Chowder Serveste la Restaurant - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Chowder Serveste la Restaurant Descriere Joc: Chowder vrea sa-si demonstreze ca poate fi un bun bucatar daca ai o carte de bucate buna si respecti instructiunile din ea insa nu i-ar strica putin ajutor din partea voastra ca sa reuseasca intr-u totul. Jocul nostru de astazi Chowder Serveste la Restaurant este un joc de gatit in care trebuie sa veniti alaturi de prietenul vostru de la Cartoon Network ca sa-i dati o mana de ajutor sa pregateasca preparatele cerute de clienti in cel mai scurt timp ca sa ii poata servi si aceastia sa plece multumiti. Jocul nostru are 12 nivele in care veti avea de pregatit anumite preparate asa cum va vor cere clientii si apoi sa-i serviti cat mai rapid ca sa va impliniti targhetul de la fiecare nivel. Tot ce aveti de facut este sa va duceti mai intai la client sa luati comanda apoi sa faceti preparatul si sa il serviti ca sa va primiti banii iar voi sa treceti mai departe la nivelele superioare. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc cu Chowder!
Jocul Chowder Serveste la Restaurant a fost adaugat in data de 21.06.2014 01:08, fost jucat pana acum de un numar de 589 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Chowder Serveste la Restaurant

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: chowder, chowder aventura, chowder la restaurant, chowder si panini, jocuri aventura cu chowder, jocuri chowder, jocuri chowder 2014, jocuri chowder la restaurant 2014, jocuri chowder munca in restaurant, jocuri chowder serveste, jocuri chowder si restaurantul, jocuri cu chowder online, jocuri cu chowder si mancarea, jocuri cu chowder si panini, jocuri de servit cu chowder, jocuri distractive chowder, jocuri frumoase chowder, jocuri kids cu chowder, jocuri noi chowder, jocuri online cu chowder, jocuri serveste cu chowder, noi jocuri cu chowder, noi jocuri cu chowder de servit

Chowder Serveste la Restaurant

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Chowder Serveste la Restaurant

Magazinul lui Polly...

Magazinul lui Polly Pocket

Serveste la Parfume...

Serveste la Parfumerie

Serveste la Restaur...

Serveste la Restaurantul Minei

Serveste cu Jerry

Serveste cu Jerry

Serveste suc

Serveste suc

Serveste Hamburgeri...

Serveste Hamburgeri

Cafeneaua lui Sun

Cafeneaua lui Sun

Hot Dog cu Bush

Hot Dog cu Bush

Rapunzel Serveste l...

Rapunzel Serveste la Cafenea

Serveste cu Dora

Serveste cu Dora

Restaurantui lui Ma...

Restaurantui lui Mario

Serveste sushi

Serveste sushi

Restaurantul din Va...

Restaurantul din Vacanta

Cafeneaua Scaris

Cafeneaua Scaris

Frenzy Hotel

Frenzy Hotel

Serveste la Gelater...

Serveste la Gelaterie

Restaurantul Auto

Restaurantul Auto

Seveste Clientii cu...

Seveste Clientii cu Inghetata

Jennifer Rose Serve...

Jennifer Rose Serveste la Snack Bar

Serveste la Cofetar...

Serveste la Cofetarie


Mai multe despre jocul Chowder Serveste la Restaurant
Jocul Chowder Serveste la Restaurant face parte din categoria de Jocuri de Servit si a fost jucat ultima oara in data de 18.08.2018 19:35.
Jocul Chowder Serveste la Restaurant a fost adaugat in data de 21.06.2014 01:08 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 589 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?