Constructii pe Marte - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Constructii pe Marte Descriere Joc: Vrem sa va aducem astazi un joc care va fi pe placul celor care iubesc jocurile de strategie pentru ca veti avea ceva de lucru pentru construirea unor baze pe o alta planeta si anume pe Marte unde, se pare ca, a calcat picior de om pentru a o cerceta mai bine si pentru a cauta sa o faca cat mai accesibila conditiilor umane. Pe aceasta planeta este foarte mult de lucru si pentru a se pune bazele unei schimbari este nevoie de construirea unor baze de locuit si de exploatat zacaminte care sa le fie de folos oamenilor pentru a putea supravietui conditiilor vitrege de acolo. Insa lucrurile nu sunt linistite si trebuie sa va protejati oamenii cat mai bine ca toate sa decurga in conditii cat mai bune. In joc veti descoperi tot ce aveti nevoie ca sa construiti un adevarat oras pe Marte unde oamenii sa aibe tot ceea ce le trebuie ca sa poata supravietui. Noi stim ca veti fi foarte buni in acest nou joc si veti reusi sa creati cele mai bune conditii pe o planeta care ar putea sa infloreasca la un moment dat!
Jocul Constructii pe Marte a fost adaugat in data de 23.02.2015 19:38, fost jucat pana acum de un numar de 329 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Constructii pe Marte

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: colonii pe marte, jocuri cu lucratori pe marte, jocuri cu mineri 2015, jocuri cu mineri gratis, jocuri cu minerit, jocuri de aventura pe marte, jocuri gratuite cu mineri, jocuri noi cu mineri, jocuri noi cu mineri pe marte, mineri pe marte

Constructii pe Marte

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Constructii pe Marte

Tower Defense cu Le...

Tower Defense cu Legume

Strategie la Sah

Strategie la Sah

Carcassonne

Carcassonne

Apara turnul

Apara turnul

Elibereaza Cavaleru...

Elibereaza Cavalerul din Temnita

Tancuri

Tancuri

Fugarit prin Comple...

Fugarit prin Complex

GemCraft Labyrinth...

GemCraft Labyrinth

Wizard defense

Wizard defense

Diner city

Diner city

Asediul Turnului Mi...

Asediul Turnului Minecraft

Armeaza podul

Armeaza podul

Heroes of Mangara

Heroes of Mangara

Roboti vs. Zombi

Roboti vs. Zombi

Razboi la Sah

Razboi la Sah

Razboiul Elefantulu...

Razboiul Elefantului

Rise of the Castle...

Rise of the Castle

Jacksmith

Jacksmith

Bloons Tower Defens...

Bloons Tower Defense

Constructii pe Mart...

Constructii pe Marte


Mai multe despre jocul Constructii pe Marte
Jocul Constructii pe Marte face parte din categoria de Jocuri de Strategie si a fost jucat ultima oara in data de 17.08.2018 16:36.
Jocul Constructii pe Marte a fost adaugat in data de 23.02.2015 19:38 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 329 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?