Bomboane Corner Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bomboane Corner Bejeweled Descriere Joc: Pentru ca va plac foarte mult jocurile noastre bejeweled, ne-am decis sa va aducem cat mai multe jocuri din aceasta categorie ca sa va jucati si sa va distrati cat mai mult alaturi de noi. In jocul de astazi veti avea de eliminat bomboane colorate pe care sa le grupati cum stiti mai bine ca sa adunati numarul de puncte care sa va duca cat mai departe in joc. Tot ce aveti de facut in joc este sa grupati minim trei sau mai multe bomboane de acelasi fel ca sa le puteti elimina si in felul acesta sa cumulati un punctaj cat mai mare. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat bomboanele delicioase ca sa adunati puncte si sa fiti trecuti la un alt nivel. Cu cat veti inainta in joc veti avea si alte tipuri de bomboane de eliminat incat va fi ma dificil sa gasiti posibilitatea de a le grupa. Veti putea pierde jocul doar in momentul in care nu mai aveati nicio posibilitate de grupat bomboane. Fiti cei mai buni la eliminat bomboane din noul nostru joc bejeweled de astazi!
Jocul Bomboane Corner Bejeweled a fost adaugat in data de 21.12.2014 13:16, fost jucat pana acum de un numar de 417 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bomboane Corner Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled 2015, candy corner 2015, candy crush 2015, candy crush jocuri 2015, candy crush jocuri noi, candy match online, jocuri 2015, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled 2015, jocuri bejeweled bomboane, jocuri bejeweled frumoase, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri bejewelled, jocuri candy corner online, jocuri candy crush facebook, jocuri candy crush online, jocuri cu candy crush, jocuri faceboob, jocuri indemanare, jocuri logice, jocuri noi bejeweled cu bomboane, jocuri pentru copii candy crush

Bomboane Corner Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bomboane Corner Bejeweled

Gold miner

Gold miner

Strumfii Cauta Diam...

Strumfii Cauta Diamante

Mina de aur

Mina de aur

Pou Bejeweled

Pou Bejeweled

Galactic Bejeweled...

Galactic Bejeweled

Bejeweled Noua Fron...

Bejeweled Noua Frontiera Galactica

Timmy Colecteaza Di...

Timmy Colecteaza Diamante

Equestria Bejeweled...

Equestria Bejeweled

Coctail de Fructe B...

Coctail de Fructe Bejeweled

Peppa Bejeweled

Peppa Bejeweled

Bejeweled de Spart ...

Bejeweled de Spart Diamante

Bejeweled Dragon Ba...

Bejeweled Dragon Ball

Diamante misterioas...

Diamante misterioase

Galactic Bejeweled ...

Galactic Bejeweled 2

1001 Arabian Nights...

1001 Arabian Nights

Minioni pe Insula D...

Minioni pe Insula Diamantelor

Animale Bejeweled

Animale Bejeweled

Jules Verne si diam...

Jules Verne si diamantele

Angry Birds Bejewel...

Angry Birds Bejeweled

Wall-e Bejeweled cu...

Wall-e Bejeweled cu Roboti


Mai multe despre jocul Bomboane Corner Bejeweled
Jocul Bomboane Corner Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 18.08.2018 12:25.
Jocul Bomboane Corner Bejeweled a fost adaugat in data de 21.12.2014 13:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 417 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?