Buldozere in Misiune - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Buldozere in Misiune Descriere Joc: Buna ziua, dragi copii, iata un nou joc din categoria celor cu masini puternice. In acest joc va veti intalni cu buldozerul, un utilaj de constructii folosit in multe scopuri. Poate va intrebati ce poate face o asemenea masina si de ce e atat de importanta. Ca sa va motivam indeajuns incat sa va doriti sa jucati acest joc, va vom spune ca el poate dobori arbori, poate scoate pietre foarte mari din pamant, poate indeparta straturi mari de pamant pentru a pregati un teren pentru constructie si totodata poate demola constructii vechi si parasite. E posibil sa-l fi vazut cu totii chiar si in timpul iernii, atunci cand zapada e forte mare si acopera strazile punand circulatia masinilor in dificultate. El este cel care ajuta la deszapezirea drumurilor, chiar daca uneori v-ati dori sa nu o faca pentru a nu merge la scoala. V-am ghicit, nu-i asa? Nu va temeti, va ramane secretul nostru. Trebuie sa stiti ca o asemenea masina este foarte dificil de condus asa ca va trebui sa insistati si sa exersati o vreme pentru a putea trece la nivelele urmatoare. O sa invatati, posibil din greseli cum sa-l manuiti pentru a duce unele lucruri in locurile de destinatie, acestea fiind marcate pentru a le vedea usor. Si inca ceva, veti fi cronometrat ca sa se vada daca sunteti un bun sofer de buldozere asa ca ganditi rapid! Speram sa va distrati pe cinste si totodata sa capatati experienta si pentru alte jocuri de genul acesta!
Jocul Buldozere in Misiune a fost adaugat in data de 23.11.2014 18:26, fost jucat pana acum de un numar de 657 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Buldozere in Misiune

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc cu buldozere, joc mania buldozerului, joc nou, joc nou cu buldozere, joc nou mania buldozerului, joc nou online mania buldozerului, joc nou pentru copii, joc online cu buldozere, joc online cu buldozere, joc online gratis cu buldozere, joc penru copii, joc pentru copii cu buldozere, joc virtual cu buldozere, joc virtual mania buldozerului, jocuri cu buldozere, jocuri cu buldozere, jocuri mania buldozerului, jocuri noi cu buldozere, jocuri noi pentru copii cu buldozere, jocuri virtuale

Buldozere in Misiune

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Buldozere in Misiune

Excavatoare de demo...

Excavatoare de demolat

Excavatoare cu bena...

Excavatoare cu bena

Macaraua cu Magnet...

Macaraua cu Magnet

Excavatoare cu magn...

Excavatoare cu magnet

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada 2

Excavatoare cu cupa...

Excavatoare cu cupa

Excavatorul pentru ...

Excavatorul pentru dezapezit

Volei cu excavatoar...

Volei cu excavatoare

Excavatorul tractor...

Excavatorul tractor

Puzzle cu excavatoa...

Puzzle cu excavatoare

Excavatorul din Val...

Excavatorul din Valea Mortii

Curse cu Excavatoru...

Curse cu Excavatorul Buldozer

Excavatoare pe munt...

Excavatoare pe munte

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada

Buldozere pe senile...

Buldozere pe senile

Excavatoare Mania

Excavatoare Mania

Truck Loader

Truck Loader

Parcheaza Excavatoa...

Parcheaza Excavatoarele

Excavatoare cu remo...

Excavatoare cu remorca

Excavatorul Robot

Excavatorul Robot


Mai multe despre jocul Buldozere in Misiune
Jocul Buldozere in Misiune face parte din categoria de Jocuri cu Excavatoare si a fost jucat ultima oara in data de 21.01.2019 03:11.
Jocul Buldozere in Misiune a fost adaugat in data de 23.11.2014 18:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 657 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?