Construieste Racheta Phineas si Ferb - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Construieste Racheta Phineas si Ferb Descriere Joc: Prietenii vostri de la Disney Channel, Phineas si Ferb vin la voi cu un joc de construit in care trebuie sa ii ajutati pe cei doi inventatori sa inalte o racheta din diferite obiecte vechi din garaj ca sa faca cel mai bun experiment pentru o lansare in spatiu. Jocul nostru de astazi Phineas si Ferb Racheta este un joc de construit in care trebuie sa puneti piesa cu piesa asa cum va este indicat in joc si cand este gata sa dati click pe lansare ca sa ii dati drumul in aer ca sa adunati cat mai multi Perry si obiecte care vor ajuta racheta sa zboare cat mai multi metri in inaltime ca voi sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti continua. Jocul nostru este unul de creativitate in care trebuie sa realizati cu obiectele care va sunt date o racheta care sa aibe sansa sa se inalte in vazduh. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc de creativitate!
Jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 20.06.2014 01:10, fost jucat pana acum de un numar de 1449 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 4 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 3d cu phineas si ferb, jocuri consturiste rachete cu phineas si ferb, jocuri cu candace, jocuri cu ferb, jocuri cu ferb si phineas, jocuri cu personaje disney, jocuri cu phineas, jocuri cu phineas si ferb, jocuri cu phineas si ferb construiesc racheta, jocuri de construit cu phineas si ferb, jocuri de contruit cu phineas si ferb, jocuri de creativitate cu phienas si ferb, jocuri disney, jocuri distractie phineas si ferb, jocuri distractive phineas si ferb, jocuri fer si phineas racheta spre stele, jocuri ferb si phineas, jocuri kids phineas si ferb, jocuri noi creatii cu phineas si ferb, jocuri noi cu phineas si ferb, jocuri online constructii, jocuri online phineas si ferb, jocuri phienas si ferb de construi, jocuri phineas si ferb, jocuri phineas si ferb, jocuri phineas si ferb construiesc, jocuri racheta cu phineas si ferb, phineas si ferb

Construieste Racheta Phineas si Ferb

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Construieste Racheta Phineas si Ferb

Conecteaza conducte...

Conecteaza conducte de apa

Construieste cel ma...

Construieste cel mai Inalt Turn

Darama constructia...

Darama constructia

Constructii medieva...

Constructii medievale

Construieste cu Mel...

Construieste cu Melcul Turbo

Construieste un Rol...

Construieste un Rollercoaster

Tower Bloxx Deluxe ...

Tower Bloxx Deluxe 3D

Piese in echilibru...

Piese in echilibru

Construieste un Reg...

Construieste un Regat Pentru o Printesa

Construieste Turnul...

Construieste Turnul Sushi a lui Kwakoo

Case de Construit

Case de Construit

Masini de Construct...

Masini de Constructii

Constructorul Jim

Constructorul Jim

Constructia Podului...

Constructia Podului de Lemn

Demoleaza construct...

Demoleaza constructiile

Construieste soseau...

Construieste soseaua

Construieste Podul ...

Construieste Podul 2

Construieste Turnul...

Construieste Turnul

Construieste Locomo...

Construieste Locomotive cu Thomas

Sam Construieste Ca...

Sam Construieste Casa in Copac


Mai multe despre jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb
Jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 25.05.2018 02:51.
Jocul Construieste Racheta Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 20.06.2014 01:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1449 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?