Catelusii Ajuta Fermierii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Catelusii Ajuta Fermierii Descriere Joc: Va invitam de aceasta data la ferma de legume si fructe unde in toamna aceasta au avut o recolta bogata insa toate trebuiesc adunate la timp si asezate in hambar. Jocul nostru de astazi Catelusii Ajuta Fermierii este un joc cu ferme in care trebuie sa veniti in ajutorul catelusilor care vor sa fie si ei utili ta ceva si s-au gandit ca ar fi foarte potriviti sa culeaga recoltele. Jocul nostru are doar patru nivele si in fiecare nivel aveti pentru catelusi o activitate noua pe care ei trebuie sa o duca cu bine pana la sfarsit. In primul nivel trebuie sa ajutati catelusul sa adune toti bostanii incercand sa-l feriti de obstacole ca sa nu pierdeti din bostanei si sa puteti aduna cat mai multe puncte, in nivelul al doilea trebuie sa sortati in camioane alimentele dupa culori, in al treilea trebuie sa construiti o punte pe care fructele sa se rostogoleasca ca sa ajunga in cos iar in ultimul nivel trebuie sa scuturati copacul cu mere ca merele sa sara direct in cos. Veniti alaturi de catelusii cei harnici si ajutati-i sa faca fata muncii de la ferma!
Jocul Catelusii Ajuta Fermierii a fost adaugat in data de 22.06.2014 16:12, fost jucat pana acum de un numar de 1367 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 5 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Catelusii Ajuta Fermierii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri aventura, jocuri aventura online cu paw patrol, jocuri catelusi , jocuri cu catelusi, jocuri cu catelusi, jocuri cu catelusii eroi, jocuri cu paw patrol, jocuri cu paw patrol salveaza ferma online, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri de aventura cu paw patro, jocuri frumoase, jocuri frumoase paw patrol, jocuri frumoase paw patrol, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis paw patrol, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi paw patrol, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online paw patrol, jocuri paw patrol aventura 2014, jocuri paw patrol misiune de salvare, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii paw patrol, paw patrol, paw patrol aventura, paw patrol salveaza recoltele, salveaza ferma su paw patrol

Catelusii Ajuta Fermierii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Catelusii Ajuta Fermierii

Bebelusa Barbie la ...

Bebelusa Barbie la Ferma

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar

La ferma

La ferma

Ferma ta de Oi

Ferma ta de Oi

Ferma Panda

Ferma Panda

Ferme de Flori

Ferme de Flori

Cisterna cu Lapte d...

Cisterna cu Lapte de transportat

Fermier de Exceptie...

Fermier de Exceptie

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Ferma Doli Doli

Ferma Doli Doli

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Ferma de Plante

Ferma de Plante

Ferma de Vaci

Ferma de Vaci

Express farm

Express farm

Cai la ferma

Cai la ferma

Hay Day

Hay Day

Ferma cu animale

Ferma cu animale


Mai multe despre jocul Catelusii Ajuta Fermierii
Jocul Catelusii Ajuta Fermierii face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 15:12.
Jocul Catelusii Ajuta Fermierii a fost adaugat in data de 22.06.2014 16:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1367 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?