Bombardeaza Zombie - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bombardeaza Zombie Descriere Joc: Se pare ca un oras indepartat a fost invadat de zombie care l-au bantuit din toate partile incat lumea nu mai are niciun pic de liniste din cauza lor, asa ca unuia din iei i-a venit ideea sa ii bombardeze ca sa ii elimine definitiv. Voi trebuie sa va alaturati acestui om si sa pozitionati cat mai bine aceste bombe ca zombie sa nu scape. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat zombie aplasand in locul potrivit bombele care va sunt date la fiecare nivel. Jocul nostru este unul de logica pentru ca trebuie sa va ganditi inainte de a amplasa bombele ca sa ii puteti elimina din prima incercare. Veti putea avansa intr-un nou nivel dupa ce veti elimina toti zombie. Stim ca veti face fata cu bine si acestui nou joc si ca veti reusi sa terminati cu bine fiecare nivel. Cu cat veti inainta in joc veti avea din ce in ce mai multi zombie de eliminat si mai multe bombe de amplasat. Participati si voi la curatarea orasului de zombie ca locuitorii sa poata avea parte din nou de liniste!
Jocul Bombardeaza Zombie a fost adaugat in data de 15.08.2014 12:26, fost jucat pana acum de un numar de 613 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bombardeaza Zombie

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: friv, friv 2014, friv cu zombie, friv elimina zombie, friv frumoase, friv noi, friv online, jocuri cu bombe, jocuri cu bombe online, jocuri cu friv, jocuri cu zombie 2014, jocuri cu zombie friv, jocuri elimina zombie, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu zombie, jocuri friv elimina zombie, jocuri friv frumoase, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri noi cu zombie, jocuri noi cu zombie, jocuri noi friv

Bombardeaza Zombie

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bombardeaza Zombie

Ben 10 Vs Zombies

Ben 10 Vs Zombies

Zombie Fara Cap in ...

Zombie Fara Cap in Aventura

Impusca zombi

Impusca zombi

Fetitele Powerpuff ...

Fetitele Powerpuff Vs Zombie

Atacul zombilor

Atacul zombilor

Bang Zombie

Bang Zombie

Atacul Zombilor din...

Atacul Zombilor din Parcul cu Rulote

Zombii Pirati

Zombii Pirati

Tractorul cu zombi...

Tractorul cu zombi

Vampirul

Vampirul

Bombardeaza Zombie...

Bombardeaza Zombie

Ninja vs Zombie

Ninja vs Zombie

Fructe Contra Zombi...

Fructe Contra Zombie

Lansatorul Zombilor...

Lansatorul Zombilor

Masini si zombi

Masini si zombi

Impuscaturi in Oras...

Impuscaturi in Orasul Zombilor

Mordecai si Rigbi i...

Mordecai si Rigbi in Cimitir

Insula cu zombi

Insula cu zombi

Masina vs Zombi

Masina vs Zombi

Flappy Zombie

Flappy Zombie


Mai multe despre jocul Bombardeaza Zombie
Jocul Bombardeaza Zombie face parte din categoria de Jocuri cu Zombie si a fost jucat ultima oara in data de 09.11.2018 06:56.
Jocul Bombardeaza Zombie a fost adaugat in data de 15.08.2014 12:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 613 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?