Candy Rain - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Candy Rain Descriere Joc: Va invitam sa jucati un nou joc cu bomboane ca sa le spargeti si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul pe care vi-l oferim astazi Candy Rain este un joc bejeweled in care trebuie sa faceti grupuri de minim 3 bomboane de acelasi fel ca sa le puteti elimina si sa puteti strange puncte. Jocul nostru are aceleasi reguli ca jocurile clasice cu bejeweled si tot ce aveti de facut este sa eliminati un anumit numar ca sa puteti termina nivelul si sa fiti avansati intr-un nou nivel. Jocul are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti o sarcina de facut, cu cat avansati in niveluri jocul se va mai coplica si va va fi mai greu sa va atingeti obiectivul care va este dat in fiecare nivel. Distrati-va cu noul nostru joc cu bomboane si adunati un punctaj cat mai mare!
Jocul Candy Rain a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:17, fost jucat pana acum de un numar de 2788 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 7 ori, iar media rezultata este de 4.14286 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Candy Rain

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled 2014, bejeweled frumoase, bejeweled gratuite, bejeweled noi, bejeweled online, bejeweled pentru copii, candy crush, candy crush 2014, candy crush facebook, candy crush jocuri 2014, candy crush jocuri noi, candy crush online, candy rain 2014, candy rain pentru copii, jocuri 2014, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled 2014, jocuri bejeweled frumoase, jocuri bejeweled gratuite, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri bejewelled, jocuri candy crush, jocuri candy crush facebook, jocuri candy crush online, jocuri candy rain online, jocuri cu candy crush, jocuri faceboob, jocuri indemanare, jocuri logice, jocuri noi, jocuri online, jocuri online cu candy rain, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii candy crush, jocuri tip candy crush, online candy crush

Candy Rain

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Candy Rain

Minerul Diamantelor...

Minerul Diamantelor

Elimina Inghetatele...

Elimina Inghetatele potrivite

Serifii si Diamante...

Serifii si Diamantele

Tinkerbell Bejewele...

Tinkerbell Bejeweled

Candy Rain

Candy Rain

Strumfi Bejeweled

Strumfi Bejeweled

Angry Birds Bejewel...

Angry Birds Bejeweled

Pou Bejeweled

Pou Bejeweled

Bejeweled Diamante ...

Bejeweled Diamante Magice

Bomboane Corner Bej...

Bomboane Corner Bejeweled

Strumfii Cauta Diam...

Strumfii Cauta Diamante

Bejeweled cu Flori...

Bejeweled cu Flori

Doctorita Plusica B...

Doctorita Plusica Bejeweled

Capsunica Prajituri...

Capsunica Prajiturica Bejeweled cu Fructe

Bejeweled Cleopatra...

Bejeweled Cleopatra

Frozen Elsa Bejewel...

Frozen Elsa Bejeweled

Peppa Bejeweled

Peppa Bejeweled

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine

1001 Arabian Nights...

1001 Arabian Nights 2

Bejeweled cu Bomboa...

Bejeweled cu Bomboane si Purcelusa Peppa


Mai multe despre jocul Candy Rain
Jocul Candy Rain face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 14.01.2019 21:46.
Jocul Candy Rain a fost adaugat in data de 06.04.2014 23:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2788 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?