Bobby Wasabi Misiune de Salvare - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bobby Wasabi Misiune de Salvare Descriere Joc: Batausii Wasabi au descoperit un joc pe calculator cu lupte si va invita si pe voi sa-l jucati alaturi de ei si sa va distrati impreuna. Jocul nostru de astazi Bobby Wasabi Misiune de Salvare este un joc cu lupte cu personajele voastre de la Disney in care trebuie sa porniti alaturi de Bobby Wasabi care trebuie sa se lupte cu alti batausi ninja pentru a castiga. Jocul nostru este unul dificil iar Batausii Wasabi nu reusesc sa implineasca misiunile din joc asa ca alaturati-va lor ca sa-i ajutati sa castige in lupta pentru a trece mai departe. Ajutati-l pe Boby Wasabi din jocul video ca sa castige toate luptele in care este implicat in joc ca sa poate trece mai departe la noi niveluri cu lupte din ce in ce mai stranse. Aveti in joc toate instructiunile de care sa va folositi ca sa va miscati luptatorul sa-si poata elimina adversarii. Porniti la joaca cu Batausii Wasabi si fiti cat mai buni la noul lor joc cu lupte!
Jocul Bobby Wasabi Misiune de Salvare a fost adaugat in data de 10.04.2014 21:00, fost jucat pana acum de un numar de 1392 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 4.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, tasta X pentru pumn, tasta C pentru lovitura si tasta space pentru atac.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: batausii wasabi, joc de aventura, jocuri 2014, jocuri 2014 batausii wasabi, jocuri arte martiale, jocuri arte martiale, jocuri aventura, jocuri aventura cu bobby wasabi, jocuri bobby wasabi joc video, jocuri cu batausii wasabi, jocuri cu batausii wasabi in joc, jocuri cu bobby wasabi de lupte, jocuri cu bobby wasabi misiune de salvare 2014, jocuri cu dojo wasabi, jocuri cu lupte, jocuri cu ninja, jocuri gratis, jocuri gratis batausii wasabi, jocuri kickin it, jocuri kids, jocuri kids cu bobby wasabi, jocuri lupte, jocuri lupte ninja, jocuri misiune de salvare, jocuri misiune de salvare cu bobby wasabi, jocuri noi, jocuri noi cu batausii wasabi, jocuri online, jocuri online batausi wasabi, jocuri online batausii wasabi

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Box dhishoom

Box dhishoom

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Lupte Intre Tocilar...

Lupte Intre Tocilari

Lupta cu Ninja

Lupta cu Ninja

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Batai mascote

Batai mascote

Lupte cu Pucca

Lupte cu Pucca

Regele Luptelor

Regele Luptelor

Antrenamentul Misti...

Antrenamentul Mistic Pawer Rangers

Gladiatorii

Gladiatorii

Lupte cu Shino

Lupte cu Shino

Power Rangers Samur...

Power Rangers Samurai Portalul Puterii

Lupta cu Batausi

Lupta cu Batausi

Lupte Online

Lupte Online

Ben 10 Orasul Fanto...

Ben 10 Orasul Fantoma

Batai Street Fighte...

Batai Street Fighter

Batai Bugs Bunny

Batai Bugs Bunny

Antrenament de lupt...

Antrenament de lupta cu Lanterna Verde

Master of Wrestling...

Master of Wrestling

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna


Mai multe despre jocul Bobby Wasabi Misiune de Salvare
Jocul Bobby Wasabi Misiune de Salvare face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 22.07.2017 02:28.
Jocul Bobby Wasabi Misiune de Salvare a fost adaugat in data de 10.04.2014 21:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1392 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?