Celestia Stele Ascunse - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Celestia Stele Ascunse Descriere Joc: Va invitam sa jucati acest joc minunat. Micul meu Ponei are nevoie de ajutor! Va trebui sa o ajutam sa gaseasca toate stelele de pe cer. Este un joc foarte frumos care consta in gasirea stelutelor bine ascunse din poza. Este un joc care ajuta la dezvoltarea simtului de observatie. Este un joc cu timp, ceea ce inseamna ca gasind stelutele mai repede Celesta va fi mai fericita si ne Va rasplati cu mai mute puncte. Este un joc pe nivele. Odata cu gasirea tuturor stelutelor vom putea trece mai departe sa o ajutam pe Celesta in alte aventuri pe cerul instelat. Lupa, care o vom muta cu ajutorul mouse-ului pe toata paza, ne va ajuta sa gasim si cele mai bine ascunse si nici stelute. Atentie, stelutele pot fi ascunse pe tot peisajul, chiar si pe micul ponei fericit. Celesta ne va incuraja gasim stelutele prin sunetele ei specifice.
Jocul Celestia Stele Ascunse a fost adaugat in data de 26.02.2014 21:01, fost jucat pana acum de un numar de 1115 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 1.33333 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Celestia Stele Ascunse.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: gaseste stelele, joc cu stele ascunse, joc stelute ascunse, jocuri 2013, jocuri 2013 stelute ascunse, jocuri 2014, jocuri caluti, jocuri celestia, jocuri cu cai, jocuri cu printesa celestia, jocuri cu stele, jocuri cu stelute, jocuri cu stelutele ascunse, jocuri disney, jocuri gaseste stelele celestia, jocuri gaseste stelele micul meu ponei, jocuri gaseste stelutele, jocuri micul meu ponei, jocuri my little pony, jocuri my little pony 2014, jocuri noi celestia stele ascunse, jocuri noi cu micul meu ponei stele ascunse, jocuri online, jocuri online cu ponei, jocuri online ponei, jocuri online stelute ascunse, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu ponei, jocuri ponei, jocuri ponei 2014, jocuri stele ascunse micul meu ponei 2014, my little pony, ponei, stele ascunse micul meu ponei, stelele ascunse

Celestia Stele Ascunse

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Celestia Stele Ascunse

Ponei de Curse 3

Ponei de Curse 3

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Micul Meu Ponei de ...

Micul Meu Ponei de Memorie

Jocul poneii baleri...

Jocul poneii balerini

Arcade cu Micul Meu...

Arcade cu Micul Meu Ponei

Bebelusii Ponei Puz...

Bebelusii Ponei Puzzle

Flappy Cute Pony

Flappy Cute Pony

Micul Meu Ponei de ...

Micul Meu Ponei de Dansat

Dress Up cu Micului...

Dress Up cu Micului Ponei

Dora si Poneiul 2

Dora si Poneiul 2

Apple Jack Accident...

Apple Jack Accidentat la Doctor

Barbie si poneiul u...

Barbie si poneiul unicorn

Micul Meu Ponei Sli...

Micul Meu Ponei Sliding Puzzle

Micul meu Ponei Cur...

Micul meu Ponei Cursa Magica

Rarity Mireasa

Rarity Mireasa

Printesa Cadance Nu...

Printesa Cadance Nunta

Felicitari cu Micul...

Felicitari cu Micul Meu Ponei

Imbraca la Moda Mic...

Imbraca la Moda Micul Meu Ponei

Micul meu Ponei Num...

Micul meu Ponei Numere Ascunse

Poneiul Raibow Dash...

Poneiul Raibow Dash Farmecul Petrecerilor cu Ceai


Mai multe despre jocul Celestia Stele Ascunse
Jocul Celestia Stele Ascunse face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 16.02.2019 20:14.
Jocul Celestia Stele Ascunse a fost adaugat in data de 26.02.2014 21:01 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1115 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?