Caracatita Zuma cu Perle - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Caracatita Zuma cu Perle Descriere Joc: Cred ca ar fi timpul sa mai adaugam un joc nou la categoria de jocuri zuma asa ca vi-l oferim chiar astazi ca sa il jucati si sa va distrati alaturi de noi. Jocul nostru de astazi este un joc zuma in care aveti de eliminat nu bile colorate ci perle colorate ca sa strangeti un scor final cat mai mare. Jocul nostru se joaca asemanator cu jocul clasic asa ca va veti acomoda destul de usor si veti reusi sa eliminati cat mai repede toate perlele pentru a trece mai departe intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa grupati minim trei sau mai multe perle de aceeasi culoare ca sa le puteti elimina si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate perlele ca sa treceti mai departe in nivelele superioare. Dati tot ce puteti si fiti cat mai buni la jocurile noastre din categoria zuma!
Jocul Caracatita Zuma cu Perle a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:15, fost jucat pana acum de un numar de 1285 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zuma cu Caracatita

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile deluxe, jocuri cu bile online, jocuri cu perle, jocuri noi, jocuri noi zuma, jocuri zuma, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma cu perle, jocuri zuma cu perle colorate, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe cu bile, jocuri zuma deluxe cu bile colorate, jocuri zuma online, zuma, zuma cu bile, zuma cu bile colorate, zuma cu perle, zuma cu perle colorate, zuma deluxe, zuma deluxe cu bile, zuma deluxe cu bile colorate, zuma online

Caracatita Zuma cu Perle

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Caracatita Zuma cu Perle

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Cannon Zuma

Cannon Zuma

Zuma Tiger Maze

Zuma Tiger Maze

Jocul Zuma Incas

Jocul Zuma Incas

Zuma cu bile Quest...

Zuma cu bile Quest

Zuma Ferma cu Gaini...

Zuma Ferma cu Gaini

Cangurul Zuma

Cangurul Zuma

Zuma Kazoo Ball

Zuma Kazoo Ball

Zuma cu Caracatita...

Zuma cu Caracatita

Zuma Pokemon

Zuma Pokemon

Zuma pe Conducte

Zuma pe Conducte

Zuma India

Zuma India

Campionatul de Zuma...

Campionatul de Zuma

Zuma in Jungla

Zuma in Jungla

Zuma Cosmica

Zuma Cosmica

Zuma mouse

Zuma mouse

Zuma Celor 8 Planet...

Zuma Celor 8 Planete

Zuma Fara Sfarsit

Zuma Fara Sfarsit

Zuma Atlantis 2

Zuma Atlantis 2

Zuma Atlantis

Zuma Atlantis


Mai multe despre jocul Caracatita Zuma cu Perle
Jocul Caracatita Zuma cu Perle face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 19.02.2019 03:59.
Jocul Caracatita Zuma cu Perle a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:15 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1285 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?