Candy Rain - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Candy Rain Descriere Joc: Va invitam sa jucati un nou joc cu bomboane ca sa le spargeti si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul pe care vi-l oferim astazi Candy Rain este un joc bejeweled in care trebuie sa faceti grupuri de minim 3 bomboane de acelasi fel ca sa le puteti elimina si sa puteti strange puncte. Jocul nostru are aceleasi reguli ca jocurile clasice cu bejeweled si tot ce aveti de facut este sa eliminati un anumit numar ca sa puteti termina nivelul si sa fiti avansati intr-un nou nivel. Jocul are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti o sarcina de facut, cu cat avansati in niveluri jocul se va mai coplica si va va fi mai greu sa va atingeti obiectivul care va este dat in fiecare nivel. Distrati-va cu noul nostru joc cu bomboane si adunati un punctaj cat mai mare!
Jocul Candy Rain a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:17, fost jucat pana acum de un numar de 2685 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 7 ori, iar media rezultata este de 4.14286 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Candy Rain

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled 2014, bejeweled frumoase, bejeweled gratuite, bejeweled noi, bejeweled online, bejeweled pentru copii, candy crush, candy crush 2014, candy crush facebook, candy crush jocuri 2014, candy crush jocuri noi, candy crush online, candy rain 2014, candy rain pentru copii, jocuri 2014, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled 2014, jocuri bejeweled frumoase, jocuri bejeweled gratuite, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri bejewelled, jocuri candy crush, jocuri candy crush facebook, jocuri candy crush online, jocuri candy rain online, jocuri cu candy crush, jocuri faceboob, jocuri indemanare, jocuri logice, jocuri noi, jocuri online, jocuri online cu candy rain, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii candy crush, jocuri tip candy crush, online candy crush

Candy Rain

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Candy Rain

Aduna diamante

Aduna diamante

Cautatorul de diama...

Cautatorul de diamante

Jules Verne si diam...

Jules Verne si diamantele

Violeta si Fructele...

Violeta si Fructele Bejeweled

Pou Bejeweled

Pou Bejeweled

Bejeweled Galactic...

Bejeweled Galactic

Diamantele Atlantis...

Diamantele Atlantis

Bejeweled Minecraft...

Bejeweled Minecraft 2

Spongebob Bejeweled...

Spongebob Bejeweled

1001 de diamante

1001 de diamante

Bejeweled cu Alimen...

Bejeweled cu Alimente

Bejeweled de Spart ...

Bejeweled de Spart Diamante

Gold Miner in 2

Gold Miner in 2

Piticul si Drumul c...

Piticul si Drumul cu Diamante

Sonic Bejeweled

Sonic Bejeweled

Violeta Sparge Diam...

Violeta Sparge Diamante

Ploaia cu Bomboane ...

Ploaia cu Bomboane Bejeweled 2

Bejeweled Galactic ...

Bejeweled Galactic 2

Zana in Mina Dupa D...

Zana in Mina Dupa Diamante

Strumfi Bejeweled

Strumfi Bejeweled


Mai multe despre jocul Candy Rain
Jocul Candy Rain face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 19.10.2018 01:41.
Jocul Candy Rain a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2685 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?