Celestia Stele Ascunse - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Celestia Stele Ascunse Descriere Joc: Va invitam sa jucati acest joc minunat. Micul meu Ponei are nevoie de ajutor! Va trebui sa o ajutam sa gaseasca toate stelele de pe cer. Este un joc foarte frumos care consta in gasirea stelutelor bine ascunse din poza. Este un joc care ajuta la dezvoltarea simtului de observatie. Este un joc cu timp, ceea ce inseamna ca gasind stelutele mai repede Celesta va fi mai fericita si ne Va rasplati cu mai mute puncte. Este un joc pe nivele. Odata cu gasirea tuturor stelutelor vom putea trece mai departe sa o ajutam pe Celesta in alte aventuri pe cerul instelat. Lupa, care o vom muta cu ajutorul mouse-ului pe toata paza, ne va ajuta sa gasim si cele mai bine ascunse si nici stelute. Atentie, stelutele pot fi ascunse pe tot peisajul, chiar si pe micul ponei fericit. Celesta ne va incuraja gasim stelutele prin sunetele ei specifice.
Jocul Celestia Stele Ascunse a fost adaugat in data de 26.02.2014 21:01, fost jucat pana acum de un numar de 1050 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 1.33333 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Celestia Stele Ascunse.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: gaseste stelele, joc cu stele ascunse, joc stelute ascunse, jocuri 2013, jocuri 2013 stelute ascunse, jocuri 2014, jocuri caluti, jocuri celestia, jocuri cu cai, jocuri cu printesa celestia, jocuri cu stele, jocuri cu stelute, jocuri cu stelutele ascunse, jocuri disney, jocuri gaseste stelele celestia, jocuri gaseste stelele micul meu ponei, jocuri gaseste stelutele, jocuri micul meu ponei, jocuri my little pony, jocuri my little pony 2014, jocuri noi celestia stele ascunse, jocuri noi cu micul meu ponei stele ascunse, jocuri online, jocuri online cu ponei, jocuri online ponei, jocuri online stelute ascunse, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu ponei, jocuri ponei, jocuri ponei 2014, jocuri stele ascunse micul meu ponei 2014, my little pony, ponei, stele ascunse micul meu ponei, stelele ascunse

Celestia Stele Ascunse

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Celestia Stele Ascunse

Poneiul Rarity Dres...

Poneiul Rarity Dress Up

Aventuri cu My Litt...

Aventuri cu My Little Pony

Rarity Mireasa

Rarity Mireasa

My Little Pony

My Little Pony

Micul Meu Ponei Car...

Micul Meu Ponei Carti de Potrivit

Aranjeaza Poneiul 2...

Aranjeaza Poneiul 2

Gateste Inghetata A...

Gateste Inghetata Aerata cu Sara

Dragalasul Ponei de...

Dragalasul Ponei de Ingrijit

Stele Ascunse cu Ra...

Stele Ascunse cu Rainbow Dash

Aventura Poneiului ...

Aventura Poneiului Rainbow Dash

Ingrijeste Micul Po...

Ingrijeste Micul Ponei Murdar

Apple Jack la Docto...

Apple Jack la Doctor

Micul meu Ponei Stu...

Micul meu Ponei Studioul de dans

Obiecte ascunse cu ...

Obiecte ascunse cu ponei

Poneiul si Printesa...

Poneiul si Printesa de Imbracat

Poneiul lui Winx

Poneiul lui Winx

Twilight Sparkle in...

Twilight Sparkle in Stilul Arcasei

X si O cu Micul Meu...

X si O cu Micul Meu Ponei

Micul Meu Ponei Obi...

Micul Meu Ponei Obiecte Ascunse

Ponei de sarutat

Ponei de sarutat


Mai multe despre jocul Celestia Stele Ascunse
Jocul Celestia Stele Ascunse face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 12.12.2018 01:58.
Jocul Celestia Stele Ascunse a fost adaugat in data de 26.02.2014 21:01 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1050 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?