Camionul de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Camionul de Parcat Descriere Joc: Iata ca noi continuam si astazi sa va aducem jocuri noi cu masini pe care voi va trebui sa le parcati cat mai corect pe locul indicat. In acest joc voi va trebui sa dati dovada de multa indemanare ca sa puteti deplasa cat mai bine masina spre locul de parcare indicat la fiecare nivel. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat corect masina ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Cu cat veti avansa in nivele jocul va fi un pic mai complicat insa noi suntem siguri ca o sa va descurcati de minune si in acest joc. Fiti foarte atenti atunci cand va deplasati cu masina spre locul de parcare ca sa nu o loviti de prea multe ori pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati jocul. Cu fiecare nivel incheiat cu succes veti aduna un anumit numar de puncte. Fiti foarte atenti pentru ca la locul de parcare trebuie sa parcati masina intr-o anumita pozitie cu fata sau cu spatele ca sa puteti termina cu bine nivelul. Fiti cei mai buni soferi si parcati masina corect de fiecare data!
Jocul Camionul de Parcat a fost adaugat in data de 28.09.2014 10:23, fost jucat pana acum de un numar de 346 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Camionul de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu camioane, jocuri cu camioane de parcat, jocuri cu camioane de parcat online, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2014, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini de parcat, jocuri cu masini mari, jocuri cu masini mari de parcat, jocuri cu masini online, jocuri de baieti, jocuri de baieti online, jocuri de parcat, jocuri de parcat 2014, jocuri de parcat 2015, jocuri de parcat camioane, jocuri de parcat frumoase, jocuri de parcat masini, jocuri de parcat noi, jocuri de parcat online, jocuri online, jocuri online cu masini

Camionul de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Camionul de Parcat

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane Mari

Parcheaza pe zapada...

Parcheaza pe zapada

Parcari cu Jeep-ul...

Parcari cu Jeep-ul

Parcheaza Macaraua...

Parcheaza Macaraua

Mario de Parcat

Mario de Parcat

Mordecai si Rigby P...

Mordecai si Rigby Parcheaza Masina

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Parcari cu Camionul...

Parcari cu Camionul

Super Parcari cu Ma...

Super Parcari cu Masini

Parcari de Expert 2...

Parcari de Expert 2

Parcari in Miami

Parcari in Miami

Parcheaza salupa

Parcheaza salupa

Parcheaza Masinile ...

Parcheaza Masinile Vitorului

Parcari cu Macarale...

Parcari cu Macarale

Parcheaza Masina 3D...

Parcheaza Masina 3D

Masina cu Rulota de...

Masina cu Rulota de Parcat 2

Vehicule de Parcat...

Vehicule de Parcat

Parcari cu Dora

Parcari cu Dora

Parcari Mafia in Or...

Parcari Mafia in Oras

Parcari cu Scooby D...

Parcari cu Scooby Doo


Mai multe despre jocul Camionul de Parcat
Jocul Camionul de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 23.06.2018 15:48.
Jocul Camionul de Parcat a fost adaugat in data de 28.09.2014 10:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 346 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?