Cele mai Bune Lovituri la Biliard - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Cele mai Bune Lovituri la Biliard Descriere Joc: Ne bucuram tare mult sa va aducem astazi un joc nou de biliard pe care sa il jucati alaturi de noi si sa va distrati cat mai mult timp uitand de plictiseala. In jocul de astazi veti observa cateva mari diferente fata de jocul clasic pe care il cunoasteti cu totii insa acest lucru face ca acest joc sa fie cat mai interesant. La acest joc trebuie sa fiti foarte indemanatici sa dati cele mai bune lovituri ca bilele care sunt pe masa sa ajunga in buzunarele de la masa. In joc nu aveti tac si nici masa de biliard asemanatoare ci foarte diferita, pe ea aflandu-se si unele obstacole pe care trebuie sa le evitati. In loc de tac aveti un dispozitiv de lansare in care puteti lansa cat de multe bile albe doriti insa ele dupa un timp dispar. Tot ce aveti de facut este sa introduceti toate bilele de pe masa in buzunare ca sa puteti trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti o noua masa de biliard si noi obstacole unde va trebui sa va straduiti sa introduceti toate bilele in timpul cel mai scurt ca sa adunati cat mai multe puncte si sa fiti transferati intr-un nou nivel. Straduiti-va foarte mult ca bilele colorate sa le introduceti din cat mai putine lovituri. Distrati-va alaturi de noi cu noul joc de biliard!
Jocul Cele mai Bune Lovituri la Biliard a fost adaugat in data de 18.09.2014 16:12, fost jucat pana acum de un numar de 239 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cele mai bune lovituri, biliard cu bile, biliard cu lovituri bune joc, biliard joc, biliard joc pentru profesionisti, biliard jocuri, joc cu bile, joc cu biliard, joc lovituri de biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard cele mai bune lovituri, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri de biliard, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Mini Biliard

Mini Biliard

Pool Jam

Pool Jam

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliard Mini

Biliard Mini

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Mission Caromball

Mission Caromball

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Biliard Plunk

Biliard Plunk

Skill Jam

Skill Jam

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard Extrem Zuma...

Biliard Extrem Zuma

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Biliard 2in1

Biliard 2in1

Biliard real

Biliard real

Biliard la Masa Rot...

Biliard la Masa Rotunda

Biliard master pro...

Biliard master pro


Mai multe despre jocul Cele mai Bune Lovituri la Biliard
Jocul Cele mai Bune Lovituri la Biliard face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 18.08.2017 03:34.
Jocul Cele mai Bune Lovituri la Biliard a fost adaugat in data de 18.09.2014 16:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 239 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?