Bomberman cu Phineas si Ferb - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bomberman cu Phineas si Ferb Descriere Joc: Iata ca prietenii vostri de la Disney, Phineas si Ferb, nu v-au uitat si v-au pregatit un joc nou cu bombe in care sunteti invitati sa faceti fata acestui nou atac fara sa fiti bombardati. In acest joc va trebui sa va alegeti personajul cu care sa intrati in joc si apoi sa porniti prin labirintul incarcat cu tot felul de alimente unde sa amplasati bombe din loc in loc pentrua va croi drum spre celelalte personaje ca sa le puteti elimina cu ajutorul bombelor amplasate de voi. Fioti foarte atenti pentru ca si ceilalti adversari ai vostri vor pune bombe de care sa va feriti ca sa nu fiti eliminati si sa fiti nevoiti sa reluati jocul. Jocul nostru de astazi il puteti juca atat singuri cat si alaturi de un prieten cu care sa va razboiti prin amplasarea de bombe care sa ii elimine. Va castiga cel care a resit sa adune cat mai multe puncte si care isi va invinge adversarul. Jocul este alcatuit din mai multe nivele si in fiecare nivel aveti misiunea de a va infrange oponentii ca sa mergeti mai departe in nivelele superioare. Fiti atenti sa va incadrati si in timpul limitat din joc ca sa inaintati in joc. Veniti aproape de prietenii vostri si faceti fata noii provocari cu bombe!
Jocul Bomberman cu Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 22.07.2014 18:14, fost jucat pana acum de un numar de 776 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele W,A,S,D si tasta SPACE ca sa jucati jocul Bomberman cu Phineas si Ferb

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jociuri cu phineas si ferb online, jocuri bomberman, jocuri bomberman in 2 persoane, jocuri cu phineas si ferb, jocuri frumoase cu phineas si ferb, jocuri in 2, jocuri in 2 persoane, jocuri multiplayer bomberman, jocuri noi cu phineas si ferb, jocuri phineas si ferb 2014, jocuri phineas si ferb bomberman, jocuri phineas si ferb in 2 persoane, jocuri phineas si ferb multiplayer, jocuri phineas si ferb si bombe, phineas si ferb, phineas si ferb 2014, phineas si ferb bomberman, phineas si ferb cu bombe, phineas si ferb in 2 persoane, phineas si ferb multiplayer, phineas si ferb online

Bomberman cu Phineas si Ferb

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bomberman cu Phineas si Ferb

Distrugatorul cu gr...

Distrugatorul cu grenade

Bombe cu Bomboane

Bombe cu Bomboane

Lupta Piratilor cu ...

Lupta Piratilor cu Bombe

Bomberman in Mina

Bomberman in Mina

Banditii si Bombele...

Banditii si Bombele

Bombe cu Mingi de F...

Bombe cu Mingi de Fotbal

Bombe cu Gaini

Bombe cu Gaini

Taz si bombele

Taz si bombele

Bomb Bang Bomberman...

Bomb Bang Bomberman

Maestrul Bombelor

Maestrul Bombelor

Bomb Fan

Bomb Fan

Bomberman cu Mingea...

Bomberman cu Mingea de Foc

Bombele lui Bitty

Bombele lui Bitty

Bombe din inchisoar...

Bombe din inchisoare

Atacul piratilor

Atacul piratilor

Dezamorsarea Bombei...

Dezamorsarea Bombei

Foc si Bombe 2

Foc si Bombe 2

Angry Birds Bomberm...

Angry Birds Bomberman

Sonic cu Bombe

Sonic cu Bombe

Baatman Bomberman

Baatman Bomberman


Mai multe despre jocul Bomberman cu Phineas si Ferb
Jocul Bomberman cu Phineas si Ferb face parte din categoria de Jocuri cu Bombe si a fost jucat ultima oara in data de 24.03.2019 01:33.
Jocul Bomberman cu Phineas si Ferb a fost adaugat in data de 22.07.2014 18:14 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 776 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?