Caiacul pe Apa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Caiacul pe Apa Descriere Joc: Sporturile pe apa sunt foarte frumoase pentru cei care iubesc apa si barcile cu care pot pluti pe deasupra ei pentru a fi foarte buni si chiar castigatori. In jocul de astazi veti participa la o cursa palpitanta cu caiacul pe rau unde va trebui sa fiti foarte indemanatici si buni ca sa puteti ajunge cu bine la linia de sosire. Tot ce aveti de facut in joc este sa ghidati cat mai bine caiacul ca sa treceti de toate obstacolele care se afla pe rau folosindu-va de tastele sageti ca sa sariti peste ele si sa puteti aduna cat mai multe fructe ce va vor ajuta sa strangeti un punctaj cat mai mare. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcurs o noua cursa pe rau fara sa va accidentati prea grav ca sa ajungeti cu bine la final si sa puteti trece mai departe in joc. Daca se intampla sa va rasturnati cu caiacul incercati sa va redresati rapid ca sa nu pierdeti cursa si sa fiti nevoiti sa o luati de la capat. Intrati in joc alaturi de noi si fiti cat mai buni la cursele cu caiacul pe rau!
Jocul Caiacul pe Apa a fost adaugat in data de 30.01.2015 12:46, fost jucat pana acum de un numar de 416 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, space dar si tastele 1,2,3 ca sa jucati jocul Caiacul pe Apa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de curse, joc gratis, joc gratis cu barci, joc gratis de curse, joc nou, joc nou cu barci, joc nou de curse, joc online, joc online cu barci, joc online de curse, joc pentru copii, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii de curse, joc virtual, jocuri 2015, jocuri 2015 cu barci, jocuri 2015 de curse, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri gratis de curse, jocuri noi, jocuri noi cu barci, jocuri noi de curse, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri online de curse, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu barci, jocuri pentru copii de curse, jocuri virtuale

Caiacul pe Apa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Caiacul pe Apa

Maimuta cu Barca pe...

Maimuta cu Barca pe Rau

Ghideaza Traficul p...

Ghideaza Traficul pe Apa

Curse pe Apa 3D

Curse pe Apa 3D

Vaporul de coasta

Vaporul de coasta

Vapoare de lupta

Vapoare de lupta

Barca cu Motor de P...

Barca cu Motor de Parcat 2

Ancoreaza Barcile C...

Ancoreaza Barcile Clasice

Ancoreaza Iahtul

Ancoreaza Iahtul

Barci de Salvare in...

Barci de Salvare in Forta

Caiacul pe Apa

Caiacul pe Apa

Piratul

Piratul

Barca cu Motor pe A...

Barca cu Motor pe Apa

Incarca Vaporul

Incarca Vaporul

Docul de Yachturi

Docul de Yachturi

Barca cu Motor de P...

Barca cu Motor de Parcat

Lupte vapoare

Lupte vapoare

Barca pe Apa

Barca pe Apa

Parcheaza Barca pe ...

Parcheaza Barca pe Rau

Curse pe Rau

Curse pe Rau

Barci Mici in Cursa...

Barci Mici in Cursa


Mai multe despre jocul Caiacul pe Apa
Jocul Caiacul pe Apa face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 13.12.2018 04:51.
Jocul Caiacul pe Apa a fost adaugat in data de 30.01.2015 12:46 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 416 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?