Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid Descriere Joc: Personajele indragite din seria animata Calaretii Dragonilor se intrec in a va aduce cele mai frumoase jocuri cu dragoni pe care sa le jucati si sa va distrati alaturi de ei. Jocul nostru de astazi Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid este un joc cu dragoni in care veti juca rolul unui dresor de dragoni. Nu este o treaba prea simpla de aceea o aveti alaturi de voi pe Astrid care va v-a ajuta. Urmati instructiunile din joc ca sa o ghidati pe Astrid ca sa il dreseze pe dragon cat mai bine ca sa nu ajunga sa-i faca rau si sa-si piarda cele trei vieti date de joc. Cu fiecare miscare buna in dresajul dragonului veti primi cat mai multe puncte. Pentru inceput trebuie sa mentineti cat mai bine contactul vizual cu dragonul dupa care sa incercati sa o feriti pe Astrid de dragon ca sa nu o raneasca. Veniti alaturi de personajele voastre si ajutati-o pe Astrid sa faca cel mai bun dresaj!
Jocul Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid a fost adaugat in data de 21.04.2014 12:35, fost jucat pana acum de un numar de 1603 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura dragonilor, calaretii dragonilor, dreseaza dragoni, jocuri astrid 014, jocuri astrid dreseaza dragonul, jocuri astrid dreseaza dragonul, jocuri aventura, jocuri aventura cu calaretii dragonilor, jocuri calare, jocuri calaretii dragonilor, jocuri calaretii dragonilor 2014, jocuri calaretii dragonilor 3d, jocuri calaretii dragonilor de dresat, jocuri cu astrid, jocuri cu calaretii dragonilor, jocuri cu dragoni, jocuri cu dragoni 3d, jocuri cu toothless, jocuri cu vikingi, jocuri cu vikingi si dragoni, jocuri cum sa dresezi un dragon, jocuri de dresat, jocuri de dresat cu dragoni, jocuri dragoi de dresat, jocuri dreseaza dragonul cu astrid, jocuri gratis, jocuri gratis cu calaretii dragonilor, jocuri online, jocuri online calaretii dragonilor, jocuri online de dresst dragoni, noi jocuri cu calaretii dragonilor

Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid

Dragonii atacatori...

Dragonii atacatori

Dragonul Stuffy

Dragonul Stuffy

Wako Dragonul

Wako Dragonul

Dragonul Hopy

Dragonul Hopy

Dragonel in Aventur...

Dragonel in Aventura de Supererou

Invazia dragonilor...

Invazia dragonilor

Dragonul si cavaler...

Dragonul si cavalerul

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Salveaza Dragonii

Dragoni cu diferent...

Dragoni cu diferente

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor de Memorie

Coloreaza dragonul...

Coloreaza dragonul

Aventura Dragonului...

Aventura Dragonului

Calatoria dragonulu...

Calatoria dragonului

Gaseste Cuvintele c...

Gaseste Cuvintele cu Calaretii Dragonilor

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Intra la Duel

Elimina dragoni

Elimina dragoni

Dragonul in jungla...

Dragonul in jungla

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor in Aventura cu Sughit si Stirbul

Dragoni si monstri...

Dragoni si monstri

Zbor cu Sughit si F...

Zbor cu Sughit si Furia Noptii


Mai multe despre jocul Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid
Jocul Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid face parte din categoria de Jocuri cu Dragoni si a fost jucat ultima oara in data de 16.03.2019 18:00.
Jocul Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid a fost adaugat in data de 21.04.2014 12:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1603 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?