Construieste Racheta Phineas si Ferb - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Construieste Racheta Phineas si Ferb Descriere Joc: Prietenii vostri de la Disney Channel, Phineas si Ferb vin la voi cu un joc de construit in care trebuie sa ii ajutati pe cei doi inventatori sa inalte o racheta din diferite obiecte vechi din garaj ca sa faca cel mai bun experiment pentru o lansare in spatiu. Jocul nostru de astazi Phineas si Ferb Racheta este un joc de construit in care trebuie sa puneti piesa cu piesa asa cum va este indicat in joc si cand este gata sa dati click pe lansare ca sa ii dati drumul in aer ca sa adunati cat mai multi Perry si obiecte care vor ajuta racheta sa zboare cat mai multi metri in inaltime ca voi sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti continua. Jocul nostru este unul de creativitate in care trebuie sa realizati cu obiectele care va sunt date o racheta care sa aibe sansa sa se inalte in vazduh. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc de creativitate!
Jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 20.06.2014 01:10, fost jucat pana acum de un numar de 1694 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 6 ori, iar media rezultata este de 2.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 3d cu phineas si ferb, jocuri consturiste rachete cu phineas si ferb, jocuri cu candace, jocuri cu ferb, jocuri cu ferb si phineas, jocuri cu personaje disney, jocuri cu phineas, jocuri cu phineas si ferb, jocuri cu phineas si ferb construiesc racheta, jocuri de construit cu phineas si ferb, jocuri de contruit cu phineas si ferb, jocuri de creativitate cu phienas si ferb, jocuri disney, jocuri distractie phineas si ferb, jocuri distractive phineas si ferb, jocuri fer si phineas racheta spre stele, jocuri ferb si phineas, jocuri kids phineas si ferb, jocuri noi creatii cu phineas si ferb, jocuri noi cu phineas si ferb, jocuri online constructii, jocuri online phineas si ferb, jocuri phienas si ferb de construi, jocuri phineas si ferb, jocuri phineas si ferb, jocuri phineas si ferb construiesc, jocuri racheta cu phineas si ferb, phineas si ferb

Construieste Racheta Phineas si Ferb

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Construieste Racheta Phineas si Ferb

Construieste orase...

Construieste orase

Maestrul Constructi...

Maestrul Constructilor

Construieste castel...

Construieste castele din carti

Constructii medieva...

Constructii medievale

Constructii cu maca...

Constructii cu macarale

Construieste Podul ...

Construieste Podul 2

Constructii imperfe...

Constructii imperfecte

Construieste Traseu...

Construieste Traseul Bilei

Constructii geometr...

Constructii geometrice

Construieste Turnul...

Construieste Turnul Sushi a lui Kwakoo

Urca Masina pe Vas...

Urca Masina pe Vas

Construieste si int...

Construieste si intretine

Confectioneaza Oale...

Confectioneaza Oale

Profesorul construc...

Profesorul constructor

Repara Casa

Repara Casa

Darama constructia...

Darama constructia

Construieste cel ma...

Construieste cel mai Inalt Turn

Construieste un Rol...

Construieste un Rollercoaster 2

Construieste Ferma ...

Construieste Ferma de Iepuri

Construieste roboti...

Construieste roboti


Mai multe despre jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb
Jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 13.01.2019 23:44.
Jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 20.06.2014 01:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1694 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?