Camionul de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Camionul de Parcat Descriere Joc: Iata ca noi continuam si astazi sa va aducem jocuri noi cu masini pe care voi va trebui sa le parcati cat mai corect pe locul indicat. In acest joc voi va trebui sa dati dovada de multa indemanare ca sa puteti deplasa cat mai bine masina spre locul de parcare indicat la fiecare nivel. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat corect masina ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Cu cat veti avansa in nivele jocul va fi un pic mai complicat insa noi suntem siguri ca o sa va descurcati de minune si in acest joc. Fiti foarte atenti atunci cand va deplasati cu masina spre locul de parcare ca sa nu o loviti de prea multe ori pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati jocul. Cu fiecare nivel incheiat cu succes veti aduna un anumit numar de puncte. Fiti foarte atenti pentru ca la locul de parcare trebuie sa parcati masina intr-o anumita pozitie cu fata sau cu spatele ca sa puteti termina cu bine nivelul. Fiti cei mai buni soferi si parcati masina corect de fiecare data!
Jocul Camionul de Parcat a fost adaugat in data de 28.09.2014 10:23, fost jucat pana acum de un numar de 236 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Camionul de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu camioane, jocuri cu camioane de parcat, jocuri cu camioane de parcat online, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2014, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini de parcat, jocuri cu masini mari, jocuri cu masini mari de parcat, jocuri cu masini online, jocuri de baieti, jocuri de baieti online, jocuri de parcat, jocuri de parcat 2014, jocuri de parcat 2015, jocuri de parcat camioane, jocuri de parcat frumoase, jocuri de parcat masini, jocuri de parcat noi, jocuri de parcat online, jocuri online, jocuri online cu masini

Camionul de Parcat

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Camionul de Parcat

Elicoptere de Parca...

Elicoptere de Parcat

Masini Americane de...

Masini Americane de Parcat

Parcheaza Taxiul 2...

Parcheaza Taxiul 2

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Parcheaza Snowmobil...

Parcheaza Snowmobilul

Parcari cu Masini N...

Parcari cu Masini Nebune

Parcari cu masini d...

Parcari cu masini de epoca

Parcheaza cisterna...

Parcheaza cisterna

Parcheaza Masina 3D...

Parcheaza Masina 3D

Parcarea de la Fabr...

Parcarea de la Fabrica

Parcheaza Camionul ...

Parcheaza Camionul in Oras

Parcheaza Avionul

Parcheaza Avionul

Parcati Masini in L...

Parcati Masini in Los Angeles

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 6

Parcari de Expert 2...

Parcari de Expert 2

Pacheaza masina 3D...

Pacheaza masina 3D

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Parcheaza Tancul

Parcheaza Tancul

Parcari cu Macarale...

Parcari cu Macarale

Fire Truck Parking...

Fire Truck Parking


Mai multe despre jocul Camionul de Parcat
Jocul Camionul de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 11:42.
Jocul Camionul de Parcat a fost adaugat in data de 28.09.2014 10:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 236 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?