Billy si Mandy cu Camionul de Marfa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Billy si Mandy cu Camionul de Marfa Descriere Joc: Vi-l aducem aproape pe Billy care are astazi multa treaba de facut si anume are de transportat mai multe lucruri pe care trebuie sa le transporte dintr-o parte in alta ca sa sa poata trece mai departe la un nou nivel si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru este un joc cu camioane in care trebuie sa porniti cu el pe un traseu accidentat prin care sa treceti cu bine ca sa ajungeti la finalul fiecarui nivel cu incarcatura necesara care va va trece la un nivel superior. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de facut un transport cu diferite obiecte ca sa strangeti cat mai multe puncte si sa treceti mai depare la nivelele superioare. Tot ce aveti de facut este sa va ghidati cat mai bine camionul ca sa nu se accidenteze din cauza traseului si sa pierdeti pentru ca veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Fiti atenti ca trebuie sa va incadrati in timpul dat si sa impliniti targhetul cerut la fiecare nivel. Billy va asteapta sa ii dati o mana de ajutor la condus camioane cu marfa!
Jocul Billy si Mandy cu Camionul de Marfa a fost adaugat in data de 25.06.2014 00:06, fost jucat pana acum de un numar de 823 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Billy si Mandy Aventura cu Camionul de Marfa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: billy si mandy, jocuir billy aventura, jocuri aventura cu camionul, jocuri aventurile lui billy si mandy, jocuri billy conduce, jocuri billy de transporata, jocuri billy si camionu, jocuri billy si mandy, jocuri billy si mandy 2014, jocuri billy si mandy cu camionul, jocuri billy si mandy transporta, jocuri cu grimm, jocuri cu negri, jocuri de trabsportat cu billy, jocuri distractive negri, jocuri frumoase billy si mandy, jocuri frumoase grimm, jocuri gratis billy si mandy, jocuri grimm, jocuri noi billy si mandy, jocuri online billy si mandy, jocuri online cu negri

Billy si Mandy cu Camionul de Marfa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Billy si Mandy cu Camionul de Marfa

Camionul in Desert...

Camionul in Desert

Camionul cu Apa

Camionul cu Apa

Curse cu Masini 4x4...

Curse cu Masini 4x4

Spongebob si Camion...

Spongebob si Camionul Subacvatic

Parcari cu camioane...

Parcari cu camioane ameriane

Camionul de transpo...

Camionul de transport

Mario cu Camionul c...

Mario cu Camionul cu Cadouri

Parcari cu Camioane...

Parcari cu Camioane 3D

Camioane in Safari...

Camioane in Safari

Roti de Cauciuc Asc...

Roti de Cauciuc Ascunse

Camioane Mari 2

Camioane Mari 2

Coloreaza Camionul ...

Coloreaza Camionul 2

Camionul si Mina de...

Camionul si Mina de Aur

Camioane cu diamant...

Camioane cu diamante

Camionul pe senile...

Camionul pe senile

Camionul de pompier...

Camionul de pompieri

Camionul Monstru

Camionul Monstru

Coloreaza camionul...

Coloreaza camionul

Transporta Dulciuri...

Transporta Dulciuri cu Camionul

Camionul lui Baymax...

Camionul lui Baymax


Mai multe despre jocul Billy si Mandy cu Camionul de Marfa
Jocul Billy si Mandy cu Camionul de Marfa face parte din categoria de Jocuri cu Camioane si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:13.
Jocul Billy si Mandy cu Camionul de Marfa a fost adaugat in data de 25.06.2014 00:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 823 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?