionati. Suntem siguri ca veti fi sufiecient de rapizi si veti reusi sa terminati de construit intreg regatul. Dati o mana de ajutor pescarului sa poata vedea visul cu ochii si dintr-un simplu pescar sa ajunga printul unei printese!
Jocul Construieste un Regat Pentru o Printesa a fost adaugat in data de 12.01.2015 23:25, fost jucat pana acum de un numar de 662 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Construieste un Regat Pentru o Printesa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc de construit, joc de logica, jocuri 2015 de construit, jocuri construieste, jocuri cu pescari, jocuri cu pescarul, jocuri cu printese, jocuri cu regatul de construit, jocuri cu regatul pescarului, jocuri de construit, jocuri de construit cu logica, jocuri de construit gratis, jocuri de construit noi, jocuri de construit online, jocuri de logica, jocuri distractive de construit, jocuri interesante de construit, jocuri logice, jocuri logice de construit, jocuri pentru copii de construit

Construieste un Regat Pentru o Printesa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Construieste un Regat Pentru o Printesa

Construieste cai fe...

Construieste cai ferate

Construieste poduri...

Construieste poduri 2

Darama constructia...

Darama constructia

Case de Construit

Case de Construit

Sam Construieste Ca...

Sam Construieste Casa in Copac

Conecteaza conducte...

Conecteaza conducte de apa

Construieste case

Construieste case

Construieste podul...

Construieste podul

Construieste roboti...

Construieste roboti

Construieste Traseu...

Construieste Traseul Bilei

Construieste Magazi...

Construieste Magazine la Mall

Construieste un Veh...

Construieste un Vehicul

Construieste China ...

Construieste China Antica

Construieste un Rol...

Construieste un Rollercoaster 2

Construieste drumur...

Construieste drumuri

Fixati Traseul

Fixati Traseul

Isoball 2

Isoball 2

Construieste Caruse...

Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb

Constructorul de Ca...

Constructorul de Case

Construieste cu Mel...

Construieste cu Melcul Turbo


Mai multe despre jocul Construieste un Regat Pentru o Printesa
Jocul Construieste un Regat Pentru o Printesa face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 16.02.2019 18:29.
Jocul Construieste un Regat Pentru o Printesa a fost adaugat in data de 12.01.2015 23:25 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 662 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?