Care Bears Construiesc Robotul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Care Bears Construiesc Robotul Descriere Joc: Micutii ursuleti drgastosi vor sa petreaca alaturi de voi cat mai multe clipe de aceea va aduc cele mai noi si mai frumoase jocuri ca sa va distrati alaturi de ei. Jocul nostru de astazi Care Bears Construiesc Robotul este un joc de construit in care trebuie sa dati dovada de un spirit de observatie foarte bun ca sa potriviti cat mai bine componentele robotului ca el sa functioneze cat mai bine. Tot ce aveti de facut este sa luati cate o piesa din partea dreapta si sa o asezati corect pe forma umbrita din partea stanga ca incet incet robotelul sa prinda contur. Micutii ursuleti nu se prea descurca singuri asa ca au mare nevoie de sprijinul vostru ca sa il poata confectiona punand fiecare piesa la locul potrivit. Fiti foarte atenti pentru ca jocul va este cronometrat si va trebui sa va incadrati in timpul dat ca sa puteti termina cu bine jocul. Fiti foarte rapizi si priceputi si terminati de construit robotul in cel mai scurt timp. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul nostru joc de construit!
Jocul Care Bears Construiesc Robotul a fost adaugat in data de 10.06.2014 01:00, fost jucat pana acum de un numar de 684 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Care Bears Construiesc Robotul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: care bears, creaza robotul cu share si oopsy, jocuri 3d care bears, jocuri care bears online, jocuri cu care bears, jocuri cu oopsy, jocuri cu oopsy la disractie, jocuri cu share si oopsy, jocuri cu ursuleti dragalasi, jocuri cu ursuletii colorati, jocuri cu ursuletul share, jocuri de creat cu share si oopsy, jocuri de creativitate share si oopsy, jocuri distractive care bears, jocuri distractive share, jocuri frumoase care bears, jocuri frumoase share si oopsy, jocuri frumoase ursuletul share, jocuri gratis care bears, jocuri noi ursuletul share, jocuri pentru copii cu care bears, jocuri share si oopsy creaza robotul, jocuri ursuletul colorat oopsy, jocuri ursuletul mov, jocuri ursuletul oopsy, noi jocuri care bears, noi jocuri oopsy la distractie

Care Bears Construiesc Robotul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Care Bears Construiesc Robotul

Construieste cartie...

Construieste cartierul rezidential

Construieste Canali...

Construieste Canalizarea

Construieste zgarie...

Construieste zgarie nori

Construieste China ...

Construieste China Antica

Construieste reteau...

Construieste reteaua de apa

Construieste un Reg...

Construieste un Regat Pentru o Printesa

Construieste Podul ...

Construieste Podul 2

Masini de Construct...

Masini de Constructii

Urca Masina pe Vas...

Urca Masina pe Vas

Construieste cel ma...

Construieste cel mai Inalt Turn

Construieste podul...

Construieste podul

Construieste Magazi...

Construieste Magazinele din Imperiu

Construieste poduri...

Construieste poduri 2

Construieste roboti...

Construieste roboti

Construieste turnur...

Construieste turnuri 2

Construieste un Veh...

Construieste un Vehicul

Construieste logic...

Construieste logic

Isoball 2

Isoball 2

Construieste castel...

Construieste castele din carti

Fratii Buldozer

Fratii Buldozer


Mai multe despre jocul Care Bears Construiesc Robotul
Jocul Care Bears Construiesc Robotul face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 16.01.2019 14:50.
Jocul Care Bears Construiesc Robotul a fost adaugat in data de 10.06.2014 01:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 684 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?